חימום גב למניעת פציעות. סרטון שלי

שחר אברם

משתמש מתחיל
28
20
נק' מוניטין:
153
28
20
אהלן חבר'ה.
מי שקרה לו פעם יודע כמה זה חרא פציעה בגב, יכול פשוט להרוס תקופה שלמה של אימונים.
מאמין שזה יכול לעזור לחלקכם- לוקח חמש דק לפני כל אימון ויצמצם משמעותית את הסיכוי שלכם להפצע.
יכול לעזור גם בשיפור של פציעה קיימת! אם עזר לכם, אשמח שתירשמו.
בהצלחה,

זה לא סירטון ראשון שלך שאתה מפרסם פה, אז אני חייב לשאול, מה ההסמכה שלך בידיוק?
כי עד עכשיו פירסמת סירטונים נחמדים ולא מזיקים, אבל פה אתה מדבר כבר על התמודדות עם פציעה, אז אני חייב לשאול אם אתה מוסמך לדבר על הנושא הזה

היי.
כל הכבוד על היוזמה , אכן יש פה אוסף של תרגילים ויפה שבנית וריכזת לסרטון , שמעתי בלי קול אז לגבי ההסברים אין לי הערות .
נראה שהתרגילים באמת נחמדים ולא מזיקים כפי שנאמר , אני יכול לראות פה את הרציונל בנוגע לגב כיוון שיש פה אלמנט חזק של מוביליות ותנועתיות אגן וגב תחתון.
לגבי פציעות גב , ההבנה של המנגנון והייעוץ למניעה הוא הרבה יותר מורכב מאוסף סרטונים ותנועות , מה גם שלא על כולם הייתי ממליץ בצורה כל כך גורפת.
אם זה עזר לך זה מעולה וכל הכבוד על הרצון לשתף ולעזור . מקווה שמכאן יגבר גם הרצון שלך ללמוד עוד על הנושא ואולי אפילו לעסוק בזה בעתיד.
שוב בהנחה שאין איזה הנחות או הבטחות במלל כי שמעתי בלי קול.
מאחל לך המון בהצלחה, ללא כאבי גב ותודה על הסרטון.

• פותח/ת השרשור
היי.
כל הכבוד על היוזמה , אכן יש פה אוסף של תרגילים ויפה שבנית וריכזת לסרטון , שמעתי בלי קול אז לגבי ההסברים אין לי הערות .
נראה שהתרגילים באמת נחמדים ולא מזיקים כפי שנאמר , אני יכול לראות פה את הרציונל בנוגע לגב כיוון שיש פה אלמנט חזק של מוביליות ותנועתיות אגן וגב תחתון.
לגבי פציעות גב , ההבנה של המנגנון והייעוץ למניעה הוא הרבה יותר מורכב מאוסף סרטונים ותנועות , מה גם שלא על כולם הייתי ממליץ בצורה כל כך גורפת.
אם זה עזר לך זה מעולה וכל הכבוד על הרצון לשתף ולעזור . מקווה שמכאן יגבר גם הרצון שלך ללמוד עוד על הנושא ואולי אפילו לעסוק בזה בעתיד.
שוב בהנחה שאין איזה הנחות או הבטחות במלל כי שמעתי בלי קול.
מאחל לך המון בהצלחה, ללא כאבי גב ותודה על הסרטון.

שמע באמת תודה רבה על הזמן שלך שלקחת לכתוב תגובה כזאת רצינית מעריך מאוד.
וכן, בוודאי שבסרטון אני לא אומר וגם לא התכוונתי שזה יישמע שהחימום הזה לבד הוא זה שימנע כל פציעה שעתידה לבוא. הכוונה הייתה (וגם אני אומר את זה במהלך הסרטון) שהחימום אכן יכול לעזור למנוע חלק מהפציעות- דבר שאני חושב שהוא נכון ואני מאמין שתסכים איתי.
כמובן שיש עוד גורמים רבים ומשתנים שיש להתייחס אליהם כמו שאמרת. וכנראה שהייתי צריך לציין את זה בצורה יותר ברורה. אז תודה על החידוד.
וכן אני רק מחפש ללמוד כל הזמן לעומק על העניין, לשתף ולהפיץ את הידע הכי טוב שאני יכול
תודה רבה לך!
זה לא סירטון ראשון שלך שאתה מפרסם פה, אז אני חייב לשאול, מה ההסמכה שלך בידיוק?
כי עד עכשיו פירסמת סירטונים נחמדים ולא מזיקים, אבל פה אתה מדבר כבר על התמודדות עם פציעה, אז אני חייב לשאול אם אתה מוסמך לדבר על הנושא הזה

אין לי שום הסמכה מקצועית בפורמט של תעודה. את הידע שיש לי כרגע (והידע שאצבור בעתיד) אני רוכש דרש ספרים, אינטרנט והניסיון האישי שלי.
להגיד לך שאני גורם רפואי? ממש לא וגם לא מתיימר להיות. אני גם אומר ומדגיש במהלך הסרטון שכמובן שצריך לפנות לרופא מוסמך במידה שמדובר בבעיה רצינית יותר וכאב כרוני שלא פוסק. בנוסף גם מדגיש שכל תנועה שכואבת למישהו שלא יבצע אותה- כל אלה כדי למנוע לאנשים נזק חס וחלילה.
תכלס אחרי כל זה באמת שאני לא רואה שום מצב שזה יכול אשכרה להזיק למישהו- במקרה הכי גרוע לא להועיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית