הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים בבית

~ZiBeNbErG~

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
לפני כמה ימים נגמר לי המנוי בחדר כושר ועכשיו ככל הנראה אני אצטרך להתאמן בבית לפחות חודשיים ::S

המכישור שלי בבית כולל רק 2 דמבלים משתנים(עד 15 קילו) וציידנית שאני משתמש בה כספסל אימונים ואפילו אין לי מתח.(כן כן התנאים מחפירים). התכנית שלי עד היום הייתה AB 4 פעמים בשבוע..שאחרי כל אימון אני עולה על ההליכון ל-35 דקות. אני אפרט עכשיו את התוכנית שלי כי אני הייתי מאוד מרוצה ממנה והייתי שמח אם מישהו יוכל להתאים לי תרגילים חדשים במקום אלה שאני לא יכול לבצע יותר בבית.
אני ממש גרוע בשמות של תרגילים ככה שאם מישהו יוכל להסביר את התרגלים שהוא מציע בצורה פשוטה/יעביר לי קישור לאיך עושים את זה אני אשמח מאוד.(חשוב לציין גם שאני בתוכנית חיטוב 69.5 קילו 1.67 14% שומן)

A
חזה - * עבוד עם מוט חופשי -דרופ סט 4 סטים רצופים של 12 שאחרי כל סט מורידים לי פלטה אחת.(כמובן שאני לא יכול לעשות בבית)
* פרפר חופשי בשיפוע 4 סטים של 12 (עוד פעם זה בעייתי למה אין לי אפשרות לעשות שיפוע)
* לחיצת חזה עם דמבלים בשיפוע שלילי 4 סטים של 12

כתפיים - * סופר סט כתפיים שאני עושה הרחקת כתף קדימה עם משקולות חופשיים(לא יודע איך קוראים לזה) ומייד אחרי זה בישיבה מרים מוט מאחורי הראש-יענו כמו פולי רק עם מוט ומאחורי הראש- מקווה שהבנתם אותי:P ככה 3 סטים של 10 חזרות
* הרחקת כתף לצד בעמידה עם משקולות חופשיים 3 סטים של 10

יד קידמית- *בעמידה עובד על משקולת יד יד 4 סטים של 10
* בעמידה עם משקולת בכל יד פטישים 4 סטים של 10
B
רגליים- זה מסובך.. כאן רק שמישהו יציע לי אימון רגליים ביתי(ולא לא סקווואט גם כי אין מוט)
גב- *מתח 3 פעמים מקסימום כמה שאני יכול(אני לא יכול הרבה:P)
* לא יודע איך קוראים לזה אבל זה תרגיל שאתה שוכב על הגב רגלים ב 90 מעלות לוקח משקולת אחת כבדה על שתי הידיים ומוריד אותה מתחת לראש -הידים נשארות ישרות) 4 סטים של 12
* חתירה עם משקולות חופשיים אחיזה צרה 4 סטים של 12(שוב יש בעיה כי אין לי שיפוע בבית ואני לא יודע איך לעשות את זה עכשיו)
יד אחורית- מקבילים 4 סטים של 10 (יש יש ממש בעיה כי ממש אהבתי את התרגיל ואין לי אלטרנטיבה. חשבתי לעשות עם ידיים על המיטה רגליים על הרצפה ולרדת אבל זה ממש אימון חלש.
* עוד 4 סטים של כפיפה של היד כנגד התנגדות - לא ממש חשוב
אני יודע שיש תרגיל ביתי של לשים יד מעל הראש עם משקולות אבל אני ממש שונא את התרגיל הזה:(

עם בטן בכללי אין לי בעיה. מצטער שחפרתי אבל אם מישהו יוכל לעזור לי לבנות תוכנית דומה ויעילה 4 פעמים בשבוע לבית אני מאוד מאוד מאוד הודה לו

• פותח/ת השרשור
אני מצטער אבל התוכנית הישנה שלך הייתה מטומטמת כמו המדריך שהכין אותה, אחת ההוכחות לכך זה שאתה לא יכול לעבוד עם דאמבלים מעל 15 ק"ג. .

אני מחכה לתשובה לשאלה למה אתה טוען שהתוכנית מטומטמת? אתה יודע Vadjio, להגיד שמשהו מטומטם זה דבר אחד אבל לא להביא נימוקים זה דבר אחר.כפי ששמתי לב בדיונים שלך פה בפורום אתה לא כל כך אוהב שמפציצים אמירות ולא מנמקים..אז בבקשה אם תואיל בטובך להגיד לי למה התוכנית מטומטמת כי ביינתים מי שבנה לי את התוכנית זה מדריך כושר מהולמס פלייס שעבר הכשרה בוינגייט ואתה זה מישהו שאמר לי דעה מפוצצת באיזשהו פורום ואפילו לא מסביר אותה...

אני מתאמן בבית, יש לי כל מה שאני צריך
RACK
ספא אולימפית
מוט אולימפי
צלחות
לא צריך יותר מזה 😃

כל הסיפור עלה 8000 שקל, אבל צריך גם להתחשב בזה שצריך חדר גדול+גובה מתאימים.
אבל לא כל אחד יכול להרשות לעצמו להשקיע ככה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית