הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור Ori7272
  • פורסם בתאריך

Ori7272

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
1
25
1
שלום לכולם!

התחלתי להתאמן ליפני 3 חודשים אני 1.87 שוקל 69 ומנסה כבר 3 חודשים לעלות במסה.
העלתי עם התוכנית הזאת וגיינר massiv רק 4 קילו שזה לקח חודשיים וחודש אחרי זה ניתקע על 69..
את התוכנית אני בניתי ולדעתי זה אימון פול באדי.
אני מבצע אותו 3 פעמים בשבוע וזה לוקח 45 דקות בערך(משתדל כמעט בלי הפסקות בין התרגילים).
כתבתי בשפה לא מקצועית כי זה מה שאני יודע..מקווה שמובן.
3 סטים של שכיבות סמיכה(20) ובין סט לסט בטן.
אחכ 3 סטים של שכיבות סמיכה עם רגליים על כיסא לחזה עליון(20)ובין הסטים בטן(תרגיל בטן שונה מהראשון)
אח"כ
3 סטים של מתח(13)עם רגליים 90 מעלות ובין הסטים סקוואטים.
אח"כ משקולת יד קידמית(9 קילו-10 חזרות) ותרגיל יד אחורית עם הכיסא× 3 סטים.
אח"כ 3 סטים של מתח עם רגליים ב90 מעלות רק שהיידים לכיוון ההפוך מהמתח הקודם ובין הסטים תרגיל רגליים לתאומים בעמידה שזה עליה וירידה עם אצבעות הרגליים עם משקולות ביד לשריר הרגל התחתון.

יש לציין שאני רואה תוצאות בידיים בעיקר.
התזונה אני אוכל הרבה 4 ארוחות ביום לפחות(הרבה לחם גבינה קוטג' חמאת בוטנים פסטה אורז טחינה וכו)

השאלה שלי היא למה הפסקתי לעלות?מה אפשר להוסיף?
חוות דעת על התוכנית..
תודה רבה!

בשביל לעלות במסת שריר אתה צריך כמה דברים:
לאכול בפלוס קלורי (כלומר יותר ממה שאתה שורף).
לאכול מספיק חלבון.
לתת לגוף עומס על השרירים שהוא יגיב בהסתגלות לעומס על ידי (בין היתר) בניה של מסת שריר חדשה. צריך להעלות כל פעם את העומסים כדי שהגוף יצטרך להסתגל מחדש. בשביל זה צריך תכנית אימונים מתאימה.

קודם כל אני ממליץ להירשם למכון כושר ולהתחיל תכנית אימונים (תקרא כאן ואתר קילוגרם, דובר על זה מספיק).
דבר שני אם אתה לא עולה במשקל אתה לא אוכל מספיק.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה.
אין לי כרגע אפשרות לחדר כושר.. ויש לי מתח משקולות(לא מוט) וכל התרגילים שעושים בבית.

Back
למעלה תחתית