הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שינוי תכנית לפני תחרות

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
לא יודעת אם זה הפורום המתאים לפרסם את זה אבל ככה, אני מתכננת להתחרות ב28.4 (בהנחה שזה באמת יקרה) הייתי עד עכשיו בss בערך 5-6 חודשים וכבר היו לי הרבה מאוד ריסטים בטח יותר מ-3 בסקוואט ובדדליפט ואני לא מתקדמת כבר מאימון לאימון יותר פעם בשבוע אז תיכננתי לעבור לטקסס אבל אני לא יודעת אם עדיף לעשות את זה אחרי התחרות או לפני כי התחרות ממש כבר עוד חודש בערך ובמילא בשבוע לפני זה רק אימונים קלים אז לא יודעת כמה טקסס יעזור לי להתקדם.

יש לך עוד 4 שבועות לתחרות
ואם את עוברת לטקסס זה יצריך ריסט מסויים וירידה במשקלים כך שבמקרה הטוב תחזרי לאותם משקלים שהרמת באימון האחרון אבל לא תתקדמי יותר מידי
לדעתי פשוט תסחטי כמה שאפשר את הSS, עם אימון סקוואט קל באימון של אמצע שבוע ואחרי התחרות תעברי לטקסס

יש לך עוד 4 שבועות לתחרות
ואם את עוברת לטקסס זה יצריך ריסט מסויים וירידה במשקלים כך שבמקרה הטוב תחזרי לאותם משקלים שהרמת באימון האחרון אבל לא תתקדמי יותר מידי
לדעתי פשוט תסחטי כמה שאפשר את הSS, עם אימון סקוואט קל באימון של אמצע שבוע ואחרי התחרות תעברי לטקסס
טקסס מצריך ריסט בשביל התקדמות למרחקים ארוכים. אין שום סיבה לרסט משקלים כשנכנסים לתוכנית של חודש.
להפך - טקסס היא תוכנית ה-ר-ב-ה יותר ידידותית למתחרה מאשר ss. ה-ss תביא אותה לתחרות סחוטה לגמרי, גם עם הסקוואט הקל.
בשבוע לפני זה רק אימונים קלים אז לא יודעת כמה טקסס יעזור לי להתקדם.
יעזור לך מאד. גם בזכות הנפח/עצימות וגם בזכות ההתאוששות. שימי את משקלי ה-ss בעצימות לחמישיות, קחי 85 אחוז מזה לנפח, ותתקדמי. אם תיתקעי בעצימות אל תעצרי אלא תמשיכי בשלישיות.

• פותח/ת השרשור
טקסס מצריך ריסט בשביל התקדמות למרחקים ארוכים. אין שום סיבה לרסט משקלים כשנכנסים לתוכנית של חודש.
אני מתכננת להמשיך עם טקסס גם אחרי התחרות אז זה יהיה יותר מחודש
להפך - טקסס היא תוכנית ה-ר-ב-ה יותר ידידותית למתחרה מאשר ss. ה-ss תביא אותה לתחרות סחוטה לגמרי, גם עם הסקוואט הקל.
בתחרות הקודמת גם הייתי בSS לפני ולא באתי עייפה לתחרות, להפך עמדתי בכל המשקלים שציפיתי (אולי יש קשר לזה שרק התחלתי את התכנית באותו זמן)

יעזור לך מאד. גם בזכות הנפח/עצימות וגם בזכות ההתאוששות. שימי את משקלי ה-ss בעצימות לחמישיות, קחי 85 אחוז מזה לנפח, ותתקדמי. אם תיתקעי בעצימות אל תעצרי אלא תמשיכי בשלישיות.
שניכם אומרים משהו אחר ואני לא יודעת מה באמת עדיף כרגע

מסכים שטקסס יותר ידידותית למתחרה כי היא מתרגלת עצימות כל שבוע
אבל SS לא יביא אותה סחוטה לתחרות בהכנה נכונה

התחרות עוד 4 שבועות אם היא תשים את ה72.5 שהיא עשתה בעצימות זה יקדם אותה רק ב7.5 קילו רק ל80
שכרגע עם 72.5X3X5 בהנחה מאוד כללית ואולי קצת לא שמרנית יש לה כבר 77.5X5 (לא לתפוס במילה זו הערכה גסה)
כלומר ב4 שבועות היא תתקדם ב2.5 קילו לעצימות שאם היא תצליח לסחוט SS יהיה לה קצת יותר
במיוחד שהיא רשמה בלוג "כיף לעשות את הסינגל מהתחרות לחזרות, לא הרגיש קשה מדי הלך מעולה."
כלומר שיש לה עוד להתקדם בסקוואט

אני מתכננת להמשיך עם טקסס גם אחרי התחרות אז זה יהיה יותר מחודש
את מדברת עכשיו על תחרות וזה מה שחשוב לך, נכון? אחריה תחשבי אם את צריכה ריסט.
בתחרות הקודמת גם הייתי בSS לפני ולא באתי עייפה לתחרות, להפך עמדתי בכל המשקלים שציפיתי (אולי יש קשר לזה שרק התחלתי את התכנית באותו זמן)
כן. אולי באמת...
אבל SS לא יביא אותה סחוטה לתחרות בהכנה נכונה
לא. ss זה נופש על שפת הים.
התחרות עוד 4 שבועות אם היא תשים את ה72.5 שהיא עשתה בעצימות זה יקדם אותה רק ב7.5 קילו רק ל80
שכרגע עם 72.5X3X5 בהנחה מאוד כללית ואולי קצת לא שמרנית יש לה כבר 77.5X5 (לא לתפוס במילה זו הערכה גסה)
כלומר ב4 שבועות היא תתקדם ב2.5 קילו לעצימות שאם היא תצליח לסחוט SS יהיה לה קצת יותר
במיוחד שהיא רשמה בלוג "כיף לעשות את הסינגל מהתחרות לחזרות, לא הרגיש קשה מדי הלך מעולה."
כל זה מבוסס על זה שהיא מסוגלת לעשות יותר? אז נוסיף 5-10 קילו ליום העצימות, עכשיו הכל הסתדר לך?
מסכים שטקסס יותר ידידותית למתחרה כי היא מתרגלת עצימות כל שבוע
ואגב, זאת לא הסיבה שטקסס עדיפה. ss והליניארית בנויות על תשישות מצטברת. טקסס לא, ולכן היא עדיפה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבעיה זה שרק הסקוואט בינתיים מתקדם טוב, הדדליפט בכלל לא זז וגם לא נראה שהוא מתקדם והבנץ' נתקע. אז נכון שזה נראה שבסקוואט יש לי לאן עוד להתקדם אבל גם בנץ' ודדליפט חשובים לתחרות ואם להחליף תכנית יעזור לי להתקדם גם בהם וגם בסקוואט אז זה עדיף לא?

הבעיה זה שרק הסקוואט בינתיים מתקדם טוב, הדדליפט בכלל לא זז וגם לא נראה שהוא מתקדם והבנץ' נתקע. אז נכון שזה נראה שבסקוואט יש לי לאן עוד להתקדם אבל גם בנץ' ודדליפט חשובים לתחרות ואם להחליף תכנית יעזור לי להתקדם גם בהם וגם בסקוואט אז זה עדיף לא?
אז לדעתי באמת אפשר להחליף לטקסט בלי ריסט, ואחרי התחרות תעשי אחד

האמת שממילא תכננתי לעשות ריסט בבנץ' , ואני מתלבטת לגבי ריסט בדדליפט
חודש לפני תחרות זה לא הזמן לדעתי לריסט, זה הזמן לחדד את מה שיש לך, ככה שעדיף לשנות מעט אסטרטגית אימונים במקום לעשות ריסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית