הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בתוכנית ss

שלומי איטח

משתמש מתחיל
94
17
נק' מוניטין:
39
94
17
כרגע אני בss ומרגיש שאני לא עולה ממש במסת השריר מה צריך להוסיף לאימון בכדי שאוכל לגדול ולעלות במסת השריר

אוכל. כל דבר שתעשה באימונים לא ישפיע על הגדלת מסת השריר ללא מאזן חיובי.
ובנוסף תשתמש בכותרת אינפורמטיבית.
הנושא ינעל אם לא תתקן.

• פותח/ת השרשור
אוכל. כל דבר שתעשה באימונים לא ישפיע על הגדלת מסת השריר ללא מאזן חיובי.
ובנוסף תשתמש בכותרת אינפורמטיבית.
הנושא ינעל אם לא תתקן.
אני אוכל טוב ומתאמן טוב אבל לא עושה כמעט תרגילי עזר מה שאני רוצה לדעת איזה תרגילים כדאי לעשות

אני אוכל טוב ומתאמן טוב אבל לא עושה כמעט תרגילי עזר מה שאני רוצה לדעת איזה תרגילים כדאי לעשות
זה לא מה שאמרתי. השאלה היא האם אתה עולה במשקל?
בנוסף קיבלת מוניטין על העריכה המהירה של הכותרת:s29:

" אני אוכל טוב אבל לא מתאמן מספיק" זה המשפט של כל מי שחושב שהוא אוכל כמו חזיר ובעצם אוכל כמו ציפור
איך נראה תפריט יומי ממוצע שלך?

• פותח/ת השרשור
זה לא מה שאמרתי. השאלה היא האם אתה עולה במשקל?
בנוסף קיבלת מוניטין על העריכה המהירה של הכותרת:s29:
חחח תודה וכן טיפה עליתי אבל לא ממש רציתי במסת השריר בזמן האחרון
" אני אוכל טוב אבל לא מתאמן מספיק" זה המשפט של כל מי שחושב שהוא אוכל כמו חזיר ובעצם אוכל כמו ציפור
איך נראה תפריט יומי ממוצע שלך?
אני שוקל משהו כמו 88 89 בתפריט אני משלים את החלבון היומי שלי את הפחמימה ואת השומן אבל אני חורג בפחמימות
התפריט שלי הוא טוב הקטע הוא שאני מחפש עוד תרגילי עזר חות מהדד סקוואט ובנץ ופרס כאלו שאוכל לעשות בסוף האימון כמו בייספס כתפיים חזה בטן גב

טיפה עליתי אבל לא ממש רציתי במסת השריר בזמן האחרון
אז בקיצור, לא עלית.
אתה מוזמן להתחיל לאכול ולעלות במשקל בצורה מבוקרת. כשתעשה את זה תגלה שאתה עולה במסת שריר ללא שום תרגילי עזר.
לתרגילי עזר בSS יש מטרה אחת ויחידה: לעזור לך להרים יותר בתרגילים הגדולים, לא לפתח מסת שריר (אם כי זה אפשרי באופן עקיף).
הדגשת החיתוכים ושאר ענייני הבילידנג למינהם תעשה אחרי התכנית.

• פותח/ת השרשור
אז בקיצור, לא עלית.
אתה מוזמן להתחיל לאכול ולעלות במשקל בצורה מבוקרת. כשתעשה את זה תגלה שאתה עולה במסת שריר ללא שום תרגילי עזר.
לתרגילי עזר בSS יש מטרה אחת ויחידה: לעזור לך להרים יותר בתרגילים הגדולים, לא לפתח מסת שריר (אם כי זה אפשרי באופן עקיף).
הדגשת החיתוכים ושאר ענייני הבילידנג למינהם תעשה אחרי התכנית.
הבנתי תודה

מרגיש שאני לא עולה ממש במסת השריר
מה זאת אומרת מרגיש? אם עלית במ.ג. ועלית ומשקלי עבודה אז עלית מסת שריר (שומן לא נותן כוח למי שתהה), תמשיך להתמיד אתה תראה תוצאות.

אגב, אתה יכול להוסיף בייספס לתכנית אחרי הדדליפט.. למרות שאם אתה עושה צ'ין אפס ואתה מתחזק זה יהיה יותר טוב מלעשות תרגילים מיותרים, החלטה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית