הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מטרת הפורום

מצב
השרשור נעול
1. אם את כל הזמן מנסה לשפר את הטכניקה שלך אז למה לא לתת לנו צ'אנס לעזור? כי יש את אושר שיעזור לך ואנחנו רק צריכים להגיב לך עד כמה שאת חזקה וכל הכבוד לך שאת בחורה שמרימה?
2. האם העובדה שנפצעתי אומרת שכל תגובה שלי בעניין תיקון טכניקה הופכת ללא רלוונטית? או שזה נסיון שלך לפגוע לי באגו כי יצאתי על המאמן שלך?
3. לא ענית לי על השאלה ישירות אבל האם אני יכול להסיק שאת לא מעוניינת שחברי הפורום יבקרו את טכניקת הדד ליפט שלך? אם כן אני אפסיק להגיב. חבל לי על הזמן היקר שלי.
בוא אני אגיב חד פעמי, כי בדרך כלל אני מתעלם.
הזלזול שלך (ושל עוד כמה נשמות טהורות כאן) עובר לידי ולא מזיז לי יותר מדי.
להעביר ביקורת יש לכם זכות(!) וזה בסדר גמור. מבלי לפגוע בשם הטוב, הוצאת דיבה, לשון הרע ושאר חוקי המדינה. בכיף אני מקבל.
היא העלתה סרטון לא למטרת ביקורת טכניקה. שוב- זכותכם להגיב, זכותה לא לקבל. מה הבעיה.

• פותח/ת השרשור
להעביר ביקורת יש לכם זכות(!) וזה בסדר גמור. מבלי לפגוע בשם הטוב, הוצאת דיבה, לשון הרע ושאר חוקי המדינה. בכיף אני מקבל.
היא העלתה סרטון לא למטרת ביקורת טכניקה. שוב- זכותכם להגיב, זכותה לא לקבל. מה הבעיה.

אין שום בעיה. כמו שאמרתי, הפוסט מופנה למנהלים.

כל סרטון שמועלה לפורום מועלה למטרת ביקורת טכניקה. כי זאת בעצם זכותי להעביר טכניקה על כל סרטון טכניקה שאני רואה. אם אתה לא אוהב את זה אתה מוזמן להמשיך להתעלם מההודעות שלי.
וואלה, אני בדרך כלל לא מגיב. אבל כואב לי. כואב לי שבחור כמוך שהגיע להישגים המטורפים ביותר בארץ ואני באמת יכול להגיד שאני מחזיק מההישגים שלו בענף מרשה למתאמנים שלו להרים ככה ועוד יותר מרשה להם להעלות סרטונים שלהם מרימים ככה. הרבה יותר קל להגיב לי שאני חרא של בנאדם כי אני מגיב תגובות פוגעות. זה נכון. אני חרא של בנאדם. תתעלם ממני ואל תגיב לי יותר רק תסביר למתאמנת שלך שהסרטון שהיא העלתה רחוק שנות אור מלהיות דד ליפט ושיש לה עוד אלפי דברים לשפר בטכניקה.

מי את? אנחנו מכירים? לכלכתי עלייך? לכלכתי עליה? שרפתי למישהו מכן את הבית? אמרתי שזה דדליפט רע בעיניי, והפוסט הנוכחי בכלל מופנה למנהלים. תרימי משהו, אולי זה ירגיע את ה rage הבלתי נשלט שלך.

אנחנו לא מכירים בדיוק כמו שאתה לא מכיר את יעל.
לא לכלכת עלי , אבל לכלכת על יעל ולא אמרת רק שהדדליפט "לא לטעמתך" להזכירך- חסרת מושג, מכוער.
אם הפוסט היה רק למנהלי הקבוצה היית יוצר איתם קשר ישירות וכותב להם ולא מפרסם את זה בפומבי כנראה שיש עוד מטרה בפוסט שלך.

@coldfire אתה טועה בדבר אחד חשוב מאוד, אתה לא יכול לעשות כל מה שבא לך
יש חוקים לאיך להתנהג בפורום, ואתה מוזמן לחלוטין להעביר ביקורת נוקשה כמה שאתה רוצה, אבל אף אחד לא ביקש שיימינג
לא מתאים לך מה שהיא עושה, תן ביקורת בונה, היא לא רוצה להקשיב לביקורת שלך, בעיה שלך, את התלונות והעצבים על זה תשמור לפייסבוק, אנחנו כן מנסים לשמור על תרבות דיון פה
@yaelsh, לא מאשים אותך או משהו, אבל כן היית צריכה לצפות לתגובות רעות עם טכניקה כזאת, לא משנה כמה את גאה בה, הטענה שלו חלקית נכונה, מטרת הפורום היא לא ללטף את האגו, למרות שזה כן יתקבל בברכה, והאם זה היה נכון למחוק את הדיון זו שאלה לא פרקטית כי מה שנעשה נעשה, אבל אם לא רצית ביקורת על הטכניקה, זה משהו שהיית צריכה לציין במפורשות

כל סרטון שמועלה לפורום מועלה למטרת ביקורת טכניקה. כי זאת בעצם זכותי להעביר טכניקה על כל סרטון טכניקה שאני רואה.
שוב אני אומר, זכותך בהחלט. זכותה לא לקבל מהסיבה שהיא תחליט- לצורך העניין "לא העלאתי לקבל ביקורת".
קשה לך לקבל את זה?

כואב לי שבחור כמוך שהגיע להישגים המטורפים ביותר בארץ ואני באמת יכול להגיד שאני מחזיק מההישגים שלו בענף מרשה למתאמנים שלו להרים ככה ועוד יותר מרשה להם להעלות סרטונים שלהם מרימים ככה
צר לי שכואב לך.
אני עובד כבר שנה וחצי (Volcan GYM)
לא היה לי (ברוך ה') פצוע אחד כאן.
ואת טבלת שיאי המכון אני מניח שלא צריך לפרסם כאן כדי להוסיף לרזומה.

כל סרטון שמועלה לפורום מועלה למטרת ביקורת טכניקה
זה פשוט לא נכון, מי שמבקש ביקורת יקבל ביקורת, מי שלא מבקש כנראה גם יכתבו לו ביקורת, אבל הוא לא חייב לקבל אותה

• פותח/ת השרשור
@coldfire אתה טועה בדבר אחד חשוב מאוד, אתה לא יכול לעשות כל מה שבא לך
יש חוקים לאיך להתנהג בפורום, ואתה מוזמן לחלוטין להעביר ביקורת נוקשה כמה שאתה רוצה, אבל אף אחד לא ביקש שיימינג
לא מתאים לך מה שהיא עושה, תן ביקורת בונה, היא לא רוצה להקשיב לביקורת שלך, בעיה שלך, את התלונות והעצבים על זה תשמור לפייסבוק, אנחנו כן מנסים לשמור על תרבות דיון פה
@yaelsh, לא מאשים אותך או משהו, אבל כן היית צריכה לצפות לתגובות רעות עם טכניקה כזאת, לא משנה כמה את גאה בה, הטענה שלו חלקית נכונה, מטרת הפורום היא לא ללטף את האגו, למרות שזה כן יתקבל בברכה, והאם זה היה נכון למחוק את הדיון זו שאלה לא פרקטית כי מה שנעשה נעשה, אבל אם לא רצית ביקורת על הטכניקה, זה משהו שהיית צריכה לציין במפורשות

אתה הוזה או משהו? איזה שיימינג? בטוח שאתה מכיר את המונח?

קשה לך לקבל את זה?
זה פשוט לא נכון, מי שמבקש ביקורת יקבל ביקורת, מי שלא מבקש כנראה גם יכתבו לו ביקורת, אבל הוא לא חייב לקבל אותה
צודקים. קיבלתי. פעם הבאה שמועלה סרטון שבו רשום מפורשות "לא להעביר ביקורת" אני לא אעביר ביקורת.
.

אתה הוזה או משהו? איזה שיימינג? בטוח שאתה מכיר את המונח?
מכיר טוב מספיק כדי לזהות מתי בנאדם מעביר ביקורת בונה שלא זוכה למענה, לבין אדם שמתלונן בפומבי על זה שלא הקשיבו למילים הקשות שלו

• פותח/ת השרשור
מכיר טוב מספיק כדי לזהות מתי בנאדם מעביר ביקורת בונה שלא זוכה למענה, לבין אדם שמתלונן בפומבי על זה שלא הקשיבו למילים הקשות שלו

לא באמת הבנת את סיבת האשכול, אה?
בוא תצטט רגע את השיימינג שלי שמחקתם.

אלכס אני חייב להגיד,
אתה אחד המשתמשים שאני הכי מעריך בפורום הזה. הרבה מהידע שלי שאבתי ממך, עוד בתקופה שהפורום היה בחיתוליו, וגם מאוחר יותר עד היום.

אין ספק שהביקורת שלך הייתה במקום.
אני ביקשתי מיעל לא לפרסם את זה, היא חשבה שאני צוחק.
את הביקורת שלי היא כבר קיבלה ומקבלת כל אימון,
וחד וחלק- גם אתם יכולים וצריכים להעביר ביקורת ברגע שפורסם סרטון ברשת.

אבל: "מכוער" "בסיוטים הכי גרועים שלי" וכו'
זה פוגע, במיוחד שאולי מדובר בילדה רגישה.
(טוב האמת שיעל תסתדר עם זה, אבל תחשוב על זה)

@coldfire

לא באמת הבנת את סיבת האשכול, אה?
בוא תצטט רגע את השיימינג שלי שמחקתם.

אלכס אני חייב להגיד,

@coldfire
ובוא לא נשכח את הדיון הזה שפתחת, שברור שהמטרה שלו היא לא רק להתלונן על המחיקה של הדיון המדובר
היה אפשר לשלוח הודעה למנהל, או לחלופין בפורום משוב ולעשות את זה בצורה יותר רלוונטית, ולא רק ליצור פתיח לתלונה שלך שהיא לא רצתה את הביקורת שלך

• פותח/ת השרשור
אלכס אני חייב להגיד,
אתה אחד המשתמשים שאני הכי מעריך בפורום הזה. הרבה מהידע שלי שאבתי ממך, עוד בתקופה שהפורום היה בחיתוליו, וגם מאוחר יותר עד היום.

אין ספק שהביקורת שלך הייתה במקום.
אני ביקשתי מיעל לא לפרסם את זה, היא חשבה שאני צוחק.
את הביקורת שלי היא כבר קיבלה ומקבלת כל אימון,
וחד וחלק- גם אתם יכולים וצריכים להעביר ביקורת ברגע שפורסם סרטון ברשת.

(טוב האמת שיעל תסתדר עם זה, אבל תחשוב על זה)

@coldfire

אוקיי, איך דדליפט מכוער או יפה זה משהו אישי שמעיד על המבצע?
ברור שאין שום כוונה לפגוע בה או בך באופן אישי. הדדליפט פשוט מכוער בעיני מבחינה טכנית ואין מה לעשות עם זה. זה בסדר לא לקבל את זה, עניין אותי אם יש לה שיקולים בנושא או שפשוט לא אכפת לה.
ובוא לא נשכח את הדיון הזה שפתחת, שברור שהמטרה שלו היא לא רק להתלונן על המחיקה של הדיון המדובר
היה אפשר לשלוח הודעה למנהל, או לחלופין בפורום משוב ולעשות את זה בצורה יותר רלוונטית, ולא רק ליצור פתיח לתלונה שלך שהיא לא רצתה את הביקורת שלך

לא אחי. בוא לא. בוא פשוט תרד מהעץ שטיפסת עליו במקום לנסות לקרוא מחשבות. נראה שכולם הבינו חוץ ממך שלא אכפת לי אם הביקורת שלי תתקבל או לא.

הצדדים צודקים
בדיוק מתנהל דיון בפורום הנהלה על כך
צוות ההנהלה יישר קו ויגבש מדיניות לגבי תוכן שמועלה (סרטונים ותמונות)
כל סרטון או תמונה בהגדרתם הם מקור לביקורת - גם אם לא מבוקש על ידי המשתמש המעלה, אחרת - שלא יעלה!
אבל הדגש החשוב הוא גם שמירה על שפה הולמת והתבטאות מכבדת. לא, לא צריך ללטף אגו, אך גם לא להשמיץ או לעשות שיימינג (אינני אומר שזה מה שקרה בפוסט המדובר עצמו שנמחק)

תודה למגיבים שהאירו קצת את עיני ההנהלה, נפעל כדי לשפר את המצב ורמת הפורום

אוקיי, איך דדליפט מכוער או יפה זה משהו אישי שמעיד על המבצע?
ברור שאין שום כוונה לפגוע בה או בך באופן אישי. הדדליפט פשוט מכוער בעיני מבחינה טכנית ואין מה לעשות עם זה. זה בסדר לא לקבל את זה
נכון,
לא כתבת לגופו של אדם, אלא על ביצוע התרגיל.
יותר מזה, אני בטוח שגם לא עברת על שום חוק שהוא בכתיבה הזו.
אבל אני פשוט חושב, כי גם אני לא הייתי מגיב כך והייתי מעדיף "הטכניקה לא ניראת טוב" על "מכוערת".

לפי מה שאני יודע בכלל lbs לא מאוחסן בישראל ככה שחוקי המדינה לא תקפים

נכון,
לא כתבת לגופו של אדם, אלא על ביצוע התרגיל.
יותר מזה, אני בטוח שגם לא עברת על שום חוק שהוא בכתיבה הזו.
אבל אני פשוט חושב, כי גם אני לא הייתי מגיב כך והייתי מעדיף "הטכניקה לא ניראת טוב" על "מכוערת".

טכניקה "מכוערת" זה כבר סוג של ביטוי בתחום, אין מה לקחת את זה קשה.
אם כי אני מסכים שלרוב האנשים פה אין מושג איך להעביר ביקורת, בשבילם זו סוג של הזדמנות להרגיש שהם שווים משהו (כי הם מצביעים על חולשות של אחרים ואחרים לא רואים את שלהם).
אני פשוט לא חושב שאלכס נכנס בקטגוריה הזו, לא מבין מה הוא אמר לא במקום.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית