הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט 180*8 182.5*9 185*9 בדרך ל190*10

משוגע... מי עושה יותר מעשיריה אחת? (חוץ מבילדרים)
182.5 לתשיעיה אפילו קלה יותר.
חושב שיש לי לפחות 2-3 חזרות ספייר במחסנית...

''משוגע מי עושה יותר מעשיריה אחת''
מי עושה עשיריה
ולמה
אני אוהב לחיות ולנשום
כל הכבוד מייק, אפשר לשאול למה ירדת המספרים שאמרת שעשית 180 ל13

• פותח/ת השרשור
''משוגע מי עושה יותר מעשיריה אחת''
מי עושה עשיריה
ולמה
אני אוהב לחיות ולנשום
כל הכבוד מייק, אפשר לשאול למה ירדת המספרים שאמרת שעשית 180 ל13
הייתה לי פציעה במרפק שמאל שלא ממש איפשרה לי להחזיק סקווט כמו שצריך חוץ מזה, שקלתי 85-86, אני עכשיו 82.5-83

משוגע... מי עושה יותר מעשיריה אחת? (חוץ מבילדרים)
182.5 לתשיעיה אפילו קלה יותר.
חושב שיש לי לפחות 2-3 חזרות ספייר במחסנית...

היתה תקופה שעשיתי עשיריות עד שעשיתי 3 עשיריות עם 130 ועזבתי את זה, היום אני עושה את זה בעיקר לאירובי עם 100 קילו עד שבא לי למות (בערך בסט ה3 בא לי למות ואני פורש בחזרה השמינית)

אחלה של דבר בעיניי אבל אסור למשוך יותר מ4-7 שבועות כי אחכ נשרפים.
איך אתה מתכנן סבב?

• פותח/ת השרשור
היתה תקופה שעשיתי עשיריות עד שעשיתי 3 עשיריות עם 130 ועזבתי את זה, היום אני עושה את זה בעיקר לאירובי עם 100 קילו עד שבא לי למות (בערך בסט ה3 בא לי למות ואני פורש בחזרה השמינית)

אחלה של דבר בעיניי אבל אסור למשוך יותר מ4-7 שבועות כי אחכ נשרפים.
איך אתה מתכנן סבב?
כרגע מסקביט פעמיים בשבוע, יום ראשון יש שלשות עולות עד 5 ק"ג ממה שמתוכנן ל8-10 חזרות, יום חמישי יש שלשות עולות עד למשקל המיועד (למשל חמישי הזה 185) ושם יהיה 8-9 חזרות תלוי כמה חזק ארגיש. ב190 המטרה תהיה 10 חזרות. אח"כ יורד ל7-8 וממשיך לעלות 2.5 ק"ג משבוע לשבוע בתקווה לתת 200*7-8 חזרות בסוף השיט הזה. (יש גם קלינים 3 פעמים בשבוע כרגע במשקלים יחסית קלים של 100-125)

כרגע מסקביט פעמיים בשבוע, יום ראשון יש שלשות עולות עד 5 ק"ג ממה שמתוכנן ל8-10 חזרות, יום חמישי יש שלשות עולות עד למשקל המיועד (למשל חמישי הזה 185) ושם יהיה 8-9 חזרות תלוי כמה חזק ארגיש. ב190 המטרה תהיה 10 חזרות. אח"כ יורד ל7-8 וממשיך לעלות 2.5 ק"ג משבוע לשבוע בתקווה לתת 200*7-8 חזרות בסוף השיט הזה. (יש גם קלינים 3 פעמים בשבוע כרגע במשקלים יחסית קלים של 100-125)
אוקי נשמע סטנדרטי, וכמה שבועות אתה מושך תכנון כזה בלי להשרף? אתה מכניס אימון טכני קל בשלישי או נמנע מסקוואט בשלישי?

• פותח/ת השרשור
אוקי נשמע סטנדרטי, וכמה שבועות אתה מושך תכנון כזה בלי להשרף? אתה מכניס אימון טכני קל בשלישי או נמנע מסקוואט בשלישי?
לדעתי כמה חודשים טובים, בשלישי אין סקווט, יש ראשון וחמישי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית