עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון אבל אני לא חושב שלבנץ מספיק פעם בשבועפרט את כל התוכנית והתרגילים כולל מספר סטים וחזרות.
אתה יכול לעשות גם ב ab רוטציה בין חזה לכתפיים כך שפעם אחת החזה עובד לעצימות והכתפיים לנפח ופעם אחת הפוך.
אתה מבין שאין לך בכלל עבודת רגליים בתכנית? אפילו לא מכונות! אני לא חושב שיש פציעה ברמה שתימנע ממך לתפקד לחלוטין בפלג הגוף התחתון...
אתה לא יודע לקרוא אחי וגם בלי הפציעה אני לא מסוגל לעשות סקוואט ודדליפט
אני לא גמיש בעליל למרות שאני עושה הרבה מתיחות זה לא עוזר לי
יש לך 47 סטים של פלג גוף עליון בשבוע ו-14 של פלג גוף תחתון, נראה לי יש צורך באיזון כלשהו, במיוחד בגלל העובדה שהעבודה לפלג גוף התחתון שלך היא רק מכונות.אתה לא יודע לקרוא אחי חח יש מכונות
וגם בלי הפציעה אני לא מסוגל לעשות סקוואט ודדליפט
לא הבנתי על מה אתה מדבר
אני לא יכול לעשות חתירה ולא דדליפט רומני
מחנכים טובים הרבה יותר התרגיל עיקרי מלג פרס
לא הבנתי על מה אתה מדבר
אני לא יכול לעשות חתירה ולא דדליפט רומני
מחנכים טובים הרבה יותר התרגיל עיקרי מלג פרס
צודק, לא ראיתי את אימון b, אבל עדיין נפח אפסי.אתה לא יודע לקרוא אחי חח יש מכונות
וגם בלי הפציעה אני לא מסוגל לעשות סקוואט ודדליפט
אין ברירה אני בקושי מתכופף להרים את הפלאפון שהוא נופל אז אני לא יעשה סקוואט ודדליפטצודק, לא ראיתי את אימון b, אבל עדיין נפח אפסי.
מה הפציעה בידיוק?אין ברירה אני בקושי מתכופף להרים את הפלאפון שהוא נופל אז אני לא יעשה סקוואט ודדליפט
הגב הורג אותי חחחחח אני גם לא גמיש והפציעה הקלה הזאת מפריעה לי לעבוד על גמישות מה שתוקע אותי במקוםאותם לא הבנתי למה אתה לא יכול לעשות..
אבל
לנג'ים תרגיל טוב אבל להסתמך רק עליו זה לא נכון.. אתה חייב גם דחיקה כלשהי
כאבים בעמוד שידרה קרוב לעצם הזנב לא משהו מאובחן וחבל שלא אני ממש מתעצל לבדוק את זה אבל זה לא מרגיש חמור אני יכול להתאמן עם הפציעה אבל כשהגב התחתון שלי מתעגל זה כואב ואני לא יכול לעשות סקוואט ודדליפט וגרסותהםמה הפציעה בידיוק?
טוב חבל דווקא חשבתי שזה יכול להיות נחמדיש לך 47 סטים של פלג גוף עליון בשבוע ו-14 של פלג גוף תחתון, נראה לי יש צורך באיזון כלשהו, במיוחד בגלל העובדה שהעבודה לפלג גוף התחתון שלך היא רק מכונות.
וכמו שאמרו מעלי, אני לא רואה ממש את הטעם בשילוב FBW עם AB באותו השבוע, זה מבטל את היתרונות של כל אחד מהם
את הדברים כדי לפתור ולא להתעלם, לך לבדוק את זה כדי שתוכל להתאמן כמו שצריךהגב הורג אותי חחחחח אני גם לא גמיש והפציעה הקלה הזאת מפריעה לי לעבוד על גמישות מה שתוקע אותי במקום
דווקא הרגליים שלי פרופורציונליות ביחס לגוף החג פרס בחדר כושר שלי לא משהו
כאבים בעמוד שידרה קרוב לעצם הזנב לא משהו מאובחן וחבל שלא אני ממש מתעצל לבדוק את זה אבל זה לא מרגיש חמור אני יכול להתאמן עם הפציעה אבל כשהגב התחתון שלי מתעגל זה כואב ואני לא יכול לעשות סקוואט ודדליפט וגרסותהם
טוב חבל דווקא חשבתי שזה יכול להיות נחמד
והab לבד פעמיים לאות בשבוע היא בסדר(כמו בתוכנית למעלה)