הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יוסי קלמנוביץ ייעוץ אישי מעקב אונליין

• פותח/ת השרשור totti99
  • פורסם בתאריך

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן, מישהו במקרה היה במעקב אישי אצל יוסי קלמנוביץ? שווה את זה? ראיתם תוצאות?

ולמי שלא היה 3 חודשים ב1200 שח, (כולל תוכנית אימונים כל חודש, ותוכנית תזונה) שווה את הכסף? (מבין באימונים, עליתי כבר 22 קג מאז שהתחלתי להתאמן וירדתי אפילו באחוז שומן מאז, אבל בשנה האחרונה תקוע מאוד וצריך הכוונה)

הנסיון שלי עם יוסי היה מוצלח. לדעתי עדיף לך לקחת בסכום כזה פעמיים בחודש אימון אישי, זה יקדם אותך הרבה יותר.
מבחינת תוכנית אימונים ותזונה אתה יכול להסתפק בסטנדרט אבל מישהו שרואה אותך מבצע את התרגילים בפועל זה שווה הרבה

כל מילה של יוסי שווה זהב יש הרבה ללמוד מהבן אדם הזה

יוסי קלמנוביץ ללא ספק אחד המאמנים הותיקים, מנוסים, המוערכים והיותר משכילים בארץ.

אני מכיר את יוסי די טוב, ועוקב אחרי הסרטונים והניוזלטר שלו כבר לא מעט זמן.

מכיר גם לא מעט מתאמנים שלו. יש לו נסיון החל מליפטרים תחרותיים, נשים בגיל העמידה ומפתחי גוף.

מה שאני אוהב אצלו זה הפרדה בין עיקר לתפל, ותשומת לב לפרטים קטנים. הוא באמת חנון בכל מה שנוגע לידע מחקרי וכו'.

קשה לי להאמין שתתאכזב ממנו, אחת המניות היותר בטוחות שאתה יכול ללכת עליהן.

יוסי קלמנוביץ ללא ספק אחד המאמנים הותיקים, מנוסים, המוערכים והיותר משכילים בארץ.

אני מכיר את יוסי די טוב, ועוקב אחרי הסרטונים והניוזלטר שלו כבר לא מעט זמן.

מכיר גם לא מעט מתאמנים שלו. יש לו נסיון החל מליפטרים תחרותיים, נשים בגיל העמידה ומפתחי גוף.

מה שאני אוהב אצלו זה הפרדה בין עיקר לתפל, ותשומת לב לפרטים קטנים. הוא באמת חנון בכל מה שנוגע לידע מחקרי וכו'.

קשה לי להאמין שתתאכזב ממנו, אחת המניות היותר בטוחות שאתה יכול ללכת עליהן.
מסכים עם כל מילה. יוסי גרם לי לשנות את כל החשיבה ולהתקדם במהירות מטורפת.

הבנתי שהאימון שלו יותר מתאים לפאוורליפטרים. האם הוא מתאים גם לעלייה במסת שריר? (ברור לי שתוכניות כח כמו SS משפיעות על מסת שריר גם, אבל עדיין... )

הבנתי שהאימון שלו יותר מתאים לפאוורליפטרים. האם הוא מתאים גם לעלייה במסת שריר? (ברור לי שתוכניות כח כמו SS משפיעות על מסת שריר גם, אבל עדיין... )
תעקוב אחרי הקבוצות שלו בפייסבוק\מייל ותבין למי הוא פונה.. לא תפסיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית