נק' מוניטין:
39
- 94
- 17
כרגע אני בss ומרגיש שאני לא עולה ממש במסת השריר מה צריך להוסיף לאימון בכדי שאוכל לגדול ולעלות במסת השריר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אוכל טוב ומתאמן טוב אבל לא עושה כמעט תרגילי עזר מה שאני רוצה לדעת איזה תרגילים כדאי לעשותאוכל. כל דבר שתעשה באימונים לא ישפיע על הגדלת מסת השריר ללא מאזן חיובי.
ובנוסף תשתמש בכותרת אינפורמטיבית.
הנושא ינעל אם לא תתקן.
זה לא מה שאמרתי. השאלה היא האם אתה עולה במשקל?אני אוכל טוב ומתאמן טוב אבל לא עושה כמעט תרגילי עזר מה שאני רוצה לדעת איזה תרגילים כדאי לעשות
" אני אוכל טוב אבל לא מתאמן מספיק" זה המשפט של כל מי שחושב שהוא אוכל כמו חזיר ובעצם אוכל כמו ציפוראני אוכל טוב ומתאמן טוב אבל לא עושה כמעט תרגילי עזר מה שאני רוצה לדעת איזה תרגילים כדאי לעשות
חחח תודה וכן טיפה עליתי אבל לא ממש רציתי במסת השריר בזמן האחרוןזה לא מה שאמרתי. השאלה היא האם אתה עולה במשקל?
בנוסף קיבלת מוניטין על העריכה המהירה של הכותרת:s29:
אני שוקל משהו כמו 88 89 בתפריט אני משלים את החלבון היומי שלי את הפחמימה ואת השומן אבל אני חורג בפחמימות" אני אוכל טוב אבל לא מתאמן מספיק" זה המשפט של כל מי שחושב שהוא אוכל כמו חזיר ובעצם אוכל כמו ציפור
איך נראה תפריט יומי ממוצע שלך?
אז בקיצור, לא עלית.טיפה עליתי אבל לא ממש רציתי במסת השריר בזמן האחרון
הבנתי תודהאז בקיצור, לא עלית.
אתה מוזמן להתחיל לאכול ולעלות במשקל בצורה מבוקרת. כשתעשה את זה תגלה שאתה עולה במסת שריר ללא שום תרגילי עזר.
לתרגילי עזר בSS יש מטרה אחת ויחידה: לעזור לך להרים יותר בתרגילים הגדולים, לא לפתח מסת שריר (אם כי זה אפשרי באופן עקיף).
הדגשת החיתוכים ושאר ענייני הבילידנג למינהם תעשה אחרי התכנית.
מה זאת אומרת מרגיש? אם עלית במ.ג. ועלית ומשקלי עבודה אז עלית מסת שריר (שומן לא נותן כוח למי שתהה), תמשיך להתמיד אתה תראה תוצאות.מרגיש שאני לא עולה ממש במסת השריר