עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השוני הוא רק בהפרשת האינסולין.. חוץ מזה אין הבדל.אני יודע ששאלו את זה מיליון פעמים אבל אני לא הבנתי,קראתי במלא מקומות וגם פה בפורום ולא הבנתי.
איך פחמימה מורכבת משפיעה שונה על הגוף מפחמימה פשוטה(חוץ מהפרשת האינסולין)?
ושאלה נוספת היא האם לאסטרוגן שמגיע מהצומח או מהחיי יש השפעה על גבר?
השוני הוא רק בהפרשת האינסולין.. חוץ מזה אין הבדל.
זה הבדל די חשוב. עדיף לשמור על רמות יציבות ולהימנע מהקפצות.
בקשר לאסטרוגן אין לך מה לדאוג, זה זניח מאוד.
תודה רבה,אבל מבחינת ההקפצה של האינסולין על מה היא משפיע?פחמימות מורכבות נספגות בדם לאט יותר, וזה למה הם מעודדים הפרשה איטית ויציבה יותר של אינסולין, ומספקות אנרגיה לאורך יותר זמן, מכאן נובעים כל ההבדלים
בגדול לא, אבל זה הכל שאלה של כמויות, אם אתה טבעוני וחי ממוצרי סויה, אז זה כבר מתחיל להיות בעיה
ההקפצה בעיקר משפיעה על הרגישות לאינסולין בגוף שפוחתת בגלל זה, וזה לא טוב, אבל זה קורה רק לאורך הרבה זמןתודה רבה,אבל מבחינת ההקפצה של האינסולין על מה היא משפיע?
וסליחה על החפירה,אבל אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה גליקוגן ואיך ניתן לאגור אותו בשריר?
נב:אני לא צמחוני\טבעוני זו סתם שאלה שעניינה אותי
תודה רבה:)ההקפצה בעיקר משפיעה על הרגישות לאינסולין בגוף שפוחתת בגלל זה, וזה לא טוב, אבל זה קורה רק לאורך הרבה זמן
וגליקוגן זה הסוכר שהשריר אוגר כמקור אנרגיה למתי שהוא יצטרך אותו, אל תדאג, אתה לא צריך לעשות כלום בשביל לאגור אותו בשריר, זה קורה לבד