הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימון אחרי ה-SS

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
אשמח לעזרתכם בנוגע לתוכנית אימונים אחרי הSS. פרטים עליי: בן 26, גובה 1.71, שוקל 85.

קצת רקע ומטרה: אני מתאמן כבר הרבה מאוד זמן בSS, בעיקר בגלל הפסקות שעשיתי עקב לימודים וכו', אבל בחודשיים האחרונים חזרתי לאימונים בפול גז והתקדמתי במשקלים וגם במשקל הגוף.
למרות זאת אני מרגיש כבר שמיציתי את התוכנית עקב הרבה ריסטים וגם קושי להתקדם במשקלים.
העניין הוא שאני רוצה לעשות חיטוב קצת לפני הקיץ, בגלל שבאמת צברתי קצת שומן ולא בא לי להיות ככה בקיץ, אז מה שחשבתי לעשות זה פשוט תוכנית כוח כלשהי עם תרגילי עזר שגם אוכל לעשות קצת בנפח, לעשות אותה במשך שלושה/ארבעה חודשים, ואז לעבור לחיטוב.

למשהו יש המלצות?

תודה !

• פותח/ת השרשור
די מאוחר, אבל אין לי ברירה כי אני חייב להתקדם עוד במשקלים.. אז גם אם אני לא יהיה שיא המחוטב ליוני/יולי לפחות אני יתחיל את החיטוב לקראת יוני פחות או יותר..

אני תמיד בעד התקדמות בלי קשר לקיץ חורף, פשוט אתה רשמת ״חיטוב לקיץ״ אבל אם תתחיל חיטוב בחודש 6-7 אז לא בטוח כמה מחוטב תיהיה בקיץ.

• פותח/ת השרשור
אני תמיד בעד התקדמות בלי קשר לקיץ חורף, פשוט אתה רשמת ״חיטוב לקיץ״ אבל אם תתחיל חיטוב בחודש 6-7 אז לא בטוח כמה מחוטב תיהיה בקיץ.
תודה על התגובה.
יש לך הצעה אחרת ? אני פשוט במצב בעייתי.
מצד אחד כמו שאמרתי, משקלי העבודה לא בשמיים (סקוואט 120, דדליפט 120, בנץ' 70, פרס 50, הכל לחמש חזרות).
מצד שני אני רוצה להיות מחוטב לקראת הקיץ(האחוז שומן די גבוה) השאלה אם כדאי להתחיל חיטוב כבר מעכשיו? האם עם משקלי עבודה כאלה החיטוב יראה טוב או שלא שווה להשקיע בחיטוב עכשיו?
תודה

תודה על התגובה.
יש לך הצעה אחרת ? אני פשוט במצב בעייתי.
מצד אחד כמו שאמרתי, משקלי העבודה לא בשמיים (סקוואט 120, דדליפט 120, בנץ' 70, פרס 50, הכל לחמש חזרות).
מצד שני אני רוצה להיות מחוטב לקראת הקיץ(האחוז שומן די גבוה) השאלה אם כדאי להתחיל חיטוב כבר מעכשיו? האם עם משקלי עבודה כאלה החיטוב יראה טוב או שלא שווה להשקיע בחיטוב עכשיו?
תודה

כמה תהיה חטוב תלוי בתהליך החיטוב עצמו וכך כמובן גם עם כמה שריר תשאר בסיומו. ככל שתתחיל את החיטוב עם יותר מסת שריר כך תהיה עם יותר שריר בסיום החיטוב. בשורה התחתונה, זה תלוי בך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית