הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 5/3/1 לדדליפט

• פותח/ת השרשור riko
  • פורסם בתאריך

riko

משתמש מתחיל
194
4
נק' מוניטין:
4
194
4
מישהו ניסה את התוכנית 5/3/1 לדדליפט וממליץ מחפש תוכנית התקדמות לבין 4-5 שבועות לדדליפט

אין וריאציה מיוחדת לדדליפט בתוכנית הזו. אני עשיתי עם ה Joker sets, התקדמתי יפה.

• פותח/ת השרשור
באתר בקילוגרם בתוכניות אימון זה כולל הגוקר שם?

לפי הגירסה מקילוגרם עשית?
הגירסא בקילוגרם היא עדיין לא הגרסה המעודכנת עם הג'וקרים, אבל מציע לך לקרוא את הספר beyond 531 שמסביר שצורה טובה מאוד על זה ועל כל השינויים בכללי

אני עשיתי 531 להכול בזמן חיטוב ובמשך 3 סבבים לא איבדתי משקל בדדליפט, אפילו הבאתי PR בשבוע האחרון של החיטוב (היה לי 1+ עם קילו יותר מהRM3 שלי והצלחתי לתת שלשה כשירדתי ממ"ג 94 ל86).

אם מנטאלית יש לך את זה אתה תוכל לתת שיאים ממש טובים בדדליפט ב531, אני אישית שאפתי ל10 חזרות בשבוע של 5+, איזור ה6-8 חזרות בשבוע של ה3+ ו3-6 חזרות בשבוע של 1+ ולמרות החיטוב הופתעתי ממש מהשיאים שהצלחתי לגרד למרות הגירעון הקלורי.

• פותח/ת השרשור
יש אפשרות להגייע לחומר המלא של התוכנית תלא קנית הספר? דרך האינטרנט? כי לפי מה שאתם אומרים בקילוגרם זה לא הגירסה המלאה או שיש איזה פוסט שנתנו הסבר מורכב על הענייו אשמח.

יש אפשרות להגייע לחומר המלא של התוכנית תלא קנית הספר? דרך האינטרנט? כי לפי מה שאתם אומרים בקילוגרם זה לא הגירסה המלאה או שיש איזה פוסט שנתנו הסבר מורכב על הענייו אשמח.
אתה מבקש לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה
אי אפשר למצוא גישה לכל החומר בלי גישה לכל החומר, כלומר הספר.
אתה יכול לקנות את גרסת ה-PDF, זה עולה כלום כסף

אנחנו לא מעודדים הפצה פיראטית של מדיות שונות.
קנה את הספר, זו השקעה משתלמת.

תוכנית כלכך פופלארית ולא קיים הסבר מורחב על הגירסה המלאה בנגישות חינמית.
יש לך כתבות על התוכנית פה בפורום וכתבות של ג'ים וונדלר (הממציא של התוכנית) באתרים כמו T-Nation, אבל אם אתה רוצה ללמוד את התוכנית במלואה ולהבין אותה לגמרי, אתה תצטרך לקרוא את הספר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית