הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך המלצה למותג BCAA

• פותח/ת השרשור G4F
  • פורסם בתאריך

G4F

משתמש פעיל
346
68
נק' מוניטין:
173
346
68
אהלן
את רוב האימונים אני עושה בבוקר כשעה אחרי שאני קם בערך, אין לי תאבון ממילא אז אני מעדיף להשתמש בBCAA ולאחרונה שמעתי שהם גם מוסיפים לזה קפאין אז זה עוד יותר טוב בשבילי.
קראתי על Amino Energy של אופטימום והבנתי שכמות האמינו שיש שם היא נמוכה ולא באמת מספיקה למשהו...
עד עכשיו השתמשתי בXTENDD SCAVATION והוא באמת אחלה, הטעם שלו קצת מגעיל לדעתי ואני דיי בטוח שיש בו טונה של חומרים מלאכותיים (טעם וצבע)
אבל לפחות יש בו הרבה יותר חומצות אמינו ביחס טוב, ועוד חיסרון שהוא דיי יקר.

בקיצור, אני אשמח להמלצה לחברה מסוימת, ואם אפשר שיהיה בזה קפאין, תודה!

ממש, אבל ממש ממליץ לך לא לקנות את זה כי זה פשוט בזבוז כסף
מה הבעיה עם שייק חלבון על הבוקר? זה יהיה הרבה יותר זול וייתן לך הרבה יותר

• פותח/ת השרשור
חלבון WHEY? האם זה יספיק להתעכל לי בגוף עד שאתחיל באימון?
אני פשוט מחפש אנרגיה + לוודא שלא אאבד שריר (מצטער אם אני נשמע ילד חח) לאימון בוקר על קיבה כמעט ריקה...
אני קראתי בכמה מקומות שזה בזבוז, אבל לא אם אתה מתאמן בבוקר...
תודה על התגובה.

חלבון WHEY? האם זה יספיק להתעכל לי בגוף עד שאתחיל באימון?
אני פשוט מחפש אנרגיה + לוודא שלא אאבד שריר (מצטער אם אני נשמע ילד חח) לאימון בוקר על קיבה כמעט ריקה...
אני קראתי בכמה מקומות שזה בזבוז, אבל לא אם אתה מתאמן בבוקר...
תודה על התגובה.
זה יספיק להתעכל, אין בעיה
ב-whey יש גם BCAA בכמויות שאתה לוקח ברגיל, וחלבון נוסף, במחיר נמוך יותר.
וברור שתהיה לזה אפקטיביות מסוימת בבוקר, כי לכל טיפת מזון יש אפקטיביות מסוימת אחרי שלא אכלת הרבה זמן

ענית בעצמך על השאלה: פשוט תחפש BCAA עם כמות טובה למנת הגשה (6 גרם ומעלה) ועלות כספית סבירה. אקסטנד הוא כנראה הכי טוב, אבל גם האמינו פלוס של ויטאקוסט ממש דומה לו מבחינת הערכים ואפשר למצוא אותו מדי פעם במבצע (כמו עכשיו).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית