הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר מפחמימות מורכבות

• פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך

The100

מושעה
387
13
נק' מוניטין:
6
387
13
הייתי בטוח שאני יקנה את הBPI עד שראיתי את זה
nYayuZL.jpg

עכשיו חזרתי למצב שאין לי שמץ איזה גיינר לקנות ואני חייב אני אוכל מלא בקטע שאני כבר כמעט כל יום זורק אוכל לפח ועדיין לא מצליח לעלות
אין לי בעיה להזמין מחול והמחיר לא כזה משנה הצעות מישהו?

אני באותה בעיה, אחי.
יש כזה דבר אבקת בטטה.
אני בדיוק מחפש באיביי או משהו. פתחתי גם פוסט אתמול, אם מישהו מכיר . מישהו מהפורום מכר כזה דבר פעם.

למרות שאני לא יודע אם זה מתערבב סבבה.

בכל אופן, תנסה לטחון שיבולת שועל במכונת קפה ותראה, אולי זה יזרום לך טוב. לי זה היה מעפן.

אני ניסיתי לקרוא באתר מאמרים, וקצת הלכתי לאיבוד עם כל נושא הפחמימות מורכבות ופשוטות.

נראה כאילו לאדם בריא אין משמעות (פרט למינרלים) אם יוסיף לשייק 100 גרם מלטודקסטרין, סוכר ענבים, שיבולת שועל או אבקת דייסת אורז/קורנפלור של מטרנה...

• פותח/ת השרשור
אני ניסיתי לקרוא באתר מאמרים, וקצת הלכתי לאיבוד עם כל נושא הפחמימות מורכבות ופשוטות.

נראה כאילו לאדם בריא אין משמעות (פרט למינרלים) אם יוסיף לשייק 100 גרם מלטודקסטרין, סוכר ענבים, שיבולת שועל או אבקת דייסת אורז/קורנפלור של מטרנה...
אני אפתח על זה אשכול גם אני לא בדיוק הבנתי

בגדול ארוחה כזו ביום זה לא משנה, במיוחד אחרי אימון, למרות שכן מומלץ ששאר התזונה תהיה מבוססת כמו שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית