עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מדבר על קטבוליזם ותעדוף פירוק שריר בעקבות תיסוף ב t3. זה שהוא קשור למיטוכונדריה זה ידע בסיסי..מחפש מחקר רפואי בלבד או הוכחה על עלייה ברמת הקטבוליזם בתיסוף ב t3.לא צריך שום הוכחה, התפקיד של t3 בגוף הוא שריפת אנרגיה.
בגדול הוא לא שורף שריר בגוף בצורה טבעית כי זה לא התפקיד שלו, אבל בתיסוף מוגזם הוא יכול מעט לשרוף, למרות שלא בכמויות מוגזמות
זה לא ממש נכון, t3 לא גורם לפירוק מועדף של השריר, הוא פשוט מעלה את שריפת האנרגיה בגוף, ובמידה ואתה לא מספק לגוף מספיק קלוריות אז גם שריר יישרף, אבל אין פה איזה משהו מיוחד מעבר להגברת תהליכי חיטוב.אני מדבר על קטבוליזם ותעדוף פירוק שריר בעקבות תיסוף ב t3. זה שהוא קשור למיטוכונדריה זה ידע בסיסי..מחפש מחקר רפואי בלבד או הוכחה על עלייה ברמת הקטבוליזם בתיסוף ב t3.
הבנתי את הדוגמה. אתה יכול לספק מאמר שיתמוך או יסתור את מה שאני מנסה לברר?זה לא ממש נכון, t3 לא גורם לפירוק מועדף של השריר, הוא פשוט מעלה את שריפת האנרגיה בגוף, ובמידה ואתה לא מספק לגוף מספיק קלוריות אז גם שריר יישרף, אבל אין פה איזה משהו מיוחד מעבר להגברת תהליכי חיטוב.
תסתכל למשל על חולי היפותירואידיזם, הם לא עור ועצמות למרות שיש להם כמות מטורפות בהרבה מקרים של t3 בגוף
שוב, המידע הזה הוא נחלת הכלל. השאלה שלי שלא נענתה עד כה האם רמות גבוהות של t3 יבצעו תיעדוף בשפעול תאי שריר על תאי גלוקוז או חלבון?T3 אינו מפרק שריר כברירת מחדל.
הוא מעלה את חילוף החומרים הכולל, ומשתנים נוספים יקבעו האם יותר שריר יפורק בעקבות כך או לא.
בין המשתנים שמשפיעים מאוד הן רמות הורמונליות, תזונה ברמות המאקרו והמיקרו, גנטיקה, האם מתבצע שימוש בסטרואידים ועוד.
בשביל זה פתחו פורום שנקרא lbs בו ניתן להסיק שלרוב החברים יהיה ידע משותף גדול מהפרט. ולכן פניתי לפורום. לבצע מחקר עצמאי אני יודע לבצע לבד.אפשר להתחיל לחפש
למה צריך חומרים? הרי אתה אומר שt3 הוא לא קטבולי בהגדרה..המון בילדרים נוטלים T3, מהסברה שעל חומרים הם לא יפרקו שריר
פתח כל ספר פיזיולוגיה שרשומים בו התפקודים של ההורמון הזה וביניהם איך הוא עובדהבנתי את הדוגמה. אתה יכול לספק מאמר שיתמוך או יסתור את מה שאני מנסה לברר?
כל המשפט הזה לא נכון, כי הגוף בנוי שונהשוב, המידע הזה הוא נחלת הכלל. השאלה שלי שלא נענתה עד כה האם רמות גבוהות של t3 יבצעו תיעדוף בשפעול תאי שריר על תאי גלוקוז או חלבון?
שכחתי שליפטרים הם ממציאי הלוגיקה..כי זה בילדרים. הרבה היגיון מאחורי המעשים אין
לא, אבל בילדרים עובדים בעיקר על פי מה שחברים שלהם או איזה בחור שמנסה להרוויח מהם אומר להם לעשות או לקחתשכחתי שליפטרים הם ממציאי הלוגיקה..
אז פרוש לקרוספיט? או בלטשכחתי שליפטרים הם ממציאי הלוגיקה..
לאשש.בברו סיינס תמצא שבילדרים חוששים מאד משימוש מt3 בגלל פירוק השריר המוגבר שהם טוענים שקורה.. אני מחפש לסתור או לאושש את הטענה
וליפטרים עובדים לפי מידע מעוגן מחקרית, נכון? לא לפי חבר שלהם שמרים יותר או לפי המאמן שלהם, שבהגדרה הוא בחור שמנסה להרוויח מכך שהוא אומר להם מה לעשות.לא, אבל בילדרים עובדים בעיקר על פי מה שחברים שלהם או איזה בחור שמנסה להרוויח מהם אומר להם לעשות או לקחת
צריך ספרות מדעית כי לא כל אחד הוא הדוגמא המושלמתלא יודע על מה אתם מדברים עם כל המחקרים שלכם, לפעמים לא כל דבר צריך להיות מחקרי והגיוני. לי זה רק חיטוב את הצורה, והוסיף שריר.
נכון, אבל הספרות המדעית לא תמיד עובדת. כמו הטוענים אי אפשר לעלות מסת שריר ולהתחטב במקביל. מאזן קלורי שלילי וכו', מדעית.. דווקא אני מצליח יפה. בקיצור לא הכל שחור לבן בספורט הזה.צריך ספרות מדעית כי לא כל אחד הוא הדוגמא המושלמת