הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון RM5 בדדליפט

yuval729

משתמש פעיל
445
108
נק' מוניטין:
122
445
108
כשמתכוונים לRM5 בדדליפט, מתכוונים לדדליפט שמבוצע בתחילת האימון כשהגוף עדיין רענן, או שזה לא משנה אם מתייחסים לסט של הדדליפט שמבוצע בסיום אימון SS אחרי 3 סטים כבדים של סקוואט? סתם משהו שחשבתי עליו, אם אני אעשה דדליפט בתחילת האימון האם אני אצליח להרים יותר וזה יהיה הRM5 שלי

כשמתכוונים לRM5 בדדליפט, מתכוונים לדדליפט שמבוצע בתחילת האימון כשהגוף עדיין רענן, או שזה לא משנה אם מתייחסים לסט של הדדליפט שמבוצע בסיום אימון SS אחרי 3 סטים כבדים של סקוואט? סתם משהו שחשבתי עליו, אם אני אעשה דדליפט בתחילת האימון האם אני אצליח להרים יותר וזה יהיה הRM5 שלי
זה משנה. 5rm אמיתי זה משקל שאפשר לבצע פעם אחת בלבד, לחמש חזרות, בתנאים אופטימליים (כלומר לא בסוף אימון או אחרי תרגיל שוחט) ושבלתי אפשרי לחזור עליו באותו אימון או אפילו אחרי אימון או שניים. זאת הסיבה שאין למושג הזה משמעות אצל מתאמן מתחיל, שבכל אימון או שבוע מסוגל להרים יותר ממה שהצליח לפני כן.

אוקיי תודה על המענה המהיר!
רק להדגיש שזה לא נותן לך לגיטימציה לשנות את הסדר בתכנית ולעשות קודם דדליפט ואח"כ סקוואט. אמנם תצליח יותר בדדליפט אם תעשה אותו קודם, אך הסקוואט שלך יסבול מזה באותו אימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית