הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתקעתי במשקל בחיטוב

bodybuilder1998

משתמש מתחיל
99
14
נק' מוניטין:
14
99
14
על 85 כבר שבועיים ..

אני חודש בחיטוב אוכל בערך 1600-1700 לא חיטוב דל פחמימה חיטוב רגיל עם ערכים רגילים

מה לעשות ?

דואג לעשות צ'יט?
בכל מקרה 1600-1700 זה ממש מעט למשקל שלך, לדעתי הגוף שלך פשוט פיתח איזושהי סבילות
מה ה-RMR התיאורטי שלך?

אתה חודש בחיטוב וכבר הגעת לגרעון כזה? ברור שתתקע.
תצא לנייטרלי שבועיים ותחזור אחר כך עם תפריט נורמלי..

• פותח/ת השרשור
דואג לעשות צ'יט?
בכל מקרה 1600-1700 זה ממש מעט למשקל שלך, לדעתי הגוף שלך פשוט פיתח איזושהי סבילות
מה ה-RMR התיאורטי שלך?
אין לי מושג לא עשיתי עדיין ציט אתם חושבים שהעמסה ושבוע ניטרלי יעזרו ?

אין לי מושג לא עשיתי עדיין ציט אתם חושבים שהעמסה ושבוע ניטרלי יעזרו ?
אני חושב שלקחת את החיטוב הזה יותר מדי חזק
כמו שאמרו מעלי, תחזור לנייטרלי לאיזה שבועיים, ואז תתחיל עם חיטוב ריאלי, עם גירעון קל יחסית ועם צ'יטים
כשאתה בוחר כמה קלוריות לאכול אתה לא סתם בוחר מספר נמוך, אתה רק צריך מעט נמוך יותר ממה שגורם לך להישאר על אותו המשקל

אני חושב שלקחת את החיטוב הזה יותר מדי חזק
כמו שאמרו מעלי, תחזור לנייטרלי לאיזה שבועיים, ואז תתחיל עם חיטוב ריאלי, עם גירעון קל יחסית ועם צ'יטים
כשאתה בוחר כמה קלוריות לאכול אתה לא סתם בוחר מספר נמוך, אתה רק צריך מעט נמוך יותר ממה שגורם לך להישאר על אותו המשקל
זה תקף לאוטו קטע שאני יורד ממש קצת ? איזה 0.3 בשבוע עם גירעון 600-800 ? כשהייתי בגירעון 300 לא ירדתי כמעט ..

מאיזו בחינה בידיוק?
כיאילו שאני חודש בחיטוב ואני בגירעון גדול יחסית ושבוע שעבר ירדתי רק 0.3 קילו. מצד שני עכשיו בדקתי את המשקל באמצע יום עם בגדים עליי וכבר ירדתי 0.4 אז יש מצב שהמשקל משתנה וה0.3 היה יותר ? וביום חמישי ביום העמסה אני אבדוק את המשקל ואם אני יורד מספיק אז להמשיך בתכלס לא ?

כיאילו שאני חודש בחיטוב ואני בגירעון גדול יחסית ושבוע שעבר ירדתי רק 0.3 קילו. מצד שני עכשיו בדקתי את המשקל באמצע יום עם בגדים עליי וכבר ירדתי 0.4 אז יש מצב שהמשקל משתנה וה0.3 היה יותר ? וביום חמישי ביום העמסה אני אבדוק את המשקל ואם אני יורד מספיק אז להמשיך בתכלס לא ?
המשקלים מתנדנדים תמיד, 100 גרם זה משקל זעיר שיכול להיות אפילו מושפע מהזווית שבה אתה עומד על המשקל
במידה ואתה מתחיל להאט בירידה אני מציע לך לעשות שבוע של נייטרלי ולתת לגוף תמריץ להמשיך לרדת במשקל, ולא תמריץ לשרוף פחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית