הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הקיץ מתקרב - מסה

matanyoef

משתמש מתחיל
192
11
נק' מוניטין:
14
192
11
שלום לכם,

אני נמצא בתקופת מסה עוד מעט ארבעה חודשים שבהם עליתי 9 קילו (מ-67 ל-77).
אני עושה את התכנית SS גם עוד מעט ארבעה חודשים והמשקלי עבודה שלי הם:
דדליפט - 100
סקוואט - 85
בנץ' - 65
פרס - 45

אני יודע שאני לא קרוב למיצוי התכנית מבחינת המשקלי עבודה אבל הבעיה שלי היא שהקיץ כבר מתקרב
ויש לי כרס קטנה ואני לא רוצה להיראות "שופל" עם הבגדים הקצרים.
מצד שני, אני לא רוצה להפסיק את התכנית ולעבור לתכנית אחרת עקב חיטוב במידה ואני אעשה לא בזמן שרציתי.

מה אתם חושבים שכדאי לעשות? להתחיל לעשות מסה מלוכלת ולנסות להעלות כמה שיותר במשקלי עבודה?
או שלהמשיך עם מסה נקייה עוד כמה חודשים?

תודה לעוזרים.

מה יעזור לך לעשות מסה מלוכלכת אם עוד מעט קיץ? הרי כל השומן המיותר שיעלה עכשיו סתם יהפוך את החיטוב לארוך וקשה יותר ואז גם ככה לקיץ לא תיהיה ״מוכן״.

אני אישית, באופן כללי לא בעד להסתכל על קיץ וחורף אלא על מטרות, אם המטרה שלך היא להגיע למשקלי עבודה מסויימים או למשקל גוף מסויים, תגיע אליו קודם ואז תתחיל חיטוב.

אם העניין של המראה בים ממש משפיע עליך, אז תמשיך מסה נקייה עוד חודשיים ואז תתחיל חיטוב.

• פותח/ת השרשור
מה יעזור לך לעשות מסה מלוכלכת אם עוד מעט קיץ? הרי כל השומן המיותר שיעלה עכשיו סתם יהפוך את החיטוב לארוך וקשה יותר ואז גם ככה לקיץ לא תיהיה ״מוכן״.

אני אישית, באופן כללי לא בעד להסתכל על קיץ וחורף אלא על מטרות, אם המטרה שלך היא להגיע למשקלי עבודה מסויימים או למשקל גוף מסויים, תגיע אליו קודם ואז תתחיל חיטוב.

אם העניין של המראה בים ממש משפיע עליך, אז תמשיך מסה נקייה עוד חודשיים ואז תתחיל חיטוב.

לא חשבתי על זה ככה. תודה רבה לך!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית