הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סופר סטים והורמון גדילה

ivar the boneless

משתמש מתחיל
248
36
נק' מוניטין:
16
248
36
ארנולד שוורצנגר דיבר על כך שצריך להפתיע את הגוף כל פעם מחדש , מכיוון שהגוף מסתגל לתוכנית האימונים הסטנדרטית שלנו ומפסיק לגדול .
כיצד הוא הציע לאתגר את הגוף ?

סופר סט בין לחיצת חזה למתח , על פי דבריו הגוף מפריש הורמון מיוחד כשיש שילוב בין תרגיל לחיצה לתרגיל חתירה

לחיצת חזה תוך כדי שימוש בלג פרס , מניחים את המוט על החזה ומבצעים לחיצת רגליים ולחיצת חזה לסירוגין , בו זמנית .

מה אתם חושבים ?

אני חושב כמה דברים:
1. מה שיעזור למפתח גוף ברמה גבוהה לא בהכרח יעזור למתאמן מתחיל-בינוני ויכול אפילו להזיק. אני לא מכיר אותך ואת הרמה שלך בתור מתאמן אבל אני מנחש שמיותר לך לעשות כל מיני שיטות של מקצוענים כי אתה יכול להתקדם ולגדול עם תכנית אימונים "סטנדרטית".
2.
לחיצת חזה תוך כדי שימוש בלג פרס , מניחים את המוט על החזה ומבצעים לחיצת רגליים ולחיצת חזה לסירוגין , בו זמנית .
מיותר וטיפשי, אלא אם כן אתה רוצה לככב ברשת בסרטונים של "ליצני חדר כושר"
3. אני חושב שהעניין של "לגוון, להפתיע את הגוף" הוצא מהקשרו. לא יודע מה בדיוק ארנולד אמר אבל שמעתי וקראתי את העניין הזה מהרבה אנשים שצריך לגוון ולהחליף תרגילים כל כמה זמן כי הגוף מפסיק להגיב לאותו גירוי. אז אם אתה עושה אותו דבר בדיוק באימונים אז אחרי כמה זמן הגוף יסתגל לעומס ואתה תפסיק להתקדם, אבל אם למשל תוסיף משקל כל כמה זמן לתרגילים או תוסיף חזרות או תוסיף סט אז אתה בעצם לא עושה אותו דבר אלא יש לך גירוי חדש לגוף כל הזמן שהגוף אמור להסתגל אליו, זתומרת לא צריך כל כמה זמן לשנות תרגילים או שיטות אימון.

גם סקוואט ודדליפט כבדים לא באמת משחררים הורמון גדילה (בצורה ממש מינורית שלא משפיעה על כלום)
רק הזרקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית