הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימות מורכבות מול פשוטות+שאלה

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
אני יודע ששאלו את זה מיליון פעמים אבל אני לא הבנתי,קראתי במלא מקומות וגם פה בפורום ולא הבנתי.
איך פחמימה מורכבת משפיעה שונה על הגוף מפחמימה פשוטה(חוץ מהפרשת האינסולין)?
ושאלה נוספת היא האם לאסטרוגן שמגיע מהצומח או מהחיי יש השפעה על גבר?

אני יודע ששאלו את זה מיליון פעמים אבל אני לא הבנתי,קראתי במלא מקומות וגם פה בפורום ולא הבנתי.
איך פחמימה מורכבת משפיעה שונה על הגוף מפחמימה פשוטה(חוץ מהפרשת האינסולין)?
ושאלה נוספת היא האם לאסטרוגן שמגיע מהצומח או מהחיי יש השפעה על גבר?
השוני הוא רק בהפרשת האינסולין.. חוץ מזה אין הבדל.
זה הבדל די חשוב. עדיף לשמור על רמות יציבות ולהימנע מהקפצות.

בקשר לאסטרוגן אין לך מה לדאוג, זה זניח מאוד.

פחמימות מורכבות נספגות בדם לאט יותר, וזה למה הם מעודדים הפרשה איטית ויציבה יותר של אינסולין, ומספקות אנרגיה לאורך יותר זמן, מכאן נובעים כל ההבדלים
בגדול לא, אבל זה הכל שאלה של כמויות, אם אתה טבעוני וחי ממוצרי סויה, אז זה כבר מתחיל להיות בעיה

• פותח/ת השרשור
השוני הוא רק בהפרשת האינסולין.. חוץ מזה אין הבדל.
זה הבדל די חשוב. עדיף לשמור על רמות יציבות ולהימנע מהקפצות.

בקשר לאסטרוגן אין לך מה לדאוג, זה זניח מאוד.
פחמימות מורכבות נספגות בדם לאט יותר, וזה למה הם מעודדים הפרשה איטית ויציבה יותר של אינסולין, ומספקות אנרגיה לאורך יותר זמן, מכאן נובעים כל ההבדלים
בגדול לא, אבל זה הכל שאלה של כמויות, אם אתה טבעוני וחי ממוצרי סויה, אז זה כבר מתחיל להיות בעיה
תודה רבה,אבל מבחינת ההקפצה של האינסולין על מה היא משפיע?
וסליחה על החפירה,אבל אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה גליקוגן ואיך ניתן לאגור אותו בשריר?
נב:אני לא צמחוני\טבעוני זו סתם שאלה שעניינה אותי

תודה רבה,אבל מבחינת ההקפצה של האינסולין על מה היא משפיע?
וסליחה על החפירה,אבל אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה גליקוגן ואיך ניתן לאגור אותו בשריר?
נב:אני לא צמחוני\טבעוני זו סתם שאלה שעניינה אותי
ההקפצה בעיקר משפיעה על הרגישות לאינסולין בגוף שפוחתת בגלל זה, וזה לא טוב, אבל זה קורה רק לאורך הרבה זמן
וגליקוגן זה הסוכר שהשריר אוגר כמקור אנרגיה למתי שהוא יצטרך אותו, אל תדאג, אתה לא צריך לעשות כלום בשביל לאגור אותו בשריר, זה קורה לבד

• פותח/ת השרשור
ההקפצה בעיקר משפיעה על הרגישות לאינסולין בגוף שפוחתת בגלל זה, וזה לא טוב, אבל זה קורה רק לאורך הרבה זמן
וגליקוגן זה הסוכר שהשריר אוגר כמקור אנרגיה למתי שהוא יצטרך אותו, אל תדאג, אתה לא צריך לעשות כלום בשביל לאגור אותו בשריר, זה קורה לבד
תודה רבה:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית