עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי תזונאי שהולך קבוע אליו ויש לי תפריט אימונים יותר בעיהבלי הבנה בתזונה ושיטות אימון , חומרים לא יביאו לך שום תועלת
תודה אחיעדיף לך ללמוד לאכול ולהיתאמן .
אז להתקדם כמה שנים בטבעי ואז לחשוב על חומרים
בלי הבנה בתזונה ושיטות אימון , חומרים לא יביאו לך שום תועלת
אתה מדבר שטויות גם בלי לנסות שום דבר. יוצא לך בטבעיות.אתה מנסה להישמע חכם ומבין, ובפועל אתה מדבר שטויות
אתה מדבר שטויות גם בלי לנסות שום דבר. יוצא לך בטבעיות.
גבר, פיצול אישיות זה מחלה. תטפל בה. הכל יהיה בסדר. אביא לך עוגיות לאברבאנל 😛זה האירוניה דגנרט או גאון הדור...
אביא לך עוגיות לאברבאנל 😛
הכל בסדר?
על אדם שלא זז זה יעבוד, אבל אני מאוד בספק אם קיימים מחקרים שמשווים בין אנשים שהתחילו להתאמן לאנשים שרק לקחו טסטוסטרון, והראו שתוצאות טובות יותר יגיעו מנטילה של רק טסטוסטרון. אני לא הצלחתי למצוא משהו בסיגנון, אבל אם קיים אני אשמח לראות משהו כזהסטרואידים כן נותנים שרירים "במתנה", נכון שהוא יכול להתקדם עוד הרבה באופן טבעי אם הוא מתאמן סה"כ 4 חודשים אבל זה לא משנה את העובדה שחומרים עובדים ומחקרים מראים שרק טסט בלי שום חומר אחר ישים על כל אחד יותר שריר מבלי לגעת במשקולת מאשר כל אימון אינטנסיבי ככל שיהיה אבל בצורה טבעית
על אדם שלא זז זה יעבוד, אבל אני מאוד בספק אם קיימים מחקרים שמשווים בין אנשים שהתחילו להתאמן לאנשים שרק לקחו טסטוסטרון, והראו שתוצאות טובות יותר יגיעו מנטילה של רק טסטוסטרון. אני לא הצלחתי למצוא משהו בסיגנון, אבל אם קיים אני אשמח לראות משהו כזה
אבל בנוגע לאדם שמתאמן כבר, טסטוסטרון נוסף יתרום בעיקר להתאוששות, ויאפשר לך להתאושש יותר מהר וככה להתאמן יותר ואז תוכל לתת יותר גירוי לגוף לגדול, או שיאפשר לך להשיג תוצאות טובות יותר גם מאימונים שלא נותנים גירוי טוב ברגיל
אבל בהקשר הספציפי הזה, לדעתי מתאמן מתחיל ישיג תוצאות כמעט זהות לאם הוא ייקח סטרואידים או לא, ולכן אין צורך
נשמע מעניין, יש מצב תוכל לפרסם את המחקר? אני לא הצלחתי למצוא אותו ואני אשמח לקרוא אותואתה יכול להיות מאוד בספק כמה שתרצה, נעשה בארה"ב מחקר ב 2001 על כמה עשרות אנשים בני 18-35 שלכולם היה רקע של לפחות שנה של אימונים, כולם התבקשו להפסיק להתאמן לחלוטין והם חולקו לכמה קבוצות 25, 50, 125, 300, ו 600 מ"ג טסט בשבוע למשך 20 שבועות, הקבוצה של ה 600 עלו בממוצע כמעט 9 ק"ג שריר נקי לא נוזלים לא שומן אלא שריר נטו מאושר ע"י בדיקות DEXA קבוצת ה 300 משהו כמו 5 וחצי ק"ג וה 125 סביבות 3