נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
זה האתגר שהצבתי. משקל גוף נוכחי 82.5.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תתחילו לעשות יותר 😃גם לנתנאל דרך אגב, אנחנו שוקלים להפסיק לראות סרטונים שלך עושה סקוואט... לא טוב לנו
משוגע... מי עושה יותר מעשיריה אחת? (חוץ מבילדרים)
182.5 לתשיעיה אפילו קלה יותר.
חושב שיש לי לפחות 2-3 חזרות ספייר במחסנית...
הייתה לי פציעה במרפק שמאל שלא ממש איפשרה לי להחזיק סקווט כמו שצריך חוץ מזה, שקלתי 85-86, אני עכשיו 82.5-83''משוגע מי עושה יותר מעשיריה אחת''
מי עושה עשיריה
ולמה
אני אוהב לחיות ולנשום
כל הכבוד מייק, אפשר לשאול למה ירדת המספרים שאמרת שעשית 180 ל13
תחזור לפחמימותהייתה לי פציעה במרפק שמאל שלא ממש איפשרה לי להחזיק סקווט כמו שצריך חוץ מזה, שקלתי 85-86, אני עכשיו 82.5-83
ומה זה יתן לי?תחזור לפחמימות
בטן עגלגלה ועוד 10-20 קילו על המוט... שווה הא?ומה זה יתן לי?
את משקל הגוף האבוד+גליקוגן?ומה זה יתן לי?
למה כולם מניחים שאני רוצה לעלות במשקל?את משקל הגוף האבוד+גליקוגן?
דרך קלה להתחזקלמה כולם מניחים שאני רוצה לעלות במשקל?
בטן עגלגלה ועוד 10-20 קילו על המוט... שווה הא?
אהבה אמיתית אין בה תלויות ותנאים...אחי, האהבה שלך לא הדדית נראה לי.
אולי לטובת 200*7-8 😃דרך קלה להתחזק
ואז תעלה עוד קצת לטובת 10*200אולי לטובת 200*7-8 😃
לולאד זה עבדואז תעלה עוד קצת לטובת 10*200
נהה 210*5 יהיה נחמדואז תעלה עוד קצת לטובת 10*200
נתן היום 470 222 365לולאד זה עבד
משוגע... מי עושה יותר מעשיריה אחת? (חוץ מבילדרים)
182.5 לתשיעיה אפילו קלה יותר.
חושב שיש לי לפחות 2-3 חזרות ספייר במחסנית...
כרגע מסקביט פעמיים בשבוע, יום ראשון יש שלשות עולות עד 5 ק"ג ממה שמתוכנן ל8-10 חזרות, יום חמישי יש שלשות עולות עד למשקל המיועד (למשל חמישי הזה 185) ושם יהיה 8-9 חזרות תלוי כמה חזק ארגיש. ב190 המטרה תהיה 10 חזרות. אח"כ יורד ל7-8 וממשיך לעלות 2.5 ק"ג משבוע לשבוע בתקווה לתת 200*7-8 חזרות בסוף השיט הזה. (יש גם קלינים 3 פעמים בשבוע כרגע במשקלים יחסית קלים של 100-125)היתה תקופה שעשיתי עשיריות עד שעשיתי 3 עשיריות עם 130 ועזבתי את זה, היום אני עושה את זה בעיקר לאירובי עם 100 קילו עד שבא לי למות (בערך בסט ה3 בא לי למות ואני פורש בחזרה השמינית)
אחלה של דבר בעיניי אבל אסור למשוך יותר מ4-7 שבועות כי אחכ נשרפים.
איך אתה מתכנן סבב?
אוקי נשמע סטנדרטי, וכמה שבועות אתה מושך תכנון כזה בלי להשרף? אתה מכניס אימון טכני קל בשלישי או נמנע מסקוואט בשלישי?כרגע מסקביט פעמיים בשבוע, יום ראשון יש שלשות עולות עד 5 ק"ג ממה שמתוכנן ל8-10 חזרות, יום חמישי יש שלשות עולות עד למשקל המיועד (למשל חמישי הזה 185) ושם יהיה 8-9 חזרות תלוי כמה חזק ארגיש. ב190 המטרה תהיה 10 חזרות. אח"כ יורד ל7-8 וממשיך לעלות 2.5 ק"ג משבוע לשבוע בתקווה לתת 200*7-8 חזרות בסוף השיט הזה. (יש גם קלינים 3 פעמים בשבוע כרגע במשקלים יחסית קלים של 100-125)
לדעתי כמה חודשים טובים, בשלישי אין סקווט, יש ראשון וחמישיאוקי נשמע סטנדרטי, וכמה שבועות אתה מושך תכנון כזה בלי להשרף? אתה מכניס אימון טכני קל בשלישי או נמנע מסקוואט בשלישי?
2-3 חודשים נשמע סביר בתכנון נכון כשבסוף החודש השלישי מגיעים לפיק. בהצלחה!לדעתי כמה חודשים טובים, בשלישי אין סקווט, יש ראשון וחמישי