נק' מוניטין:
0
- 3
- 0
שלום חברי הפורום היקרים.
חיפשתי לפי הוראות הפורום תשובות לנושא אבל לא מצאתי כלום מדויק שיוכל לעזור לי מבלי לטעות או לעשות טעות.
אז קוראים לי ליאור, אני בן 28, אני שוקל 77 ואני 174 עם 16 אחוז שומן.
רכשתי לאחרונה סייקל gh בשילוב כדורי אנאבר.
Norditropin 10mg.
כחלק מהחומר שקראתי בפורומים בארץ ובחול המינון המומלץ הוא בין 4-5 iu ביום למשך כחצי שנה לחיטוב וירידה משמעותית באחוז שומן.
הקופסא מכילה בקבוקון זכוכית שמכיל 10mg(לפי מייטב הבנתי בiu זה 30iu).
למען הסדר הטוב במדויק.
כפי שמצוין על האריזה:
Norditropin 10mg של חברת Novo Nordisk Denmark
Somatropin 10 mg\1.5ml
הרוקח בבית מרקחת מכר לי מזרק עם יחידות מידה שונות.
מידת i.u
מידת ml
סה״כ תכולת המזרק ממה שמודפס עליו הוא 30iu
או 0.3ml
על המזרק כתוב u-100 insulin.
אם אני רוצה לקחת מנה של 5iu ביום 2iu בבוקר 3iu לפני השינה, זה אומר שיחידת המידה המסומנת בiu היא הכמות המומלצת?
זה נראה מעט מאד ביחס לבקבוק ולפי מה שקראתי פה בפורום הכמות שמגיע בבקבוק זכוכית (לפי הכמות במיליגרם) היא 30 iu אם כך, הבקבוק צריך להספיק לי ל 6 הזרקות של 5 iu ביום. יש בו הרבה יותר. כלומר, לקחתי לפי הוראות הרוקח 5 iu ביום לפי המזרק שנתן לי והבקבוק כרגע מעל החצי. והוא היה אמור להגמר.
אשמח מאד לקבל עזרה בכמויות אם אני טועה (אני כמעט בטוח שיש לי טעות) וכמובן המלצות נוספות מחברה מנוסים יותר ממני =).
המטרה העיקרית שלי היא להוריד אחוז שומן, אני משלב עם הסייקל עם כדורי אנאבר 3 פעמים ביום למשך חודש סה״כ 99 יחידות.
כמות האימונים שלי היא 3 פעמים בשבוע אירובי(איגרוף תאילנדי אימונים של שעתיים) ופעמיים בשבוע אימוני כושר\fכוח.
תודה רבה לעוזרים ופורים שמח
תמונה לדוגמא (זהה לחלוטין למה השעלתי)
חיפשתי לפי הוראות הפורום תשובות לנושא אבל לא מצאתי כלום מדויק שיוכל לעזור לי מבלי לטעות או לעשות טעות.
אז קוראים לי ליאור, אני בן 28, אני שוקל 77 ואני 174 עם 16 אחוז שומן.
רכשתי לאחרונה סייקל gh בשילוב כדורי אנאבר.
Norditropin 10mg.
כחלק מהחומר שקראתי בפורומים בארץ ובחול המינון המומלץ הוא בין 4-5 iu ביום למשך כחצי שנה לחיטוב וירידה משמעותית באחוז שומן.
הקופסא מכילה בקבוקון זכוכית שמכיל 10mg(לפי מייטב הבנתי בiu זה 30iu).
למען הסדר הטוב במדויק.
כפי שמצוין על האריזה:
Norditropin 10mg של חברת Novo Nordisk Denmark
Somatropin 10 mg\1.5ml
הרוקח בבית מרקחת מכר לי מזרק עם יחידות מידה שונות.
מידת i.u
מידת ml
סה״כ תכולת המזרק ממה שמודפס עליו הוא 30iu
או 0.3ml
על המזרק כתוב u-100 insulin.
אם אני רוצה לקחת מנה של 5iu ביום 2iu בבוקר 3iu לפני השינה, זה אומר שיחידת המידה המסומנת בiu היא הכמות המומלצת?
זה נראה מעט מאד ביחס לבקבוק ולפי מה שקראתי פה בפורום הכמות שמגיע בבקבוק זכוכית (לפי הכמות במיליגרם) היא 30 iu אם כך, הבקבוק צריך להספיק לי ל 6 הזרקות של 5 iu ביום. יש בו הרבה יותר. כלומר, לקחתי לפי הוראות הרוקח 5 iu ביום לפי המזרק שנתן לי והבקבוק כרגע מעל החצי. והוא היה אמור להגמר.
אשמח מאד לקבל עזרה בכמויות אם אני טועה (אני כמעט בטוח שיש לי טעות) וכמובן המלצות נוספות מחברה מנוסים יותר ממני =).
המטרה העיקרית שלי היא להוריד אחוז שומן, אני משלב עם הסייקל עם כדורי אנאבר 3 פעמים ביום למשך חודש סה״כ 99 יחידות.
כמות האימונים שלי היא 3 פעמים בשבוע אירובי(איגרוף תאילנדי אימונים של שעתיים) ופעמיים בשבוע אימוני כושר\fכוח.
תודה רבה לעוזרים ופורים שמח
תמונה לדוגמא (זהה לחלוטין למה השעלתי)