הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לעלות שריר בזמן חיטוב - דני קגנוביצ'

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
17504602_1820075178313640_5251487490388162214_o.jpg

@Mike
עלייה של 15 קג שריר

• פותח/ת השרשור
מה קשור חומרים עכשיו?
מייק אמר שמדעית גם עם חומרים לא עולים שריר בחיטוב

להשתמש בחומרים בזמן חיטוב- דני קגנוביץ'
איזה כיף לכתוב תגובות כאלה הא..
גם עם חומרים, לעשות כזה שינוי ולחזור לשייפ כל כך מהר זה מאוד קשה. הרבה השקעה וגם גנטיקה.
תלמד לפרגן ולא רק לעקוץ

איזה כיף לכתוב תגובות כאלה הא..
גם עם חומרים, לעשות כזה שינוי ולחזור לשייפ כל כך מהר זה מאוד קשה. הרבה השקעה וגם גנטיקה.
תלמד לפרגן ולא רק לעקוץ

צודק! מפרגן לבחור.. 🙌
תכלס נראה פצצה!

ועוד חסרות לו כמה חתיכות בשר שם באיזור הידיים/כתפיים.. רק לתאר כמה היה שוקל איתן.

במקרה הספציפי הזה אין לדני בסיום החיטוב 5% שומן. דבר שני, הסבירות שזה קרה מניחוש מאוד פרוע זה כי הוא הפסיק להתאמן לתקופה יחסית ארוכה וגם כשהוא חזר הוא חזר חצי כוח. הוא איבד הרבה מסת שריר והחזיר אותה בסייקל האחרון. לא אמרתי שלא ניתן לעלות במסת השריר בחיטוב, אמרתי רק שזה יחסית זניח פר טווח זמן נתון - בטח שלא 15 ק"ג...

האמת לא ברור עד כמה הנתונים אמיתיים, אבל אני בכל אופן אשמח לתגובה מלומדת יותר מאשר כותרת קלישאתית

לאיזו תגובה מלומדת אתה מצפה בדיוק? מי יודע מה קרה כאן בין שתי התמונות חוץ מקצת פוטושופ?

הבחור פשוט מקצוען. אחרים בקושי מצליחים להתחטב והוא מגיע למצב הזה ב10 שבועות ומי שעוקב אחריו יודע שהוא לא משקר.

לא אעשה הכללה, אבל חלק גדול מעולם פיתוח הגוף/פיטנס מאז ומעולם (ובתקופה האחרונה בפרט) היה מלא ברמאות. בין אם מדובר באנשים שלא ירדו מחומרים במשך שנים ולא מתביישים לטעון שהם טבעיים, או תמונות שעברו טיפול (פילטרים, פוטושופ), או תוספי מזון בעלי ערכים נמוכים מהמובטח (אבקות חלבון למינהן) או כאלו שהם שטות מוחלטת ("שורפי" שומן למינהם). ועוד לא דיברנו על שוק החומרים, נוכלים שימכרו שמן מלוכלך לילדים בשביל עוד שקל וחצי.
אני לא מדבר ספציפית על דני, לא מכיר אותו, אבל לאחר יותר משני עשורים שאני מדשדש בביצה הזאת, למדתי שאם זה נשמע או ניראה טוב מכדי להיות אמיתי, אז כניראה שזה לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית