מטרת הפורום

מצב
השרשור נעול

coldfire

מושעה
19,371
6,911
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
62,133
19,371
6,911
שלום רב,

ברצוני להבהיר מספר דברים בנוגע למטרת הפורום (בדגש על פורום powerlifting).

האם מטרת הפורום היא:

1. לתת כיפים לאנשים שמעלים סרטונים כמה הם סוסים?
2. לפרסם אנשים מסויימים?
3. ללטף את האגו של המנהלים החטובים?

אם לא, אז מדוע נמחק אשכול של הילדה חסרת המושג שהעלתה סרטון דדליפט מכוער שלא הייתי חולם עליו בסיוט הכי גרוע שלי?
האם זה כי:

1. לא ליטפתי לה את האגו?
2. היא מעבר לביקורת מסיבה מסוימת, למרות שהיא החליטה על דעת עצמה להעלות את הסרטון הנ״ל?
3. לפורום יש מדיניות חדשה שכל משתמש מחליט על גורל הדברים שהוא מעלה, וכל פוסט הוא קניין רוחני שלו?

אם 3 נכון, אז אני מבקש למחוק כל מילה שכתבתי אי פעם בפורום, כולל בפורטל (קילוגרם). סה״כ זה הרכוש שלי, לא?

תודה.

הימים שיכלת לקרוא לLBS פורום טוב וספציפית לפורום פאוורליפטינג עברו מזמן. מה שהולך שם בפורום הזה היום זה סרטוני "תראו איזה סוס אני בבקשה תענגו אותי במוניטין" כל יום שני וחמישי מאותם המשתמשים ועוד סוג משתמשים שהוא האהוב עליי - פגועי התחת שינסו להסתיר את נפגעות התחת שלהם בבדיחות עם החבר'ה בפורום אחרי שהם לא אהבו את מה שהיה לך לומר על הטכניקה שלהם.
Time to move on.

זה לא דדליפט מכוער, פשוט על פי דעת המאמן, היא לא יכולה להתקדם יותר עם גב ישר
אז זה שינוי קטן בטכניקה שהם עשו כדי שהיא תוכל למשוך יותר.
הכל מחושב מראש

אבל חשבתי שאם הטכניקה שלי לא נכונה אז מי שאשם זה מי שמעביר עליי ביקורת כי הוא לא מבין את כל הנסיבות שגרמו לי להרים עם הטכניקה הזאת :(

הפוסט נמחק כי אני פניתי להנהלה בבקשה למחוק אותו, כי אני מעדיפה להתמקד בלהשתפר ולהתחזק מאשר לריב עם אנשים כמוך.

• פותח/ת השרשור
הפוסט נמחק כי אני פניתי להנהלה בבקשה למחוק אותו, כי אני מעדיפה להתמקד בלהשתפר ולהתחזק מאשר לריב עם אנשים כמוך.

לא היה לאף אחד ספק שזה מה שקרה. זה שהסכימו למחוק לך אותו, זה מעבר להבנה שלי. אם את מעדיפה להתמקד ב״להתחזק״, את יכולה לעשות את זה בפייסבוק. אבל בחרת לשים את הדדליפט שלך בפורום שפתוח לדיון. תתמודדי.

לא היה לאף אחד ספק שזה מה שקרה. זה שהסכימו למחוק לך אותו, זה מעבר להבנה שלי. אם את מעדיפה להתמקד ב״להתחזק״, את יכולה לעשות את זה בפייסבוק. אבל בחרת לשים את הדדליפט שלך בפורום שפתוח לדיון. תתמודדי.

פתוח לדיון זה ממש לא מה שהלך שם. דיון זה להתעניין למה אני מושכת ככה ואולי לנסות להבין את העניין, ויודע מה? צריך לדעת איך להעביר ביקורת. מציעה לך ללמוד את זה, אולי ככה אנשים יקשיבו לך

שלום רב,

האם מטרת הפורום היא:

2. לפרסם אנשים מסויימים?

אם לא, אז מדוע נמחק אשכול של הילדה חסרת המושג שהעלתה סרטון דדליפט מכוער שלא הייתי חולם עליו בסיוט הכי גרוע שלי?
האם זה כי:

1. לא ליטפתי לה את האגו?
2. היא מעבר לביקורת מסיבה מסוימת, למרות שהיא החליטה על דעת עצמה להעלות את הסרטון הנ״ל?
3. לפורום יש מדיניות חדשה שכל משתמש מחליט על גורל הדברים שהוא מעלה, וכל פוסט הוא קניין רוחני שלו?

אם 3 נכון, אז אני מבקש למחוק כל מילה שכתבתי אי פעם בפורום, כולל בפורטל (קילוגרם). סה״כ זה הרכוש שלי, לא?

תודה.
אני לא יודע מי מחק ולמי היא פנתה, אבל אני מסכים שהיה אמור להימחק רק הסרטון שלה ולא כל הפוסט, ששייך כמובן לפורום.

מה אם לא באנו לריב ופשוט באנו להביע את דעתנו על זה שאת הורסת לעצמך את הבריאות עם טכניקה כזאת? תסתכלי על הסרטון שלך בעצמך. נראה לך שדד ליפט אמור להראות ככה? נראה לך שהתנועה שאת מבצעת בריאה לגב שלך בצורה כלשהי? אולי במקום לברוח מהאמת תנסי להתמודד איתה ולשפר את הטכניקה שלך? או שאת חושבת שהטכניקה שלך בסדר גמור ואנחנו סתם מזיינים את המוח?

• פותח/ת השרשור
פתוח לדיון זה ממש לא מה שהלך שם. דיון זה להתעניין למה אני מושכת ככה ואולי לנסות להבין את העניין, ויודע מה? צריך לדעת איך להעביר ביקורת. מציעה לך ללמוד את זה, אולי ככה אנשים יקשיבו לך

אני יודע למה את עושה את זה. רמז: כי זה יותר קל מלעשות את מה שצריך. שאלתי אם את יודעת, ואם אספת את כל המידע שצריך לפני שעשית את ההחלטה המושכלת שלך.
אני אעביר ביקורת איך שאני רוצה, לא איך שאת רוצה. למרות ששאלתי בצורה די מנומסת, אחרי שמיציתי את העקיצות המטומטמות שלכם על מוט ריק וגב ישר.

שלום רב,

האם מטרת הפורום היא:

2. לפרסם אנשים מסויימים?

האם זה כי:

1. לא ליטפתי לה את האגו?

תודה.
3 נכון.
אם מישהו מעלה משהו והוא מעדיף למחוק, הפורום חייב למחוק. כמו שבפייסבוק אפשר למחוק.
אני בטוח שאם תבקש ממשה למחוק את את כל מה כתבת (תרמת) לפורום ולפורטל, הוא יעשה זאת. הבחירה שלך בסופו של דבר.

• פותח/ת השרשור
3 נכון.
אם מישהו מעלה משהו והוא מעדיף למחוק, הפורום חייב למחוק. כמו שבפייסבוק אפשר למחוק.
אני בטוח שאם תבקש ממשה למחוק את את כל מה כתבת (תרמת) לפורום ולפורטל, הוא יעשה זאת. הבחירה שלך בסופו של דבר.

אני חושב שאתה טועה, אבל אם לא, אז נהדר. @Mike לטיפולך. נא למחוק כל מילה שלי בפורום ובפורטל.

מה אם לא באנו לריב ופשוט באנו להביע את דעתנו על זה שאת הורסת לעצמך את הבריאות עם טכניקה כזאת? תסתכלי על הסרטון שלך בעצמך. נראה לך שדד ליפט אמור להראות ככה? נראה לך שהתנועה שאת מבצעת בריאה לגב שלך בצורה כלשהי? אולי במקום לברוח מהאמת תנסי להתמודד איתה ולשפר את הטכניקה שלך? או שאת חושבת שהטכניקה שלך בסדר גמור ואנחנו סתם מזיינים את המוח?

א. אני כל הזמן מנסה לשפר ולייעל את הטכניקה שלי, הגב העגול זה הדבר האחרון שמפריע לי בה.
ב. ממה שידוע לי אתה זה שנפצע עשרות פעמים וממשיך לבקר דדליפטים, לא? אולי כדאי לפתוח קצת את הראש ולהבין שגב עגול לא מצביע על טכניקה רעה.

• פותח/ת השרשור
א. אני כל הזמן מנסה לשפר ולייעל את הטכניקה שלי, הגב העגול זה הדבר האחרון שמפריע לי בה.
ב. ממה שידוע לי אתה זה שנפצע עשרות פעמים וממשיך לבקר דדליפטים, לא? אולי כדאי לפתוח קצת את הראש ולהבין שגב עגול לא מצביע על טכניקה רעה.

אוקיי, מה המדדים שלך לטכניקה טובה? האם גב שמשנה את המנח שלו בזמן המשיכה זה טוב?

הימים שיכלת לקרוא לLBS פורום טוב וספציפית לפורום פאוורליפטינג עברו מזמן. מה שהולך שם בפורום הזה היום זה סרטוני "תראו איזה סוס אני בבקשה תענגו אותי במוניטין" כל יום שני וחמישי מאותם המשתמשים ועוד סוג משתמשים שהוא האהוב עליי - פגועי התחת שינסו להסתיר את נפגעות התחת שלהם בבדיחות עם החבר'ה בפורום אחרי שהם לא אהבו את מה שהיה לך לומר על הטכניקה שלהם.
Time to move on.
היי איתמר,
מה זה "פגועי התחת"?

פוסט מזעזע ומגעיל בכל רמה אפשרית ככל שממשיכים לקרוא אותו.
מה קורה עם כל המרמור הזה? יש דרך להגיב "ביקורת" גם אם לא נראה לדעתך , במקום להספים את העמוד ברעל.
הטכניקה שלך לא קרובה למושלמת- אז מאיפה האומץ לבוא וללכלך על מתאמנת ומאמן שבלי להעליב עושה חייל יותר ממך זה בטוח.

1. אם את כל הזמן מנסה לשפר את הטכניקה שלך אז למה לא לתת לנו צ'אנס לעזור? כי יש את אושר שיעזור לך ואנחנו רק צריכים להגיב לך עד כמה שאת חזקה וכל הכבוד לך שאת בחורה שמרימה?
2. האם העובדה שנפצעתי אומרת שכל תגובה שלי בעניין תיקון טכניקה הופכת ללא רלוונטית? או שזה נסיון שלך לפגוע לי באגו כי יצאתי על המאמן שלך?
3. לא ענית לי על השאלה ישירות אבל האם אני יכול להסיק שאת לא מעוניינת שחברי הפורום יבקרו את טכניקת הדד ליפט שלך? אם כן אני אפסיק להגיב. חבל לי על הזמן היקר שלי.

• פותח/ת השרשור
פוסט מזעזע ומגעיל בכל רמה אפשרית ככל שממשיכים לקרוא אותו.
מה קורה עם כל המרמור הזה? יש דרך להגיב "ביקורת" גם אם לא נראה לדעתך , במקום להספים את העמוד ברעל.
הטכניקה שלך לא קרובה למושלמת- אז מאיפה האומץ לבוא וללכלך על מתאמנת ומאמן שבלי להעליב משאיר לך אבק ועושה חייל יותר ממך זה בטוח.

מי את? אנחנו מכירים? לכלכתי עלייך? לכלכתי עליה? שרפתי למישהו מכן את הבית? אמרתי שזה דדליפט רע בעיניי, והפוסט הנוכחי בכלל מופנה למנהלים. תרימי משהו, אולי זה ירגיע את ה rage הבלתי נשלט שלך.

3 נכון.

אם 3 היה נכון אז היה לך כפתור מחיקה ליד כל הודעה כמו שיש בפייסבוק

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית