עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קצת מנוגד לא? , קפיצה תהיה יותר קשה אבל הוצאה אנרגטית זהה בשני המקרים...פחות או יותר אותה הוצאה אנרגטית של הגוף.
מה שכן- יהיה לך הרבה יותר קשה לקפוץ בחבל חצי שעה מאשר לרוץ חצי שעה
לדעתי חצי שעה קפיצה בחבל תשרוף קצת יותר קלוריות, אבל אלא אם אתה ממש מיומן אני לא רואה איך אתה קופץ 30 דקות בלי הפסקה.קצת מנוגד לא? , קפיצה תהיה יותר קשה אבל הוצאה אנרגטית זהה בשני המקרים...
ברור שתהיינה הפסקות אבל הפסקה תהיה גג 10 שניות, זה גם יגרום לסוג של אינטרוול לא?לדעתי חצי שעה קפיצה בחבל תשרוף קצת יותר קלוריות, אבל אלא אם אתה ממש מיומן אני לא רואה איך אתה קופץ 30 דקות בלי הפסקה.
10 שניות זה לא נחשב כהפסקה.ברור שתהיינה הפסקות אבל הפסקה תהיה גג 10 שניות, זה גם יגרום לסוג של אינטרוול לא?
תגובה מצויינת ידידי, אם אכן האימון קשה יותר נשימתית, כך גם ההוצאה האנרגטית תגדל.קצת מנוגד לא? , קפיצה תהיה יותר קשה אבל הוצאה אנרגטית זהה בשני המקרים...
קפיצה נכונה בחבל לא ממש מאמצת את הכתפיים, התנועה הסיבובית היא של כף היד ולא של כל הכתףקפיצה בחבל שורפת הרבה יותר קלוריות והרבה יותר קשה מכמה סיבות , קפיצה בחבל מערבת את רוב השרירים בגוף , אתה תראה שאחרי 5 דקות של קפיצה רצופה בחבל החזה הכתפיים והרגליים שלך יתחילו לשרוף , ככל שיותר שרירים מעורבים ככה אתה מוציא יותר אנרגיה , בגלל זה שחייה זה הספורט ששורף את מספר הקלוריות הגבוה ביותר , כי השחייה מכניסה לפעולה את כל השרירים הקיימים בגוף , ריצה עובדת יותר על סיבולת לב ריאה .
למרות שהתנועה היא של כף היד הכתף תמיד תהיה מעורבת בקפיצה בחבל , ואני יודע את זה בוודאות.קפיצה נכונה בחבל לא ממש מאמצת את הכתפיים, התנועה הסיבובית היא של כף היד ולא של כל הכתף
גם הבטן מעורבת אז מה? ,מעורבות מינורית ולא משמעותית .למרות שהתנועה היא של כף היד הכתף תמיד תהיה מעורבת בקפיצה בחבל , ואני יודע את זה בוודאות.