הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה בא"ש גבוה

haim15959

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
119
486
34
קוראים לי חיים אני בן 17 בגובה 1.86 מטר ואני בערך16-18% שומן
עשיתי חיטוב במשך 11 חודשים או 10 לא יודע בדיוק ואני רוצה להתחיל מסה
קיצר אני ממש רוצה להתחיל אבל אני מרגיש קצת שמן מדי בשביל זה
וזה לא שאני סקיניפאט(ובלי להתגאות או משהו אבל יחסית לגיל 17 יש לי מסת שריר לא רעה) אז אני יכול למשוך את החיטוב עוד קצת ואני ממש מפחד להשמין כי אף פעם לא עשיתי מסה ואני לא מכיר את קצב העליה השומן אצלי
אז על איזה +קלורי כדי לי להתחיל? ואם אני יתחיל מסה עם אחוזי שומן כמו שלי זה יהיה בסדר?
איך אפשר לתקן את שגיאת הכתיב המביכה הזאת בכותרת?

תמונה תוכל לעזור כדי לדעת.
אם להסתמך על הנתונים היבשים של אחוזי השומן שציינת, אני הייתי ממליץ לך להמשיך עוד טיפה את החיטוב, לרדת עוד טיפה ואז לצאת למסה נקייה.

• פותח/ת השרשור
1475750810939.jpg
זאת התמונה היחידה שמצאתי בלי חולצה אני פחות 6 קילו היום
20170302_001754.jpg
עכשיו צילמתי אותה ואני אחרי ציט

• פותח/ת השרשור
לא הסברתי את עצמי טוב
אני כבר מרגיש חלש פיזית מהגירעון הקלורי ואני לא מתכוון להיות במסה הרבה זמן נגיד 3-4חודשים ככה בשביל להתרענן
ניסיתי להיות במאזן נטרלי שבוע שבועיים אבל אחרי עוד שבועיים אני כבר התחלתי להרגיש לא משהו
ואני גם לא בגירעון גדול אני בערך בגירעון של 400 ק"ל ועושה העמסה עם ציט מספק ביותר אחת לשבועיים
אני חושב שאולי +קלורי יעזור לי נפשית כי כמה אפשר להיות רעב אני כבר כמעט שנה אוכל אורז עם פינצטה(סלנג של החברה לחיטוב) למרות שאני מרוצה מהתוצאה ירדתי 35 קילו
אז מה אתם חושבים
דרך אגב כמה א"ש אני נראה באמת?

נערך לאחרונה:
כמו ש @Daniel Barack כתב לא צריך לבחור מסה או חיטוב, בתוכנית כמו הלינארית אפשר להיות בנייטראלי עם מספיק חלבון ולנצל התקדמות בלי עודף קלורי משמעותי.
רק שתתקרב לפוטנציאל שלך כדי לפרוץ "גבולות" צריך תוספת קלוריות משמעותית.

אולי תוכל לשפר את הרכב הגוף ממש מעט. אל תבנה על זה. מה גם שמאזן נוזלים משחק ועלול להטעות. פשוט צא לנייטרלי או משהו קרוב לכך לצורך התרעננות. לאחר מכן תחליט מה בא לך לעשות

לפי דעתי כן תתחיל מסה עם פלוס קלורי נמוך יתן לך ריענון קטן תתחזק אומנם תעלה קצת בשומן ויהיה לך יותר קשה לעלות מסת שריר אבל אם תמשיך חיטוב אתה תראה שלד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית