הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקל גוף אידיאלי

MeirTor

משתמש מתחיל
119
6
נק' מוניטין:
6
119
6
שלום לכולם, שמי מאיר.
אני בן 20, צמחוני.
משקל - 65
גובה -1.69
אחוז שומן - 16.1
מסת שריר - 51.9kg

אני מתאמן כבר כמה שבועות בחיטוב FBW.
יש לי ידיים רזות ובטן נפוחה.

יש לי נטיה להרזיה בצורה קיצונית. לפני כשנה שקלתי 51kg ואני חושש לחזור למצב הלא נעים הזה. זו היתה תקופה מאוד חשוכה בחיים שלי.
החשש שלי הוא שעם ההקפדה על מזון דל שומן, אירובי כל יום (ריצה של קילומטר) והאימונים - ארד שוב למשקל לא תקין.

מהו משקל הגוף האידיאלי עבורי? כיצד אדע מתי לבלום את הירידה במשקל?

אני יודע שכדי שאוכל לראות תוצאות בחיטוב הבטן לדוגמה, עליי להוריד קודם את שכבת השומן שמכסה את השרירים, בנוסף לתרגילים שאני עושה. אבל מנגד אני מפחד לאבד ממסת השריר הלא רבה ממילא שיש לי ולחזור להיות שוב רזה מאוד, בעיקר בידיים וברגליים.

ד.א - האם כדאי לקחת אבקת חלבון על בסיס צמחי אחרי אימון? זה יתניע/יאיץ את ההתקדמות?

תודה למגיבים

• פותח/ת השרשור
כך אני נראה היום

קבצים מצורפים

• 201703101342688472.jpg
    201703101342688472.jpg
    KB 36.3 · צפיות: 118
משקל גוף אידאלי לא קיים, זה הכל שאלה של מה שאתה רוצה
אבל המצב הנוכחי שלך לא משהו, רואים שאתה משקיע את המשאבים והמאמץ שלך במקומות הוא נכונים
חיטוב זה ממש לא הדרך בשבילך כרגע, אתה צריך להעלות מסת שריר והרבה ממנה, זה יעזור לך גם להיפטר מהשומן בהמשך
יש סיכוי גם שיש לך ג'ינקומסטיה קלה, אבל במצב הקיים קשה לשפוט, צריך לראות מה קורה בהמשך
אז בגדול כדאי לך לעבור למסה קלה, לא בעודף מטורף, ואולי גם לשנות תוכנית
אין לך מה לפחד מהשומן, לפעמים הדברים האלה דורשים יותר זמן ותכנון חכם יותר, אז גם אם כרגע השומן לא יורד, הוא ירד בעתיד

• פותח/ת השרשור
שלום, מה זאת אומרת לעבור למסה קלה?
אני מתאמן לפי התוכנית שבנו לא נותן את כל מה שאני יכול. ככה בונים מסת שריר, לא?

ד.א - עבודה על שרירי החזה תעזור לי להיפטר מהגינקומסטיה?

שלום, מה זאת אומרת לעבור למסה קלה?
אני מתאמן לפי התוכנית שבנו לא נותן את כל מה שאני יכול. ככה בונים מסת שריר, לא?
הכוונה היא לעבור למאזן קלורי חיובי, אבל רק במעט, נגיד איזור ה-200-300 קלוריות מכל ה-RMR שלך.
וכדי לבנות מסת שריר אתה צריך גם לתת לו את הגירוי המתאים, וגם לתת לו את התזונה הנכונה
איך נראית תוכנית האימונים שלך?

ד.א - עבודה על שרירי החזה תעזור לי להיפטר מהגינקומסטיה?
ג'ינקומסטיה אפשר לטפל רק בניתוח, אבל אם היא ממש ממש קלה, פיתוח שרירי החזה יכולים לעזור טיפה להסתיר את זה, זה עדיין יהיה שם, אולי אבל יהיה לך יותר נוח עם זה

• פותח/ת השרשור
הכוונה היא לעבור למאזן קלורי חיובי, אבל רק במעט, נגיד איזור ה-200-300 קלוריות מכל ה-RMR שלך.
וכדי לבנות מסת שריר אתה צריך גם לתת לו את הגירוי המתאים, וגם לתת לו את התזונה הנכונה
איך נראית תוכנית האימונים שלך?

ג'ינקומסטיה אפשר לטפל רק בניתוח, אבל אם היא ממש ממש קלה, פיתוח שרירי החזה יכולים לעזור טיפה להסתיר את זה, זה עדיין יהיה שם, אולי אבל יהיה לך יותר נוח עם זה

זה בסדר?

קבצים מצורפים

• IMG_20170309_194228.jpg
    IMG_20170309_194228.jpg
    KB 102.4 · צפיות: 101
  • IMG_20170309_194222.jpg
    IMG_20170309_194222.jpg
    KB 92.8 · צפיות: 97
התוכנית הזאת ממש לא משהו, היא אולי מתאימה למי שהרגע נכנס למכון פעם ראשונה בחיים שלו לאיזה שבועיים, אבל אחרי זה זו תוכנית ממש סתם
כמה זמן אתה גם איתה כבר?
בכל מקרה אני ממליץ לך להיכנס לפורטל ולבחור לך תוכנית אחרת, כזאת שתערב גם את התרגילים המורכבים, כי הם יביאו לך את הכי הרבה תועלת
אני ממליץ, ואני מאמין גם שהרוב פה, ימליצו לך על starting strength, שתעזור לך לפתח כוח בסיסי, ולפתח מסה בסיסית

• פותח/ת השרשור
התוכנית הזאת ממש לא משהו, היא אולי מתאימה למי שהרגע נכנס למכון פעם ראשונה בחיים שלו לאיזה שבועיים, אבל אחרי זה זו תוכנית ממש סתם
כמה זמן אתה גם איתה כבר?
בכל מקרה אני ממליץ לך להיכנס לפורטל ולבחור לך תוכנית אחרת, כזאת שתערב גם את התרגילים המורכבים, כי הם יביאו לך את הכי הרבה תועלת
אני ממליץ, ואני מאמין גם שהרוב פה, ימליצו לך על starting strength, שתעזור לך לפתח כוח בסיסי, ולפתח מסה בסיסית

אני כמה שבועות עם התוכנית הזאת.
חשבתי שהיא די מגוונת. יש כאן לא מעט מכשירים. ואני גם מעלה במשקלים כשאני מתקדם...

אני כמה שבועות עם התוכנית הזאת.
חשבתי שהיא די מגוונת. יש כאן לא מעט מכשירים. ואני גם מעלה במשקלים כשאני מתקדם...
תוכנית טובה לא נמדדת ע"י כמה מכשירים יש בה וכמה היא מגוונת, היא נמדדת ע"פ היכולת שלה ליצור התקדמות שניתנת למדידה בתחום שאתה מנסה לפתח, ולרוב תוכנית פשוטה אבל יעילה תיתן לך הרבה יותר תוצאות מתוכנית מגוונת שמספקת את העין ולא יותר
כל מתאמן, ובמיוחד מתחיל, ירוויח כנראה יותר מתרגילים עם משקולות חופשיות, כי הם אלה שעובדים על הכי הרבה שרירים בבת אחת
אתה צריך להתחיל עם תוכנית שעובדת על 5 התנועות המרכזיות: סקוואט, דחיקת משקל למעלה, דחיקת משקל קדימה, הרמת משקל מהרצפה, ומשיכה, לרוב התרגילים המייצגים יהיו: סקוואט, מיליטרי פרס, בנצ' פרס, דדליפט, ומתח (זה לא מחייב שאלה יהיו התרגילים, אבל מומלץ שהם יהיו אלה, כי הם ייתנו לך את מיטב התועלת).
אלה תנועות הבסיס שכל מתחיל צריך ללמוד, ומכאן הוא ילמד להשתמש בכל שאר המכשירים והתרגילים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית