ו ווילשר משתמש מתחיל 124 15 נק' מוניטין: 18 0 124 15 18/2/17 #1 בשבוע הקרוב יוצא לי שהימים שיהיה לי הכי נוח להתאמן הם שלושה ימים עוקבים. כמה זה נורא להתאמן 3 ימים ברצף? אם ארצה בכל זאת להפריד אותם, אז יצא לי אימון אחד ביום שאני כנראה לא אוכל מספיק ולא יגיע לערכים שצריך, אז אני מעדיף שלא.
בשבוע הקרוב יוצא לי שהימים שיהיה לי הכי נוח להתאמן הם שלושה ימים עוקבים. כמה זה נורא להתאמן 3 ימים ברצף? אם ארצה בכל זאת להפריד אותם, אז יצא לי אימון אחד ביום שאני כנראה לא אוכל מספיק ולא יגיע לערכים שצריך, אז אני מעדיף שלא.
yujinius משתמש על 17,465 16,827 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 43,460 + 1 17,465 16,827 18/2/17 #2 אני לא רואה משהו נורא אם זה חד פעמי. מצד שני אני לא רואה משהו נורא גם בלהפסיד אימון אחד אם זה חד פעמי. מצד שלישי אני לא רואה משהו נורא בלהתאמן חד פעמי ביום שלא אכלת בו מספיק, מתוך 3 האפשרויות הייתי בוחר בזאת. Upvote 0 Downvote
אני לא רואה משהו נורא אם זה חד פעמי. מצד שני אני לא רואה משהו נורא גם בלהפסיד אימון אחד אם זה חד פעמי. מצד שלישי אני לא רואה משהו נורא בלהתאמן חד פעמי ביום שלא אכלת בו מספיק, מתוך 3 האפשרויות הייתי בוחר בזאת.