עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Fbw , ab וכדומה זה תיאור לפיצול האימון.
SS היא שם של תוכנית מסוג fbw
כשכותבים תעשה fbw אין לזה באמת משמעות אבל הכוונה היא לעבוד בכל אימון על כל הגוף הדגש תמיד יהיה על תרגילים מורכבים
אין שום סיכוי אפילו להבין למה התכוונת, נסה להסביר שובהכוונה שלי היית מה פשוט לא לעשות ss כי שמתי לב שבfbw היא בנויה שונה מבחינת כמות הסטים והחזרות.
SS כמו שאמרו קודם היא סוג של FBW, אבל חוץ מהמבנה של כמות החזרות והסטים, יש בה גם כל מני עקרונות, שמיועדים להביא אותך לייעד של להתחזק מהר יחסית בתור מתחיל, וגם להעלות מסת שרירהכוונה שלי היית מה פשוט לא לעשות ss כי שמתי לב שבfbw היא בנויה שונה מבחינת כמות הסטים והחזרות.
צודק. התכוונתי למה פשוט לא לבצע תוכנית כוח קלאסית כמו SS לעומת תוכנית FBW? האם יש לה היתרון כלשהו על על פני הSS? כי במבנה שלה היא שונה לגמרי מבחינת כמות הסטים והחזרות ובמבנה ההתקדמות.אין שום סיכוי אפילו להבין למה התכוונת, נסה להסביר שוב
לפי מה שאני מבין ממך הfbw שבקילוגרם מיועדת לחסרי זמן? אז מה התוכנית של הfbw שמיועדת למי שיש זמן? ומה למתאמן לבחור בfbw ולא בss?SS כמו שאמרו קודם היא סוג של FBW, אבל חוץ מהמבנה של כמות החזרות והסטים, יש בה גם כל מני עקרונות, שמיועדים להביא אותך לייעד של להתחזק מהר יחסית בתור מתחיל, וגם להעלות מסת שריר
FBW לעומת זאת יכול להיות כל דבר שיאמן את כל הגוף, אבל מה שאתה מתכוון ב-FBW זה יותר מה שנותנים למי שיש זמן מוגבל להתאמן ולא יכול להתחייב לתוכנית, או מישהו שרק מתחיל או חוזר מהפסקה ארוכה, ורק צריך עוד להזיז מעט את הגוף לפני שהוא חוזר/מתחיל להתאמן סדיר
חוץ מהפסקה האחרונה מסכים לגבי הכל. יש עוד המון תוכניות FBW כמו רוב תוכניות הליפטינג וזה ממש לא מצביע על מתחיל או לא יכול להתחייב או שומדבר אחר, פשוט להבנה שתדירות גירוי זה עניין חשוב.SS כמו שאמרו קודם היא סוג של FBW, אבל חוץ מהמבנה של כמות החזרות והסטים, יש בה גם כל מני עקרונות, שמיועדים להביא אותך לייעד של להתחזק מהר יחסית בתור מתחיל, וגם להעלות מסת שריר
FBW לעומת זאת יכול להיות כל דבר שיאמן את כל הגוף, אבל מה שאתה מתכוון ב-FBW זה יותר מה שנותנים למי שיש זמן מוגבל להתאמן ולא יכול להתחייב לתוכנית, או מישהו שרק מתחיל או חוזר מהפסקה ארוכה, ורק צריך עוד להזיז מעט את הגוף לפני שהוא חוזר/מתחיל להתאמן סדיר
כן כן, ברור שזה לא רק זה, התכוונתי שזה בדרך כלל המצב המדובר, זה לא מחייבחוץ מהפסקה האחרונה מסכים לגבי הכל. יש עוד המון תוכניות FBW כמו רוב תוכניות הליפטינג וזה ממש לא מצביע על מתחיל או לא יכול להתחייב או שומדבר אחר, פשוט להבנה שתדירות גירוי זה עניין חשוב.
לנעוץ! דחוף!חוץ מהפסקה האחרונה מסכים לגבי הכל. יש עוד המון תוכניות FBW כמו רוב תוכניות הליפטינג וזה ממש לא מצביע על מתחיל או לא יכול להתחייב או שומדבר אחר, פשוט להבנה שתדירות גירוי זה עניין חשוב.
רוב שנות האימונים שלי היו FBW בתצורה כזאת או אחרת.לנעוץ! דחוף!
כל שנות האימונים שלי היו FBW. את השנים שבזבזתי על ABC/D אני לא מחשיב שנות אימונים.רוב שנות האימונים שלי היו FBW בתצורה כזאת או אחרת.
אז בעצם פשוט מאוד הfbw זה מתכונת שעובדים על כל הגוף וזה לא משקף את הfbw שיש בפורטל שזה רשימת מכולת לא מוגדרת התקדמותרוב שנות האימונים שלי היו FBW בתצורה כזאת או אחרת.
ה-FBW בפורטל זו רשימת תרגילים לעשות, שכן אפשר ליצור בה התקדמות, אבל זה דורש ממך למצוא את הדרך להתקדם, אבל FBW זה משהו מאוד כולל ויכול להיות הרבה דברים, בין אם זו תוכנית אם התקדמות מובנית או לאאז בעצם פשוט מאוד הfbw זה מתכונת שעובדים על כל הגוף וזה לא משקף את הfbw שיש בפורטל שזה רשימת מכולת לא מוגדרת התקדמות