הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון בתפריט

• פותח/ת השרשור poloo
  • פורסם בתאריך

poloo

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
1
35
1
לא ידעתי כ"כ איך לנסח את הכותרת.
עד היום חישבתי חלבון רק לפי המנות חלבון בתפריט-אם זה חזה עוף,דגים,ביצים,מוצרי חלב וכו'. שמתי לב שבמנות הפחמימה והשומן למשל אורז,לחם מלא,שיבולת שועל,טחינה,שקדים וכו' יש כמות נכבדת מאוד של חלבון(אני יודע שברובם החלבון לא מלא)
השאלה אם צריך לקצץ בהתאם ולהתייחס לכמות הזו?
בטוטאל אני מגיע לסה"כ חלבון 260, אם נוריד את החלבונים ה"לא מלאים" אני באזור ה200
שוקל 85
עובר ממסה לחיטוב(חודש נייטרלי+-)

תודה ושבת שלום

עקרונית אתה אמור להחשיב, בפועל אני לא מאמין שאתה צריך, גם בגלל שהגוף לא כזה יעיל בניצול אנרגיה מחלבון, כלומר זה פחות אמור להפריע בחיטוב, וגם בגלל שהמקורות שאמרת הולכים להצטמצם במהלך החיטוב, ככה שכמות החלבון משם תהיה זניחה יותר
אתה מוזמן לנסות לעשות חיטוב בלי להחשיב אותם ולראות אם זה עובד לך או לא, או ללכת על בטוח ולהחשיב אותם

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה. אני קצת ימקד את השאלה-האם בכמות החלבון הנדרשת להכליל את החלבון הלא מלא? או שלא להתייחס?

תודה על התשובה. אני קצת ימקד את השאלה-האם בכמות החלבון הנדרשת להכליל את החלבון הלא מלא? או שלא להתייחס?
אם אתה רוצה ללכת על בטוח אז תחשיב את זה כחלק מהחלבון, אתה אמור רק שהרוב יהיה חלבון מלא, אבל לדעתי אתה יכול גם לא להחשיב אותו וזה יהיה בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
השאלה אם הכמות חלבון נהיית ממש גבוהה זה כבר לא מזיק? לפי מה שלמדתי עד 2 זה בסדר. וגם 3 לכל ק״ג לא אמור להזיק אם אין לך בעיה בכליות. השאלה אם לכמות טיפה מעל כבר יד השלכות.. שוב מדבר נטו על החלבון
או שאם אני אחשיב אותו בכמות החלבון היומית ז״א אני אצטרך להוריד קצת מהחלבון המלא, לא יהיה לי מחסור?
מפחד לנסות לא רוצה לפגוע בכל מה שהשגתי במסה הסאת

השאלה אם הכמות חלבון נהיית ממש גבוהה זה כבר לא מזיק? לפי מה שלמדתי עד 2 זה בסדר. וגם 3 לכל ק״ג לא אמור להזיק אם אין לך בעיה בכליות. השאלה אם לכמות טיפה מעל כבר יד השלכות.. שוב מדבר נטו על החלבון
או שאם אני אחשיב אותו בכמות החלבון היומית ז״א אני אצטרך להוריד קצת מהחלבון המלא, לא יהיה לי מחסור?
מפחד לנסות לא רוצה לפגוע בכל מה שהשגתי במסה הסאת
קשה לי להאמין שתגיע למעל 3 ליום, אבל בגדול זה לא אמור להיות בעייתי לאדם בריא
ובחיטוב יעיל אתה מוריד קודם כל את מה שפחות חשוב, ככה שאת מקורות החלבון המלאים כדאי להשאיר כי הם גם ככה מלאים בדברים שחשובים לגוף, ואחרי זה ממלא את שאר הקלוריות בדברים פחות חשובים, כמו פחמימות

• פותח/ת השרשור
כן את זה אני יודע. בכל מקרה התשובה שחיפשתי היא שחלבון לא מלא לא נספר כל עוד לא בא עם מלא אחר שהופך אותו למלא

תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית