הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית fbw בן 20

yosefs283

מושעה
60
1
נק' מוניטין:
1
60
1
אהלן , פתחתי פה נושא לפני איזה חודש וקצת התלבטתי עם עצמי , עכשיו אני מרגיש שגיבשתי משהו ורוצה לקבל חוות דעת
קודם כל על עצמי , בן 20 1.65-67 13%שומן בערך שוקל 65 מתאמן כמה שנים ( אני ממש לא נראה 65 קילו,לא מגדיר את עצמי מתאמן מתחיל)
התחלתי מסה לפני איזה חודש ועליתי בערך 2-3 קילו החודש , עשיתי תכנית ab רגילה ופשוטה ואני מרגיש שאני חייב שינוי
עוד דבר , אני חייל עושה 5/9 , זאת אומרת יש שבוע אחד שאני פחות זמין לאימונים לכן fbw 3 פעמים בשבוע יותר נוחה מab 4 פעמים

התכנית בהשראת hts כאן בפורום(מעלה משקלים מאימון לאימון)

סקוואט 4*8
כפיפת ברך / תרגיל לתאומים 2*8
בנץ 4*8
לחיצה בשיפוע חיובי /פרפר 2*8
בנט אובר 4*8
מתח 2 סטים לכישלון
מילטרי פרס 4*8
פשיטת מרפק 2*8
כפיפת מרפק 2*8
קצת בטן לסיום

עכשיו כמה שאלות
מה דעתכם קודם כל ?
האם לעשות לכתפיים שתי תרגילים פשוטים יותר (לחיצה בישיבה והרחקה לצדדים ) או להשאיר ככה ?
אני מעוניין להכניס פה דדליפט אבל אני לא בטוח איך , אך אתם ממליצים ? חשבתי אולי באימון השלישי בשבוע להחליף את הסקוואט בדדליפט
ודבר אחרון , כמובן הלוז הוא aXaXaX , האם בימי המנוחה אפשר לשלב איזשהו אימון אירובי או משהו ? אולי את התלת ראשי , הדו ראשי והבטן להשאיר ליום מנוחה כך אוכל להתרכז באימון הגדול יותר ולקצר אותו ?
מזכיר שאני במסה , כמובן מקפיד בתזונה
תודה רבה מראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית