הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בסייקל בnorditropin 10mg

kipodak1010

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום חברי הפורום היקרים.

חיפשתי לפי הוראות הפורום תשובות לנושא אבל לא מצאתי כלום מדויק שיוכל לעזור לי מבלי לטעות או לעשות טעות.

אז קוראים לי ליאור, אני בן 28, אני שוקל 77 ואני 174 עם 16 אחוז שומן.
רכשתי לאחרונה סייקל gh בשילוב כדורי אנאבר.
Norditropin 10mg.
כחלק מהחומר שקראתי בפורומים בארץ ובחול המינון המומלץ הוא בין 4-5 iu ביום למשך כחצי שנה לחיטוב וירידה משמעותית באחוז שומן.

הקופסא מכילה בקבוקון זכוכית שמכיל 10mg(לפי מייטב הבנתי בiu זה 30iu).
למען הסדר הטוב במדויק.
כפי שמצוין על האריזה:

Norditropin 10mg של חברת Novo Nordisk Denmark
Somatropin 10 mg\1.5ml

הרוקח בבית מרקחת מכר לי מזרק עם יחידות מידה שונות.
מידת i.u
מידת ml
סה״כ תכולת המזרק ממה שמודפס עליו הוא 30iu
או 0.3ml
על המזרק כתוב u-100 insulin.

אם אני רוצה לקחת מנה של 5iu ביום 2iu בבוקר 3iu לפני השינה, זה אומר שיחידת המידה המסומנת בiu היא הכמות המומלצת?

זה נראה מעט מאד ביחס לבקבוק ולפי מה שקראתי פה בפורום הכמות שמגיע בבקבוק זכוכית (לפי הכמות במיליגרם) היא 30 iu אם כך, הבקבוק צריך להספיק לי ל 6 הזרקות של 5 iu ביום. יש בו הרבה יותר. כלומר, לקחתי לפי הוראות הרוקח 5 iu ביום לפי המזרק שנתן לי והבקבוק כרגע מעל החצי. והוא היה אמור להגמר.

אשמח מאד לקבל עזרה בכמויות אם אני טועה (אני כמעט בטוח שיש לי טעות) וכמובן המלצות נוספות מחברה מנוסים יותר ממני =).
המטרה העיקרית שלי היא להוריד אחוז שומן, אני משלב עם הסייקל עם כדורי אנאבר 3 פעמים ביום למשך חודש סה״כ 99 יחידות.
כמות האימונים שלי היא 3 פעמים בשבוע אירובי(איגרוף תאילנדי אימונים של שעתיים) ופעמיים בשבוע אימוני כושר\fכוח.

תודה רבה לעוזרים ופורים שמח

תמונה לדוגמא (זהה לחלוטין למה השעלתי)
Norditropin_simplexx-10mg-1.5ml-30iu-Human_somatropin-2.jpg

• פותח/ת השרשור
כתבתי אחי, אני צריך עזרה עם הכמויות, חלוקת המינונים ביום, וכמובן שלדעת אם המידה במזרק היא המידה אליה אני מתייחס שמופיע בiu.

אני מדגיש שוב את הבעיה: לפי מייטב הבנתי בקבוקון של 10 מיליגרם שווה ערך ל30iu. אם הוא שווה ערך ל-30 iu זה אומר הוא צריך להיגמר ב-6 הזרקות. קניתי בבית מרקחת מזרק שהיחידות מידה עליו הם iu ו ml כמו שציינתי למעלה. הכמות כרגע שיש בבקבוקון היא מעל החצי. אז איך זה יכול להיות? איפה הטעות פה?

אז כמו שכתבתי, הכמות בכל בקבוקון היא 10 מיליגרם, זה שווה ערך ל30iu? במידה וזה שווה ערך ל30iu, האם המידה שמופיע על המזרק בiu היא המידה היומית שאני צריך להזריק?

בעניין הכמות היומית, לא ראיתי בשום פורום וגם לא בזה שצריך להזריק4 פעמים ביום. יש כמה סירטונים בyoutubeשל רופאים בחול שממליצים על פעמיים עם חלוקה של 2 בבוקר ו2 לפני השינה שרמת הסוכר בגוף נמוכה.

תודה לך ותודה לעוזרים

הבנת נכון 10 מ"ג = 30 יחידות, במקרה של המוצר שלך 10 המ"ג נמצא בתוך 1.5 מ"ל סה"כ ומכאן אתה יכול להתחיל לחשב... אם תרצה להזריק 1 מ"ג או 3 יחידות תצטרך למשוך אל המזרק 0.15 מ"ל, אם תרצה 2 מ"ג או 6 יחידות תצטרך למשוך 0.30 מ"ל וכך הלאה

האם התחלת את השימוש כבר? ואם כן האם אתה משתמש בטסט יחד עם האנאבר וה gh ?

• פותח/ת השרשור
מה זה טסט? לא קראתי על כזה דבר בשום מקום. אני משתמש בזה רק כמה ימים בודדים.
אז למען הסדר הטוב, אם אני רוצה למשוך 5 איו ביום, כמה אני צריך למשוך? תוכל לעשות לי את החשבון?
צריך לעשות הפסקה? הוא שבמשך כל התקופה רצוף לקחת?

פאטאיונת, איזה מזרק כדי לקנות כדי שאדע מה המידה המדויקת אם ארצה 5 איו ביום?
ג'י אייג בנתונים כאלה? ביזבוז כסף אחי! זה האמת!

מקווה באמת שאתה על טסט במקביל.

בזבוז של כסף מאיזה סיבה?

אז למען הסדר הטוב, אם אני רוצה למשוך 5 איו ביום, כמה אני צריך למשוך? תוכל לעשות לי את החשבון?

בזבוז של כסף מאיזה סיבה?
מה הסיבה שאתה משתמש בגורמון גדילה?

אני אומר לך את האמת, אין לי הרבה ידע על GH. אין לי עניין בו ואף פעם לא ניסיתי ללמוד עליו.
אבל מהמעט שאני כן יודע, אני יכול לומר שאין לך מה להתעסק בו.
רק לפי הנתונים שלך והשאלות שאתה שואל רואים שאתה לא כל כך מבין מה אתה עושה ושלא חקרת עד הסוף את החומר הזה..

גם מבחינת המטרות שלך זה לא מתאים.
אם כבר חיטוב, אז תעשה סייקל עם טסט והאנאבר שיש לך. עדיף לך

בזבוז של כסף מאיזה סיבה?

מישהו המליץ לך על הסייקל הזה? או שהגעת ל GH לבד ?

מישהו המליץ לך על הסייקל הזה? או שהגעת ל GH לבד ?
בטוח שמישהו דחף לו רק כדי להתפרנס עליו , לצערינו הרב לא חסרים אנשים כאלה . לפותח הפוסט אתה יכול להגיע לתוצאות מעולות עם תוספים יותר זולים גם מבלי לקחת GH . הורמון גדילה זה למקצוענים שרוצים להגיע לפיק של החיטוב או לגדול כמוטציה שני אופציות : גדילה מסיבית מ 8 IU ביום או לחיטוב שייפ לבמות על 4 IU ביום . מעבר לזה אין טעם שתיגע בזה כמו שאמרו כאן החבר'ה מעליי יקר מידי ואפשר להגיע לתוצאות יפות גם מבלי לקחת GH חבל על הכסף ...

כפי שאמרתי בלי לזלזל בבחור, והרבה נופלים על זיופים, חומרים כבדים שלא למתחילים וכו'... פשוט ביזבוז כסף. על נתונים כאלה אין טעם לגעת בג'י אייג, אפשר להשיג תוצאות מדהימות מדברים אחרים.
כפי שאמרתי בלי לזלזל בבחור, והרבה נופלים על זיופים, חומרים כבדים שלא למתחילים וכו'... פשוט ביזבוז כסף. על נתונים כאלה אין טעם לגעת בג'י אייג, אפשר להשיג תוצאות מדהימות מדברים אחרים.

לגבי GH בארץ ובעיקר נורדיטרופין -
אם אין לך מרשם, או שלמישהו שאתה מכיר אישית שיש מרשם - הסיכוי שתקבל נורדי לג'יט שואפת ל-0
זה חומר שקשה להשיג ויש הרבה זיופים/פגי תוקף/קלקולים וכו'
לא פלא שהשוק פה בארץ מוצף בחרא הסיני והרוסי. 30%-50% חומר פעיל בחצי מחיר ואנשים עוד עפים על זה.. לך תבין

GH בארץ זו מכה
הבילדרים הידועים לוקחים 30iu בפועל יש אולי 10 עד 15 פעילים
העיקר מתלהבים ממחיר נמוך
נו טוב, גאוני הדור הם לא

רק אני לא מבין למה פוסט של בן אדם שאין לו שום מושג מה זה טסט וקנה "GH" (בתאכלס קיבל סודיום כלוריד בעט) לא נמחק?
לפעמים אני נדהם מבורות של אנשים, במיוחד שהם מתעסקים בחומרים הורמונליים.

לדעתי למען יראו ויראו
שאנשים יקראו את הבלאגן שיש כאן ויבינו שאולי לא כדאי לזרוק כסף זמן ובריאות על שטויות שדילר עם וירדים בולטים או טייטל "מר בת ים והסביבה" דחף להם

שלום חברי הפורום היקרים.

חיפשתי לפי הוראות הפורום תשובות לנושא אבל לא מצאתי כלום מדויק שיוכל לעזור לי מבלי לטעות או לעשות טעות.

אז קוראים לי ליאור, אני בן 28, אני שוקל 77 ואני 174 עם 16 אחוז שומן.
רכשתי לאחרונה סייקל gh בשילוב כדורי אנאבר.
Norditropin 10mg.
כחלק מהחומר שקראתי בפורומים בארץ ובחול המינון המומלץ הוא בין 4-5 iu ביום למשך כחצי שנה לחיטוב וירידה משמעותית באחוז שומן.
טוב גבר, אולי הגעתי מאוחר אבל אשתדל לעזור לך כמה שאני יכול, אם בכלל תתפרסם התגובה שלי, לגבי הביצוע עצמו היחידות וההזרקה לא ניסיתי (עוד לא), אבל:
אם אתה לא מבין בחומרים ולמרות זה רוצה ללכת על GH תלך על 4IU ליום מספיק, 2 בבוקר כשאתה מתעורר ולאכול רק לאחר שעתיים, ו2 לפני אימון, הטסט שדברו עליו הוא טסטסטרון, אתה לא חייב את זה למרות שזה נותן פוש חבל"ז, GH אפשר לקחת סולו, לא פחות מ 4 חודשים, תשאל את מי שמכר לך הוא יעזור בקטע ההזרקה עצמה, לפחות שיעזור בזה 😃.
לGH יש המון יתרונות, כגון שריפת שומן, עליה בשריר, עור בריא יותר, ועוד הרבה דברים גם שיער בין היתר, וכן הייתי הולך על זה לחיטוב כי זה יעזור הרבה בהתאוששות, בשריפת שומן, ואם לא בעליה בשריר לפחות לשמור על משיש, בעייני כבן אדם שחרש ששאל המון GH דפקה הTOP בחיטוב, הוא כן שווה כל שקל, ומעדיף אותו על כל הממתקים האחרים, הם לא פחות מסוכנים אם בכלל, אבל הרבה יותר זולים.
*תזהר ואל תזריק מעל 4IU בשלב זה, כי החסרונות והתופעות לוואי של הGH לא צחוק וזה מסוכן ביותר.
אם יש עוד שאלות או משהו שאני יכול לעזור, אשמח לעזור לך.

לחברה ומנהלי האתר, כולנו מסכימים כי זה לא הגיוני להזריק GH בלי לדעת מזה טסט, זה ידע -10/10 הבחור טעה, אבל תעזרו לו במקום לרדת עליו, כבר יש לו את החומר, הכסף יצא, וברור שהוא מסתבך בזה, ויכול לגרום לעצמו נזק, ולא סתם נזק, תעזרו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית