Adid משתמש מתחיל 231 0 נק' מוניטין: 1 0 231 0 9/1/10 #1 שמתי לב שאני צריך לעבוד על הטכניקה של הסקוואט כי אני יורד יותר מידיי מתח למקביל אז כדי לי להוריד משקל ולנסות ממנו להשתפר?
שמתי לב שאני צריך לעבוד על הטכניקה של הסקוואט כי אני יורד יותר מידיי מתח למקביל אז כדי לי להוריד משקל ולנסות ממנו להשתפר?
moo משתמש על 13,041 803 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 59,934 0 13,041 803 9/1/10 #2 אם אתה יורד יותר מדי יכולות להיות כמה סיבות בעיקרון אתה יורד עד שיש באונס בהמסטרינג, מנצל אותו ועולה למעלה (זה קורה לרוב האוכלוסיה בנק' שמתחת למקביל) אם אתה יותר יותר מדי אז כנראה שהברכיים שלך בורחות קדימה 99% או שאתה גמיש בטירוף 1% האחוזים סתם בהקצנה תשלח את הברכיים חזק לצדדים תעלה סרטון של הסקווט שלך תעבור על הפרק של הסקווט בספר תחפש בפורום של ריפ בעיה דומה בהצלחה Upvote 0 Downvote
אם אתה יורד יותר מדי יכולות להיות כמה סיבות בעיקרון אתה יורד עד שיש באונס בהמסטרינג, מנצל אותו ועולה למעלה (זה קורה לרוב האוכלוסיה בנק' שמתחת למקביל) אם אתה יותר יותר מדי אז כנראה שהברכיים שלך בורחות קדימה 99% או שאתה גמיש בטירוף 1% האחוזים סתם בהקצנה תשלח את הברכיים חזק לצדדים תעלה סרטון של הסקווט שלך תעבור על הפרק של הסקווט בספר תחפש בפורום של ריפ בעיה דומה בהצלחה