הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מטרת הפורום

מצב
השרשור נעול
מה פיספסתי ?

בכל מקרה אני כן חושב שלפורום יש ׳שפה׳ מסויימת ששמורה לו כולל מילים שהומצאו פה ושמות וכינויים זה מה שנחמד שפורום הזה וזאת הסיבה שהוא יותר ׳אישי׳ , אני חושב שמתאמנים חדשים שמגיעים לפה צריכים להסתגל לזה מאשר להפוך את הפורום למשעמם ולפורום שדומה לכל פורום אחר , אני בטוח שגם בפורום של ריפטו יש ׳שפה׳ יחודית לו.
המצב הזה עדיף מהמצב ההפוך והוא שהאנשים האיכותיים פה ישתעממו וילכו...
אני רבתי עם כולם פה ועדיין מכבד כל אחד ואחד על מה שהוא עושה וכותב, לא תמיד צריך להסכים וזה בסדר.
מי שלא מספיק ׳בוגר׳ להיות פה , חבל...

זאת הדעה שלי לפחות וזה מה ששמר אותי בפורום הזה כל השנים.

אגב נראה לי שאני היחיד שהיה לו אומץ להעיף את אלכס מכל המנהלים (הוספתי את זה לקורות חיים כהישג)

נערך לאחרונה:
אתה יכול להתעלם ממשה, ולהעיף אותי, בכיף. יותר מזה, אני עדיין מחכה שכל מילה שאי פעם כתבתי כאן תמחק. הייתי רציני בעניין. אולי אתה וחברך @kotzer תדביקו את הביקורת הנוראית שהעברתי באשכול שנמחק?
אני אגיד לך, אין לי משהו ספציפי עם משהו שאמרת שם, קצת לא בטעם טוב אבל לא משהו להתלונן עליו.
הבעיה שלי היא עם הפוסט הזה, כי אני לא מכיר אותך כזה טוב, אבל ממה שאנשים אומרים פה אתה ממש לא טיפש, והיית בקלות יכול למצוא פתרון יותר טוב לתסכול שלך

• פותח/ת השרשור
הבעיה שלך היא עם מה בדיוק בפוסט הזה? שינינו את מקור הבעיה?

הבעיה שלך היא עם מה בדיוק בפוסט הזה? שינינו את מקור הבעיה?
אין לי בעיה עם הנושא עצמו, כי בהחלט יש פה בעיה שצריך לפתור, הבעיה שלי היא שברור לי שלא באמת הפריע לך שהדיון שלה נמחק, כי אם היית רוצה תשובה ללמה הוא נמחק היית פונה למנהלים או לפורום משוב, אבל זו לא תשובה שרצית, אלא סתם רצית להראות לכולם שעשו פה משהו שלא מתאים לך, ובנוסף לכל, החזרת את הדיון על הדדליפט של הבחורה למרות שהוא ביקשה לא לדבר עליו יותר, וזה כבר לא הדיון שלה, אז זה גם לא המקום.

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיה עם הנושא עצמו, כי בהחלט יש פה בעיה שצריך לפתור, הבעיה שלי היא שברור לי שלא באמת הפריע לך שהדיון שלה נמחק, כי אם היית רוצה תשובה ללמה הוא נמחק היית פונה למנהלים או לפורום משוב, אבל זו לא תשובה שרצית, אלא סתם רצית להראות לכולם שעשו פה משהו שלא מתאים לך, ובנוסף לכל, החזרת את הדיון על הדדליפט של הבחורה למרות שהוא ביקשה לא לדבר עליו יותר, וזה כבר לא הדיון שלה, אז זה גם לא המקום.

נכון, עשיתי את זה בפורום כדי שכולם ישתתפו, כמו שזה אמור לעבוד... בפורום. ראית גם שהיו הרבה אנשים שחיכו להגיד את אותו הדבר.

איפה הבחורה ביקשה לא לדבר על הדדליפט שלה יותר? הדדליפט שלה זו הסיבה שהאשכול נמחק, ומן הסתם זה יהיה חלק מהדיון.

נכון, עשיתי את זה בפורום כדי שכולם ישתתפו, כמו שזה אמור לעבוד... בפורום. ראית גם שהיו הרבה אנשים שחיכו להגיד את אותו הדבר.
אז כמו שאמרתי, יש פורום ייעודי לזה, לא חושב שכאן זה המקום

איפה הבחורה ביקשה לא לדבר על הדדליפט שלה יותר? הדדליפט שלה זו הסיבה שהאשכול נמחק, ומן הסתם זה יהיה חלק מהדיון.
יש סיבה שהיא ביקשה למחוק את הדיון, לא? אני לא חושב שזה בגלל שהם בא לה.
וכמובן שיש מקום להזכיר את הדיון, אבל התוכן שלו צריך להישאר מחוץ לדיון הזה

אתה רוצה לבכות על מה שנעשה, תעשה את זה דרך הערוצים המקובלים, אתה רוצה לתרום ולעזור לפורום, אז תדבר על מה אפשר לעשות בעתיד במקום להתלונן

• פותח/ת השרשור
כן, זה כל הנושא של האשכול הזה - לא לגיטימי למחוק את הדיון. ותסתכל ותקרא טוב מי החזיר את הנושא.

כן, זה כל הנושא של האשכול הזה - לא לגיטימי למחוק את הדיון. ותסתכל ותקרא טוב מי החזיר את הנושא.
סבבה, לא טענה שגויה בכלל, אבל יש דרך לטפל בזה.
וברור שהנושא יחזור כשפתחת את הדיון ככה, זה היה בלתי נמנע, וזו אחת הבעיות שלי עם הדיון הזה

רבותיי, לצערי היינו צריכים למחוק תגובות שגלשו לפסים אישיים.
הדיון חוזר על עצמו ואיבד את הרלוונטיות שלו, הוחלט לנעול את הנושא וכולי תקווה שלמדנו משהו על ביקורת בונה והבנה שפרסום פה לא יוביל בהכרח לליטופי אגו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית