הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שוקל לקנות גיינר

• פותח/ת השרשור E60d
  • פורסם בתאריך

E60d

משתמש קבוע
1,369
43
נק' מוניטין:
64
1,369
43
כרגע אני במסה, ועד עכשיו (סביבות ה7 חודשים) היה קל ואפילו כיף יש לציין. אבל עכשיו הגעתי למשקל שמאוד קשה לי לעלות בו, אז שקלתי לקנות גיינר של BPI muscle bulk ואני יודע שה600 קלוריות של הגיינר ייתנו לי מה שאני צריך, אבל יש לי התלבטות .
הבנתי שה600 קלוריות האלה הן 5 סקופים כל פעם.. ובחישוב שלי זה יוצא שזה כמו שאקח 5 מנות של אבקת חלבון ואקבל את אותה כמות הקלוריות.
נוסף על כך זה שאם זה באמת 5 סקופים, אז הגיינר לא מספיק רק ל16 ימים? האם זה שווה בכלל?

שאלה נוספת - מלא אנשים אומרים שלשתות אבקת חלבון/גיינר עם שיבולת שועל זה אחלה פיתרון. השאלה היא איך זה אמור לצאת? שיבולת שועל איך שהיא ופשוט להכניס ל״משקה״ שיוצא? זה באמת הולך ביחד חח?

תודה

לפי דעתי גיינר זה בזבוז כסף, עדיף לך כבר לערבב בבלנדר אבקת חלבון עם שיבולת שועל (טחון דק) \ חלב \ תמרים .. מה שזורם. תחפש מתכונים.
גם חסכת כסף וגם חסכת פחמימה זולה.

הפוסט של מישל בקבוצה יעזור לך להבין יותר טוב-
Aanmelden op Facebook | Facebook

Aanmelden op Facebook | Facebook

• פותח/ת השרשור
בסוף הפוסט הוא רושם שבסוף זה בסדר לקנות גיינר במידה ויש לך אורח חיים עמוס, וכן אני חייל ומאוד עמוס לי.. והגעתי לגבול בקלוריות שאני יכול להכיל , וכרגע זה או גיינר או שאני לא מכניס את הקלוריות פשוט..

גיינר זה הפתרון הקל והפשוט ביותר, הוא גם לא כזה יקר ביחס למה שאתה מקבל
אבל במידה ואתה יכול, אתה יכול לטחון דק שיבולת שועל ולהוסיף לאבקת חלבון, ולהוסיף מה שאתה יכול
תכלס גם במקום גיינר אתה יכול להתחיל לאכול בכיף חמאת בוטנים, זה ייתן לך אפילו תוצאות טובות יותר לדעתי

גיינר זה ביזבוז כסף לדעתי. אם כבר לקהות גיינר, עדיף כבר לשים מנות לא מטורפות. נניח 100 גרם אבקה+100 גרם חלבה+100 גרם חמאת בוטנים+ליטר חלב ואם בא לך אז איזה 50 גרם ש״ש.
אישית אני מכין לפעמים כשאין לי כל כך זמן להתעסק באוכל מוצק: ליטר וחצי חלב,100 גרם חלבה, 150 גרם חמאת בוטנים ו 3 סקופים של אבקת חלבון. יוצא סביבות
חלבון:160
פחמימה אין לי מושג
שומן 125+~
וקולוריות 2000+~
יוצא טעים מאוד וקל לשתות

גיינר זה ביזבוז כסף לדעתי. אם כבר לקהות גיינר, עדיף כבר לשים מנות לא מטורפות. נניח 100 גרם אבקה+100 גרם חלבה+100 גרם חמאת בוטנים+ליטר חלב ואם בא לך אז איזה 50 גרם ש״ש.
אישית אני מכין לפעמים כשאין לי כל כך זמן להתעסק באוכל מוצק: ליטר וחצי חלב,100 גרם חלבה, 150 גרם חמאת בוטנים ו 3 סקופים של אבקת חלבון. יוצא סביבות
פחמימה אין לי מושג
שומן 125+~
וקולוריות 2000+~
יוצא טעים מאוד וקל לשתות
גם אני בעד, אבל בסופו של דבר הכל במידת האפשר
אם יש את האמצעים והיכולת להוסיף דברים עדיף, אם לא אז האבקה עצמה גם תעבוד לא רע

פחמימה אין לי מושג
שומן 125+~
וקולוריות 2000+~
יוצא טעים מאוד וקל לשתות

איך אתה יכול להכניס לגוף ככ הרבה? זה 2 ליטר משקה. גם עם מים אני לא יכול....

איך אתה יכול להכניס לגוף ככ הרבה? זה 2 ליטר משקה. גם עם מים אני לא יכול....
אמממ.. לפעמים אני מחלק ל 2 מנות אבל בדרך כלל שותה הכל. אני 1.96 שוקל 115 וברוב המקרים יוצא שאני שותה אחרי האימון כשאני רעב מתת אבל בכל מקרה לא קשה לי לשתות הכל ישר. ממליץ מאוד על השייק הזה מאוד טעים סוגר פינה ומפוצץ חלבון קלוריות ושומן

לא היה פה איזה מאמר שטוען שמעל x חלבון *נוזלי* בארוחה (שייק) אחת לא נספג?
היה מאמר כזה אבל כנראה לא הבנתה אותו נכון. הכוונה הייתה שאין שום הבדל בין 20 ו 40 גרם חלבון במנה. הכל נספג אבל 40 גרם חלבון לא נתנו תוצאה יותר טובה מ 20 גרם חלבון. קיצור משהו כזה.. בכל מקרה,
הבנתי שאם יש מספיק שומן, הספיגה תהיה ממושכת יותר ככה שהחלבון יספג.. בכל מקרה אני לא מתעסק בשטויות האלה כי תמיד הייתי שותה הרבה יותר מ- 30/20 גרם חלבון והכל היה בסדר אם זה מבחינת מאסת שריר ואם זה במשקלי עבודה.אין לי זמן לשתות/לאכול כל 3-4 שעות אז אני משתדל לדחוף כמה שיותר קלוריות/חלבון באותה ארוחה/שייק. וכמו שקוטזר אמר זה תלוי בהרבה גורמים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית