דגשים לשימור הכח ומסת השריר בחיטוב

מתליפט

מושעה
186
184
נק' מוניטין:
1,419
186
184
שלום,
כפי שציינתי בפוסט הקודם שלי אני כרגע בתחילת חיטוב, המשקל כרגע 108 עם מטרה להגיע ל95

בכל מה שקשור לאימונים (לא תזונה), איזו צורת אימון ממולצת בחיטוב עלמנת לשמר את הכח והשריר כמה שאפשר?

עבודה בטווח החמישיות שלישיות (האופן בו אני בניתי כח עד כה) גם תיהיה יעילה לשימור? עבודה עם נפח מאד גבוה? עבודה עצימה מאד?

אשמח לשמוע מניסיונכם

בחיטוב הקודם פשוט המשכתי עם SS פחות או יותר וזה דיי שמר על הכח עם ירידה מינימאלית, אבל מורגשת, אולי בסבב הזה אצליח לעשות זאת טוב יותר בעזרתכם

תודה

חיטוב של 15~ קילו תמיד יהיה מורגש מבחינת הכוח.
לי הומלץ בחיטוב לעבוד בטווח עשיריות

• פותח/ת השרשור
אולי מומלץ לחלק את החיטוב ל2 חלקים עם שבועיים-שלוש ניטרלי בניהם?

עשיריות? נשמע לי קצת מוזר, איך הכח נשמר לך כשהתחטבת ככה?
מודה שהתחום החזק שלי הוא לא חיטוב אלא ניטרלי לאורך זמן. אך עשיריות בהחלט יעילות משום שאתה עובד מתחת לסף העצבי שלך אבל בתחום שמירת הכוח ( יותר מ- 60% מRM1) .
בנוסף, אם תפסיק כל הזמן את החיטוב אתה תצטרך בעיקר להתמודד עם ריקון הנוזלים ולא עם חיטוב ושריפת השומן.

אולי מומלץ לחלק את החיטוב ל2 חלקים עם שבועיים-שלוש ניטרלי בניהם?
בהחלט אופציה לא רעה, זה ייקח יותר זמן, אבל ישמור יותר על הגוף
בכל מקרה אין איזו שטות עבודה ספציפית, יש אפשרות לעבוד בכל צורה שתרצה, ושתהיה אפילו דומה למה שאתה עושה עכשיו.
כדאי אבל לעבוד בתכנית יותר סלחנית לחיטוב, כמו 531,או כל מני תוכניות אחרות שתמצא בפורטל, ולא SS שהיא תובענית מאוד

• פותח/ת השרשור
למה הדיון הועבר לפורום מתחילים בתזונה ואימונים? אני מדבר כאן באופן ספציפי על שימור כח שנרכש באימוני Powerlifting ושואל על תוכניות אימונים של ליפטרים בחיטוב, ובפורום המקורי של הפוסט הזה כנראה אמצא את האוכלוסיה שמנוסה בזה יותר 😃

למה הדיון הועבר לפורום מתחילים בתזונה ואימונים? אני מדבר כאן באופן ספציפי על שימור כח שנרכש באימוני Powerlifting ושואל על תוכניות אימונים של ליפטרים בחיטוב, ובפורום המקורי של הפוסט הזה כנראה אמצא את האוכלוסיה שמנוסה בזה יותר 😃
אתה שואל על איך לעבוד בחיטוב, זה יותר מתאים לכאן, אל תדאג אבל, אתה תקבל מספיק תשובות רציניות גם פה, זה יותר למטרות סדר

אני מדבר כאן באופן ספציפי על שימור כח שנרכש באימוני Powerlifting
איפה הזכרת בכל השרשור, כותרת+תוכן שהשרשור הזה קשור ל Powerlifting?
אימוני כוח זה לא בהכרח PL, ו SS זאת לא תוכנית PL.
גם לא טקסס.

PL זה ספורט, ואם היית שואל שאלה על איך להוריד נוזלים לפני תחרות זה היה סיפור אחר.

בכל אופן השרשור הזה אמור להיות בפורום אימונים.

• פותח/ת השרשור
איפה הזכרת בכל השרשור, כותרת+תוכן שהשרשור הזה קשור לתזונה ב Powerlifting?
.
בכך שזה נפתח בפורום Powerlifting? אתה צוחק?

במקרים כאלה תרגיש חופשי לשאול למה העבירו לך את השרשור, אני מבטיח לך שתקבל תשובה.

שאלתי בנימוס והתשובה שקיבלתי מאד מתקשרת לבעיה שדנים עלייה כאן - ניהול היתר.

"אתה שואל על איך לעבוד בחיטוב, זה יותר מתאים לכאן, אל תדאג אבל, אתה תקבל מספיק תשובות רציניות גם פה, זה יותר למטרות סדר"

"אתה שואל על איך לעבוד בחיטוב, זה יותר מתאים לכאן, אל תדאג אבל, אתה תקבל מספיק תשובות רציניות גם פה, זה יותר למטרות סדר"
בידיוק, הרבה מהפורומים חופפים בהרבה מקרים, בסופו של דבר כל התחומים קשורים אחד לשני, ההעברה של הדיון נועדה רק כדי לסדר את המידע בפורום בצורה יעילה יותר, אין פה שום דבר שיפגע בך

• פותח/ת השרשור
בידיוק, הרבה מהפורומים חופפים בהרבה מקרים, בסופו של דבר כל התחומים קשורים אחד לשני, ההעברה של הדיון נועדה רק כדי לסדר את המידע בפורום בצורה יעילה יותר, אין פה שום דבר שיפגע בך

שוב פעם, הכל חופף אבל ההקשר של השאלה ישנה את קהל היעד שיענה לי עלייה ואת אופי התשובה, אני חיפשתי תשובות של פאוורליפטרים שמתעסקים בכח ובשימור שלו לפעמים, להעביר אותו לכאן נועד "לסדר" אבל סירס את האשכול הזה ואת הפוטנציאל שהיה לו

אני לא צוחק.
אנשים פותחים ב PL שרשורים שקשורים גם ל SS. זה לא אומר שזה שייך לשם.
אם בכל זאת השרשור שלך היה קשור איכשהו לספורט ה PL, ואני מדגיש לספורט ה PL, הוא היה נמצא שם.

אין כאן שום בעיה, יש כמה אנשים שהחליטו שיש בעיה.

שוב פעם, הכל חופף אבל ההקשר של השאלה ישנה את קהל היעד שיענה לי עלייה ואת אופי התשובה, אני חיפשתי תשובות של פאוורליפטרים שמתעסקים בכח ובשימור שלו לפעמים, להעביר אותו לכאן נועד "לסדר" אבל סירס את האשכול הזה ואת הפוטנציאל שהיה לו
זו בידיוק הנקודה שלי, קהל היעד לא השתנה, האנשים שמבינים בפורום ורוצים לעזור נמצאים בכל מקום בפורום, לא רק במקום אחד, ואפילו נמצאים לרוב יותר פה
פשוט השאלה שלך היא די ספציפית, לא כולם יכולים ויודעים לענות עליה

מצחין מאגו, וחבל
זאת דעתך.
זה לא משנה את העובדה שאנחנו עובדים על הפורום כדי להחזיר אותו לתלם, ורק מעצם העובדה שחוקים ישנים קיבלו רענון
נפתח שרשור אנטי שמדבר בעצם על כלום ומבסס את הטענות שלו כמעט על שום דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית