הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט עובד על כמה שרירים, אם אני מבדד את השרירים ועובד בנפרד..

• פותח/ת השרשור Prolam
  • פורסם בתאריך

Prolam

משתמש מתחיל
211
13
נק' מוניטין:
13
211
13
זה יוצא אותו דבר, לא?
אני כרגע לא יכול ליישר תגב 100% אני מרגיש כאילו אני עוד שנייה נשבר..
מאמן 1 אמר לי שזה גמישות ואני אתאמן על גמישות
מאמן שני אמר לי סבבה בקושי הסתכל כאילו חפיף
מאמן שלישי אמר לי זה הטכניקה אתה פשוט לא רגיל
לא יודע מה לעשות.. איזה תרגילים אני יכול לעשות בנתיים במקום דדליפט ואני אתאמן חזק על גמישות? אין לי בררה כלכך..
אשמח גם תרגילים שאתם מכירים לגמישות ממש שיקרע אותי, מאז שהתחלתי סקוואט הגמישות נהיית לי יותר טוב.
וגם בסקוואט אני לא מצליח כלכך טוב.. מצליח עם עקב כזה ובקושי..
אני אשמח לעזרה מאנשים שהיה להם בעיות כאלה ואיך הם פתרו אותם..
חח הלואי שהייתם מבינים את הבאסה הזה..

אם תבודד את השרירים זה לא יהיה ממש אותו הדבר
אתה יכול להעלות סירטון בשביל הסקוואט וננסה לעזור לך
לגבי הדדליפט, במצב שלך הייתי מתחיל בחודש הראשון ככה במקום דדליפט רגיל לעשות דדליפט רומני, שזה אותו דבר רק סדר הפוך, כלומר אתה מתחיל מלמעלה ויורד כמה שאתה יכול
זה גם יעבוד חזק מאוד על גמישות, וגם יעבוד הרבה מאוד על הגב התחתון, ככה אתה תוכל לגשת לתרגיל עוד חודש בלי בעיה

• פותח/ת השרשור
לגבי הדדליפט, במצב שלך הייתי מתחיל בחודש הראשון ככה במקום דדליפט רגיל לעשות דדליפט רומני, שזה אותו דבר רק סדר הפוך, כלומר אתה מתחיל מלמעלה ויורד כמה שאתה יכול
זה גם יעבוד חזק מאוד על גמישות, וגם יעבוד הרבה מאוד על הגב התחתון, ככה אתה תוכל לגשת לתרגיל עוד חודש בלי בעיה

כמה תודה אחי
עוד תרגילים לעשות לגמישות?

ככה זה שאתה מבצע תרגילים חדשים בפעם הראשונה, בפעמים הראשונות שעשיתי דדליפט הגב תחתון נתפס לי
ולאט לאט זה עבר כי הגוף מתרגל לזה, אתה גם מתחיל והשרירים / המייצבים שלך לא מספיק חזקים לייצב את עצמך כמו שצריך כנראה
בכדי לשמור על גב ישר וכו' באופן מספק, אפילו שזה משקל נמוך בשבילך, זה כמו בבנץ' שהרבה לא יכולים לעשות את התרגיל עם מוט ישר
שהם מתחילים לא משנה כמה הם חזקים. בכול מקרה אני יודע שזה נוגד את כול מה שהפורום הזה מאמין בו, אבל אתה לא חייב לבצע
דדליפט בכלל אם אתה לא מרגיש בנוח עם התרגיל או מחפש רק היפרטרופיה, למעשה יש תרגילים טובים יותר בשביל היפרטרופיה
ודדליפט הוא תרגיל כוח בעיקר, ובדרך כלל אפילו עובדים בו בסט עצימות אחד בשבוע, אין בתרגיל הזה נפח ברוב המקרים והוא מתאים
יותר לתוכניות כוח / אנשים שמעוניינים גם בכוח, אבל אם אתה לא מרגיש עם זה נוח אתה יכול לוותר על התרגיל.
ותעבוד בעיקר על הגמישות שלך באמסטרינג ותחזק קצת את הבטן, יתן לך יציבות יותר טובה.

שמע אני יכול לומר לך שבגלל שבאתי מהעולם של אומנויות לחימה רגילים לעשות שמה מתיחות בכל הגוף אז על ההתחלה יצא לי אחלה דדליפט וסקוואט, אז תעשה הרבה מתיחות ממליץ אחרי אירובי כי אז השרירים חמים. בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית