הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים לחיטוב

Itayhakun1

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
-17
50
0
האם התוכנית אימונים שלי למסה abc 4-5 בשבוע תתאים גם לחיטוב עם הוספת אירובי ושינוי בתזונה?

(התוכנית המקורית שלי הייתה 4סטים של 8-10בכל התרגילים של הגב והיד האחורית רק ליפני חודש הורדתי בכמות הסטים והחזרות) עובד על התוכנית הזה כבר 11חודשים מסה.

ועוד שאלה האם אפשר לאמן חזה פעמיים בשבוע? עד עכשיו יצא לי לעבוד על חזה פעמיים בשבוע והמאמן בחדר כושר אמר שמותר פעם אחת בשבוע ושאסור פעמיים אלא אם כן מתאמנים חזה פעם אחת אימון קשה ופעם אחת להוריד ב50 אחוז במשקל.

קבצים מצורפים

• IMG_20170322_213729.jpg
    IMG_20170322_213729.jpg
    KB 84.7 · צפיות: 185
נערך לאחרונה:
היי איתי, שאלות כאלו פותחים בפורום מתחילים, שים לב להבא.
הנושא הועבר.

האם התוכנית אימונים שלי למסה abc 4-5 בשבוע תתאים גם לחיטוב עם הוספת אירובי ושינוי בתזונה?
מאוד בעייתי לראות משהו ככה. אם אתה רוצה חוות דעת על תכנית אז בבקשה תשקיע את הכמה דקות בשביל לכתוב אותה כאן במסודר במקום שנצטרך להוציא את העיניים ולשבור את הצוואר.
ממה שהצלחתי לראות אני חושב שכדאי לך לעשות תכנית אחרת, בגדול הייתי ממליץ על 3 פעמים בשבוע fbw.
ועוד שאלה האם אפשר לאמן חזה פעמיים בשבוע? עד עכשיו יצא לי לעבוד על חזה פעמיים בשבוע והמאמן בחדר כושר אמר שמותר פעם אחת בשבוע ושאסור פעמיים אלא אם כן מתאמנים חזה פעם אחת אימון קשה ופעם אחת להוריד ב50 אחוז במשקל.
באופן כללי אפשר, באופן פרטני זה תלוי בכמה דברים כמו הרמה שלך ותכנית האימונים- איך אתה מחלק את אימוני החזה.

Back
למעלה תחתית