ייעוץ כל כמה זמן לעשות ציט דיי וכמה לאכול ביום הזה

מר.חטוב

משתמש מתחיל
84
3
נק' מוניטין:
12
84
3
שלום, רציתי לשאול כל כמה זמן כדאי לי לעשות ציט דיי, כל שבוע? אני אוהב מאוד מאוד אוכל והמחשבה שלי הייתה לעשות כל שבוע ציט דיי אבל שבוע שעבר ביום ציט התפרעתי ואכלתי מלא מלא ואז במשך השבוע עד עכשיו אני מרגיש שעליתי במשקל (כנראה נוזלים) אבל עדיין... זה בסדר?

שזה ארוחה אחת בשבוע זה בסדר אבל יום שלם יכול להרוס את מה שעשית כל השבוע

אני עושה ציט דיי פעם בשבועיים

ההמלצה היא לעשות יום של העמסת פחמימות ולא יום צ'יט.
אם אתה ממש אוהב אוכל תנסה להכניס ארוחת צ'יט איזה פעמיים בשבוע במקום ארוחה גדולה באותו יום, ותעשה גם העמסות פחמימה, תקרא על זה בפורטל.

• פותח/ת השרשור
ההמלצה היא לעשות יום של העמסת פחמימות ולא יום צ'יט.
אם אתה ממש אוהב אוכל תנסה להכניס ארוחת צ'יט איזה פעמיים בשבוע במקום ארוחה גדולה באותו יום, ותעשה גם העמסות פחמימה, תקרא על זה בפורטל.
והעמסה צריכה להיות 500-1000 קלוריות ? זה לא יתקע אותי ? כי שעשיתי ציט דיי זה תקע אותי חזק.

העמסה צריכה להיות 500-1000 קלוריות ?
ממה שידוע לי עד 500 מעל הניטרלי.
תראה, אם כל השבוע אתה בגרעון אז פלוס של 500 בשבוע ממש לא יתקע אותך, להיפך, זה כנראה יעזור לך לשמור על חילוף חומרים כמה שאפשר כך שתרד יותר במשך כל השבוע.

• פותח/ת השרשור
ממה שידוע לי עד 500 מעל הניטרלי.
תראה, אם כל השבוע אתה בגרעון אז פלוס של 500 בשבוע ממש לא יתקע אותך, להיפך, זה כנראה יעזור לך לשמור על חילוף חומרים כמה שאפשר כך שתרד יותר במשך כל השבוע.
אחלה. אגב, הייתי בגירעון של 600 ועשיתי עוד ספורט אבל כיאילו חיסיתי בערך על הקלוריות ששרפתי דרך הספורט וירדתי רק 0.3 קילו... איך לעזאזל זה הגיוני ? זה מוריד חזק את המוטיבציה

Back
למעלה תחתית