הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי גב מנהיגה ממושכת

שלד הלילה

פעם הייתי קפטן קקי
1,545
1,327
נק' מוניטין:
3,594
1,545
1,327
היי,

לאחרונה אני נוהג הרבה יותר ושמתי לב שאחרי 15-20דק' מתחילים לי כאבי גב באיזור הגב התחתון. יש למישהו ניסיון? מה עושים? יש פתרון?

תודה

שמע, זה הגיוני, תחשוב על זה שבזמן נסיעה הגב שלך מתעגל (=רפוי). זה בדיוק כמו שתשב במשרד 8 שעות.. שרירי הגב שלך הופכים לחלשים יותר.
אם היית במשרד, הייתי מציע לך כל פרק זמן לעמוד, להסתובב קצת
אתה מתאמן כרגע?

שינית משהו בתקופה האחרונה?
רכב
עבודה
אימונים ?

סבלתי מאוד מכאבי גב בנהיגה כשתחלתי להתאמן עם סקוואט בטכניקה גרועה.
הייתי יוצא מהרכב בבוקר והיה לוקח לי כמה דקות כואבות להצליח להתיישר בלי להתפרק מכאבים.

צחוק צחוק אבל בזמן נסיעה אני משתדל לשבת כמו על כסא בעבודה.
אתה שומר על גב זקוף יחסית או נשען לאחור?

• פותח/ת השרשור
שמע, זה הגיוני, תחשוב על זה שבזמן נסיעה הגב שלך מתעגל (=רפוי). זה בדיוק כמו שתשב במשרד 8 שעות.. שרירי הגב שלך הופכים לחלשים יותר.
אם היית במשרד, הייתי מציע לך כל פרק זמן לעמוד, להסתובב קצת
אתה מתאמן כרגע?
ברור שזה קשור לזה שהמנח של הגב חרא ושלנהוג שעה בפקק עם ברקס ונסיעה כל 5 שניות זה לא אידיאלי, השאלה אם יש לזה פיתרון? במשרד אני דואג לעמוד וגם למתוח ולעשות סיבובי מפרקים וגם טיול למטה לפעמים.

מתאמן כן
צחוק צחוק אבל בזמן נסיעה אני משתדל לשבת כמו על כסא בעבודה.
אתה שומר על גב זקוף יחסית או נשען לאחור?
משתדל לשבת כמו שצריך
שינית משהו בתקופה האחרונה?
רכב
עבודה
אימונים ?

סבלתי מאוד מכאבי גב בנהיגה כשתחלתי להתאמן עם סקוואט בטכניקה גרועה.
הייתי יוצא מהרכב בבוקר והיה לוקח לי כמה דקות כואבות להצליח להתיישר בלי להתפרק מכאבים.
עבודה החלפתי ולפני כן לא נהגתי יותר מ10 דק'

תנסה לשחק עם מנח משענת הגב, מרחק הכסא מההגה וכו. גם אם אתה חושב שעד עכשיו הצורה שישבת בה הייתה הכי נוחה, זה לא בהכרח נכון.

תנסה כרית אורטופדית לגב התחתון.
כנראה שהמושב פשוט לא משהו

מהניסיון שלי היו כאבים מציקים כאלה לפעמים (גם בישיבה במקומות אחרים) כשהייתי מתאמן יותר מדי.
הדבר היחיד שעזר זה להוריד את הנפח (לא הייתי מתאמן רק חד"כ אלא גם MMA).

גם אם נראה לך שאתה מספיק קרוב עם הכסא תקרב אותו עוד קליק/שניים, בהתחלה יהיה מוזר ברגליים אבל אתה תראה שהכאב יילך.
אם הכסא שעון אחורה תכוון אותו קצת יותר גבוה ככה ש"תשב זקוף" , לא 90 מעלות אבל לא להשען יותר מדי

מסכים עם הנחש, לי יש עד היום כאבים / אי נוחות בעיקר בגלוטס בנהיגה, יותר בצד של הגז. נוהג 40~ דק כל צד לעבודה. הייתי ממליץ או עיסוי או כדור לקרוס לגלוטס... עדיין לא מצאתי פתרון לגמרי לעניין הזה. די בטוח שהבעיות עם האגן / מפשעה שיש לי בגלל האורח חיים הזה.

פאק הייתי בטוח שראיתי אותך במונית באמת. אתה עובד כנהג מונית כרגע?

קרה לי פעם גם, קירבתי את הכיסא ויישרתי את המשענת יותר ממה שחשבתי שנוח לי. וזה דיי עבר

• פותח/ת השרשור
גם אם נראה לך שאתה מספיק קרוב עם הכסא תקרב אותו עוד קליק/שניים, בהתחלה יהיה מוזר ברגליים אבל אתה תראה שהכאב יילך.
אם הכסא שעון אחורה תכוון אותו קצת יותר גבוה ככה ש"תשב זקוף" , לא 90 מעלות אבל לא להשען יותר מדי
אני אנסה היום תודה
הפתרון הוא שתפסיק להיות כוסית
צורי אינעל דינק.
מסכים עם הנחש, לי יש עד היום כאבים / אי נוחות בעיקר בגלוטס בנהיגה, יותר בצד של הגז. נוהג 40~ דק כל צד לעבודה. הייתי ממליץ או עיסוי או כדור לקרוס לגלוטס... עדיין לא מצאתי פתרון לגמרי לעניין הזה. די בטוח שהבעיות עם האגן / מפשעה שיש לי בגלל האורח חיים הזה.
אני משתמש בכדור לקרוס 3 פעמים בשבוע בחדכ לפני כל אימון, לא חושב שזה מה שישנה. אני אנסה את שאר העצות.
פאק הייתי בטוח שראיתי אותך במונית באמת. אתה עובד כנהג מונית כרגע?
חחח לא, המשרד שלי נמצא בעזריאלי חולון אז יש לי נהיגה בפקקים כל יום מתל אביב.

... אבל יש מישהו באוסטרליה עם ניסיון שורק2

• פותח/ת השרשור
טוב אז הכאבים לא הלכו לגמרי אבל יש שיפור מאז קירוב הכיסא, יש איזו כרית ששווה לקנות?
ואם כבר מדברים, מי שעובד ויושב הרבה יש משהו לשים למרפק שלא יהיה עם עומס ולחץ כל היום? כרית ג'ל? משהו?

טוב אז הכאבים לא הלכו לגמרי אבל יש שיפור מאז קירוב הכיסא, יש איזו כרית ששווה לקנות?
ואם כבר מדברים, מי שעובד ויושב הרבה יש משהו לשים למרפק שלא יהיה עם עומס ולחץ כל היום? כרית ג'ל? משהו?

למרפק או למפרק של היד? אני הזמנתי מעליאקפסרס בדולר ג'ל למפרק יד, ברגע שהידיים על השולחן המרפקים באוויר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית