הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון כח יום אחרי יום

RomSade

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי חברים,
אני וודע שאימון כח יום אחרי יום זה לא אפקטיבי ואף מזיק, אבל יצא מצב שהשבוע לא הספקתי להתאמן וזה מבאס אותי מאוד.
יש לי את מחר ומחרתיים פנויים ורציתי לדעת אם יש דרך שבא אוכל להתאמן בלי להזיק לעצמי יומיים ברצף.

תודה 😃

כל הגוף... זה נקרא fba אם אני לא טועה
FBW, קיצור של Full Body Workout.
מה ה A אמור לייצג בקיצור שהבאת?😳

לא נתת שום מידע רלוונטי שאפשר לעזור איתו, ו FBW זה תכנון מסויים של תוכנית אימונים ולא בהכרח תוכנית כח.
אם עשית אתמול בנצ' כבד והיום יש לך פרס כבד, זה בעייתי.
כנ"ל לגביי סקוואט כבד יום אחרי יום.
אם התאמנת אתמול רגליים והיום אמור להיות לך פרס ומתח למשל אין שום בעיה.

יש שרירים שעובדים בצורה איזומטרית ואפשר לעבוד עליהם יום אחרי יום במקרים מסויימים, אבל אין דרך לענות לך על השאלה מבלי לדעת אם תיפצע\לא תיפצע.

להגיד לך שלא התאמנתי מעולם יום אחרי יום במצבים מסויימים?
השאלה היא מה אופי האימון, מהי רמת המתאמן מבחינת ההתאוששות ויש עוד הרבה פרמטרים.

• פותח/ת השרשור
האמת שאני לא ממש מבין בזה, אלא עושה תכנית שבנו עבורי שאמורה להתאים לאימון של 3 פעמים בשבוע גוף מלא. לכן הרבה פרטים אני לא יכול לתת כי אני בעצמי לא שולט בזה לגמרי...

אפשר להניח שאם אני אמור להתאמן עם התכנית הזו 3 פעמים בשבוע היא לא מתאימה ליום אחרי יום?

האמת שאני לא ממש מבין בזה, אלא עושה תכנית שבנו עבורי שאמורה להתאים לאימון של 3 פעמים בשבוע גוף מלא. לכן הרבה פרטים אני לא יכול לתת כי אני בעצמי לא שולט בזה לגמרי...

אפשר להניח שאם אני אמור להתאמן עם התכנית הזו 3 פעמים בשבוע היא לא מתאימה ליום אחרי יום?
ממליץ בחום להיכנס לפורטל ולהתחיל לקרוא מאמרים שנכתבו בנושאים שונים, שיעשו לך סדר בהרבה דברים שכרגע אתה לא מבין בהם אתה מעוניין לדעת.
אני מתנצל מראש אבל אופי הפורום הוא לא להאכיל בכפית משתמשים אלא לדחוף ללמידה עצמית בנושא ולכן הוקם הפורטל.

צר לי, אי אפשר לומר על התוכנית שלך שום דבר מבלי לדעת פרטים.

תתחיל לקרוא, בהצלחה

המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

הפילוסופיות בהעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

הורדה בשומן תוך כדי העלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית