עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אנסה לצלם שוב מזווית אחרת, ואני אתקן את מה שאמרת על הדדליפטמהבנצ' לא רואים כלום
דדליפט את רוצה שניתן חוות דעת על הגב בלי להראות את הגב, אין ממש מה לעשות עם זה, מה שכן אני יכול להגיד לך זה שהאחיזה שלך רחבה מדי, ושאת נכנסת להיפראקסטנשיין, אין שום סיבה להישען כל כך אחורה
אני לא מתאמנת של אושר אני מתאמנת במכון אחר ואף פעם לא הייתי בכלל באימון בוולקן. את הטכניקה למדתי לבד עם קצת עזרה ממאמן במכון.לא קראתי שרשורים קודמים וללא ידיעה קודמת מצפיה מהירה בסרטון של הבנץ' אני יודע שאת מתאמנת של אושר, את יודעת למה?
דבר ראשון הציוד נראה יותר מדי טוב, שזה כבר משהו יוצא דופן.
שנית - הכניסה שלך לסטאפ של הבנץ' היא בדיוק, אבל בדיוק חיקוי של אושר בתחרויות.
עכשיו, חלילה לי מלטעון שהכניסה הזו לא טובה - להיפך, ראיתי הרבה אנשים גדולים נכנסים בצורה הזו (או בצורה דומה), אבל אני לא חושב שהיא מתאימה לך.
כמובן שזו דעתי בלבד שבחור ששוקל 130-140 ק"ג על 1.96 ובחורה ששוקלת 55 ק"ג צריכים להיכנס בצורה שונה לסטאפ בשביל לג דרייב, אבל תסתכלי מה קורה אחרי שאת נכנסת לסטאפ - כל הכיווץ נעלם ב0:10 כשאת מזיזה את הרגליים לצורה שנוח לך ללחוץ בה.
חוץ מזה את גם מאוד לא יציבה על הספסל לאורך כל הסט (רגליים קופצות, אין לג דרייב, אם אני הייתי מתנגש בך בצד היית נופלת מהספסל) ואני לא כל כך אוהב את העצירה בתחתית לאנשים שלא מתחרים (אין לי מושג אם את מתחרה, אני לא מהתחום).
לגבי הדדליפט אני אמנע מלהגיב כי עברו שנים מאז שעשיתי סומו.
לגבי המרפקים בבנץ' כל הזמן אומרים לי את זה אבל כשאני מנסה להכניס זה ממש לא נוח וכאילו אני לא מצליחה לשמור על מרפקים בפנים.הבנץ נראה שאתה לא מכניסה כלכך מרפקים ואין לג דרייב כלכך
בדדליפט קצת קשה לקבוע מהזווית הזו אבל נראה סהכ בסדר, רק אל תישעני יותר מידי אחורה
אני לא מתאמנת של אושר אני מתאמנת במכון אחר ואף פעם לא הייתי בכלל באימון בוולקן. את הטכניקה למדתי לבד עם קצת עזרה ממאמן במכון.
במקרה בסט הזה של הבנץ' איבדתי ריכוז בהתחלה מה שגם הרס לי את הסט כי התרכזתי במשהו אחר לגמרי אבל בדרך כלל זה נראה יותר טוב, ניסיתי כמה כניסות שונות לבנץ' כדי שתהיה קשת כמה שיותר גדולה אבל זו הדרך שבאמת הכי נוחה לי אני גם לא רגילה להוציא לעצמי לבד אז זה גם השפיע.
אני עושה עם עצירה כי אני מתכוננת לתחרות.
בנץ':
דדליפט:
(אני יודעת לא הזוויות הכי טובות שיש , אבל חשוב לי בדדליפט אם אפשר לראות שהגב לא מתעגל
הכל מזכיר את אושרהכניסה שלך ממש הזכירה לי את אושר.
בהתחלה כשרק התחלתי דדליפט המדריך אמר לי לעשות סומו כי זה יותר מתאים למבנה גוף שלי, ולפני כמה שבועות החלפתי לקלאסי אבל אז נרשמתי לתחרות ואין לי זמן לעבוד על הטכניקה וגם להגיע למשקלים שלפחות הגעתי אליהם בסומו אז חזרתי לסומו. אבל בעיקרון אחרי התחרות אני אחליף לקלאסי שוביש סיבה שאת עושה סומו ולא קלאסי?
שוב, אין לי מושג מזה לג דרייב (כמה שניסיתי לחפש על זה בפורום לא הבנתי בדיוק מזה)בבנץ ראיתי שאת לא משתמשת בכלל בלג דרייב וגם אסור להזיז את הרגליים כשאת באמצע סט את צריכה לפני הכניסה לדרוך את רגליים חזק ויציב ככה שהיה לך כיווץ וגם כשהזזת את הרגליים בחזרה האחרונה ראו שלא היה לך יציבות וגם שמעו שנתקעת בברזלים של ההוצאה
מגיע לך מוניטין רק על זה שאת תותחית תשפרי כמה שאת יכולה ותתחזקי בהצלחה.
לג דרייב זה כאשר את לוקחת כוח מהרגליים וככה יותר קל לך להעלות את המוט למעלה הרגליים שלך צריכות להיות דרוכות חזק ברצפה ורק אז תתחילי בהרמה פשוט תדחפי את הרצפה עם הרגליים אבל אל תזיזי אותםשוב, אין לי מושג מזה לג דרייב (כמה שניסיתי לחפש על זה בפורום לא הבנתי בדיוק מזה)
ולמה אסור להזיז את הרגליים באמצע סט?
ואמרתי כבר שבסט הזה במקרה הייתי לא מרוכזת מההתחלה כבר ובגלל זה נהרס לי כל הסט, בדרך כלל זה נראה יותר טוב
שוב, אין לי מושג מזה לג דרייב (כמה שניסיתי לחפש על זה בפורום לא הבנתי בדיוק מזה)
ולמה אסור להזיז את הרגליים באמצע סט?
ואמרתי כבר שבסט הזה במקרה הייתי לא מרוכזת מההתחלה כבר ובגלל זה נהרס לי כל הסט, בדרך כלל זה נראה יותר טוב
האמת שבהתחלה כן עבדתי עם מאמן שעזר לי בטכניקה אבל עכשיו אני כבר עובדת לבד ומעלה סרטונים מדי פעם אם אני רוצה שיבדקו לי את הטכניקהלג דרייב זה כאשר את לוקחת כוח מהרגליים וככה יותר קל לך להעלות את המוט למעלה הרגליים שלך צריכות להיות דרוכות חזק ברצפה ורק אז תתחילי בהרמה פשוט תדחפי את הרצפה עם הרגליים אבל אל תזיזי אותם
לא נראלי שישבת עם מישהו על הטכניקה והוא עזר לך אישית הייתי ממליץ לך ללכת לכמה אימונים בוולקן שם יעזרו לך בטכניקה או שאם יש לך במכון מאמן שעוסק בתחום אז תבקשי ממנו
כתבתי על זה מאמר פעם בפורטל, תעיפי מבט.שוב, אין לי מושג מזה לג דרייב
האמת שבהתחלה כן עבדתי עם מאמן שעזר לי בטכניקה אבל עכשיו אני כבר עובדת לבד ומעלה סרטונים מדי פעם אם אני רוצה שיבדקו לי את הטכניקה