עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור שזה קשור לזה שהמנח של הגב חרא ושלנהוג שעה בפקק עם ברקס ונסיעה כל 5 שניות זה לא אידיאלי, השאלה אם יש לזה פיתרון? במשרד אני דואג לעמוד וגם למתוח ולעשות סיבובי מפרקים וגם טיול למטה לפעמים.שמע, זה הגיוני, תחשוב על זה שבזמן נסיעה הגב שלך מתעגל (=רפוי). זה בדיוק כמו שתשב במשרד 8 שעות.. שרירי הגב שלך הופכים לחלשים יותר.
אם היית במשרד, הייתי מציע לך כל פרק זמן לעמוד, להסתובב קצת
אתה מתאמן כרגע?
משתדל לשבת כמו שצריךצחוק צחוק אבל בזמן נסיעה אני משתדל לשבת כמו על כסא בעבודה.
אתה שומר על גב זקוף יחסית או נשען לאחור?
עבודה החלפתי ולפני כן לא נהגתי יותר מ10 דק'שינית משהו בתקופה האחרונה?
רכב
עבודה
אימונים ?
סבלתי מאוד מכאבי גב בנהיגה כשתחלתי להתאמן עם סקוואט בטכניקה גרועה.
הייתי יוצא מהרכב בבוקר והיה לוקח לי כמה דקות כואבות להצליח להתיישר בלי להתפרק מכאבים.
אני אנסה היום תודהגם אם נראה לך שאתה מספיק קרוב עם הכסא תקרב אותו עוד קליק/שניים, בהתחלה יהיה מוזר ברגליים אבל אתה תראה שהכאב יילך.
אם הכסא שעון אחורה תכוון אותו קצת יותר גבוה ככה ש"תשב זקוף" , לא 90 מעלות אבל לא להשען יותר מדי
צורי אינעל דינק.הפתרון הוא שתפסיק להיות כוסית
אני משתמש בכדור לקרוס 3 פעמים בשבוע בחדכ לפני כל אימון, לא חושב שזה מה שישנה. אני אנסה את שאר העצות.מסכים עם הנחש, לי יש עד היום כאבים / אי נוחות בעיקר בגלוטס בנהיגה, יותר בצד של הגז. נוהג 40~ דק כל צד לעבודה. הייתי ממליץ או עיסוי או כדור לקרוס לגלוטס... עדיין לא מצאתי פתרון לגמרי לעניין הזה. די בטוח שהבעיות עם האגן / מפשעה שיש לי בגלל האורח חיים הזה.
חחח לא, המשרד שלי נמצא בעזריאלי חולון אז יש לי נהיגה בפקקים כל יום מתל אביב.פאק הייתי בטוח שראיתי אותך במונית באמת. אתה עובד כנהג מונית כרגע?
טוב אז הכאבים לא הלכו לגמרי אבל יש שיפור מאז קירוב הכיסא, יש איזו כרית ששווה לקנות?
ואם כבר מדברים, מי שעובד ויושב הרבה יש משהו לשים למרפק שלא יהיה עם עומס ולחץ כל היום? כרית ג'ל? משהו?