הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאמנים צוואר? כמה שאלות..

• פותח/ת השרשור Sonoss
  • פורסם בתאריך

Sonoss

משתמש קבוע
1,448
391
נק' מוניטין:
768
1,448
391
הצוואר שלי מרגיש בפיגור ורציתי המלצה לאלה שמאמנים אותו לגבי תרגיל מומלץ .
כמו כן אני בחיטוב אבל בגלל ששרירי הצוואר שלי במצב לא טוב האם אפשר יכול להיות תועלת לעשות אותם כבר עכשיו?.
אלפאדסטיני ממליץ לעשות נק קורלס למאה חזרות , אחרי עשרים כבר נגמרתי

אין שום צורך או סיבה לאמן צוואר אלא אם אתה באיזה ענף היאבקות, שם זה יתרון
בכל מצב אחר הצוואר שלך יתפתח מספיק עם הזמן

• פותח/ת השרשור
אין שום צורך או סיבה לאמן צוואר אלא אם אתה באיזה ענף היאבקות, שם זה יתרון
בכל מצב אחר הצוואר שלך יתפתח מספיק עם הזמן
תודה על העצה אבל alpha destiny יחלוק איתך בנוגע לזה מה גם שהצוואר שלי נשאר בערך אותו הדבר כל הזמן שהתאמנתי, לא רואה דרך מהירה יותר מאשר לאמן אותו ישירות. ואני מאוד מעוניין לפתח את שרירי הצוואר מבחינת מראה וגודל.
תראה את זה ואולי תשנה גם את דעתך:

נערך לאחרונה:
תודה על העצה אבל alpha destiny יחלוק איתך בנוגע לזה
אז בשביל מה פירסמת כאן שרשור בנושא?
מה מטרת הפוסט?
מילא אתה לא רוצה לקבל את זה שהצוואר שלך לא בפיגור. ניחא.
אבל אתה בחיטוב כך או כך, אז אין שום תרגיל שתוכל לעשות שיפצה על הפיגור שיש לך.

• פותח/ת השרשור
אז בשביל מה פירסמת כאן שרשור בנושא?
מה מטרת הפוסט?
מילא אתה לא רוצה לקבל את זה שלכתוב שהצוואר שלך בפיגור. ניחא.
אבל אתה בחיטוב כך או כך, אז אין שום תרגיל שתוכל לעשות שיפצה על הפיגור שיש לך.

גם בשביל לדעת בעתיד איך להתאמן. גם כדי לקבל חוות דעת מאלה שכן עושים, מה שרשמתי בנושא השאכול?

תודה על העצה אבל alpha destiny יחלוק איתך בנוגע לזה מה גם שהצוואר שלי נשאר בערך אותו הדבר כל הזמן שהתאמנתי, לא רואה דרך מהירה יותר מאשר לאמן אותו ישירות. ואני מאוד מעוניין לפתח את שרירי הצוואר מבחינת מראה וגודל.
תראה את זה ואולי תשנה גם את דעתך:

הוא יכול להגיד מה שבא לו, הוא לא מומחי לענייני צוואר
אם תעשה תרגילים מורכבים הצוואר יתפתח ומהר מאוד
אתה רוצה תרגילים קצת יותר ספציפיים, תעבוד על הטרפזים, הרבה מעידים על farmers walk שעזר להם מאוד עם האיזור, אבל חוץ מזה לא רק שזה מיותר, זה גם דבילי ואתה תגמור ב-gym fails

גם בשביל לדעת בעתיד איך להתאמן. גם כדי לקבל חוות דעת מה שכן עושים, מה שרשמתי בנושא השאכול?
תחזק את שרירי הטרפז שלך, עדיף להתעסק בזה.
ובאופן כללי, יכול להיות שמסת השריר הכללית נמוכה ולכן אתה מרגיש קטן בצוואר.

יכול להיות שאני סוטה מהנושא, אבל מי זה אלפא-משהו ולמה אתה סומך עליו כמומחה בתחום?
צוואר זה מקום רגיש ולעניות דעתי יכול להפצע בקלות, אימוני צוואר זה לא משהו שיכול להעשות בקלות ראש כמו פמפום של יד קדמית.

יכול להיות שאני סוטה מהנושא, אבל מי זה אלפא-משהו ולמה אתה סומך עליו כמומחה בתחום?
צוואר זה מקום רגיש ולעניות דעתי יכול להפצע בקלות, אימוני צוואר זה לא משהו שיכול להעשות בקלות ראש כמו פמפום של יד קדמית.
מהסרטון הזה נראה כמו סתם bro ביוטיוב, בלי שום דבר מיוחד להעשיר את הידע

• פותח/ת השרשור
מהסרטון הזה נראה כמו סתם bro ביוטיוב, בלי שום דבר מיוחד להעשיר את הידע

דווקא נראה שהוא יודע הרבה דברים שאחרים לא.. למרות שאת רוב הידע שלו אני גם ככה לא יכול ליישם כי זה מתאים לאנשים מתקדמים..

תודה לכולם על התשובות

דווקא נראה שהוא יודע הרבה דברים שאחרים לא.. למרות שאת רוב הידע שלו אני גם ככה לא יכול ליישם כי זה מתאים לאנשים מתקדמים..

תודה לכולם על התשובות
אם הוא יודע משהו שאנשים מלומדים ממנו לא יודעים, זה כנראה לא יותר מ-bro science

• פותח/ת השרשור
אם הוא יודע משהו שאנשים מלומדים ממנו לא יודעים, זה כנראה לא יותר מ-bro science

כל אחד מלומד בתחום מסויים יותר ופיתוח גוף וכח זה תחומים שאתה תמיד יכול ללמוד בהם דברים חדשים לא ככה?

כל אחד מלומד בתחום מסויים יותר ופיתוח גוף וכח זה תחום שאתה תמיד יכול ללמוד בו דברים חדשים לא ככה?
אתה תמיד יכול ללמוד דברים חדשים, אבל אם הדוגמאות שלך הן אתה ועוד איזה בחור רוסי, כנראה שמה שלמדת לא מבוסס בשום צורה מדעית
זה כל האלה שאומרים שאם תאמן את ה-3/5 האמצעיים של התנועה בכפיפות מרפק אז יצא לך וריד, שטויות כאלה שנראה להם שעובד אוניברסלית

• פותח/ת השרשור
אתה תמיד יכול ללמוד דברים חדשים, אבל אם הדוגמאות שלך הן אתה ועוד איזה בחור רוסי, כנראה שמה שלמדת לא מבוסס בשום צורה מדעית
זה כל האלה שאומרים שאם תאמן את ה-3/5 האמצעיים של התנועה בכפיפות מרפק אז יצא לך וריד, שטויות כאלה שנראה להם שעובד אוניברסלית

אז אולי אנשים לא מודעים לכך שהם יכולים להרחיב את הצוואר שלהם אם הם עובדים עליהם ישירות כי כמו ש- alpha destiny אומר שזה פשוט אנדר רייטד. הרבה אנשים כמוהו תוכל לראות ביוטיוב שאומרים שהם הגדילו את הצוואר שלהם משמעותית באמצעות תרגילים לצוואר..

אז אולי אנשים לא מודעים לכך שהם יכולים להרחיב את הצוואר שלהם אם הם עובדים עליהם ישירות כי כמו ש- alpha destiny אומר שזה פשוט אנדר רייטד. הרבה אנשים כמוהו תוכל לראות ביוטיוב שאומרים שהם הגדילו את הצוואר שלהם משמעותית באמצעות תרגילים לצוואר..
ברור שאתה יכול להגדיל את הצוואר שלך בעבודה ישירה, כמו כל שריר, אבל פשוט אין שום סיבה, יכול אפילו להזיק אם נעשה לא נכון
אני מנסה לחשוב על עבודה יותר מיותרת מזה, אבל באמת שאני לא מוצא

• פותח/ת השרשור
ברור שאתה יכול להגדיל את הצוואר שלך בעבודה ישירה, כמו כל שריר, אבל פשוט אין שום סיבה, יכול אפילו להזיק אם נעשה לא נכון
אני מנסה לחשוב על עבודה יותר מיותרת מזה, אבל באמת שאני לא מוצא
אוקי ,תודה!

הצוואר שלי מרגיש בפיגור ורציתי המלצה לאלה שמאמנים אותו לגבי תרגיל מומלץ .
כמו כן אני בחיטוב אבל בגלל ששרירי הצוואר שלי במצב לא טוב האם אפשר יכול להיות תועלת לעשות אותם כבר עכשיו?.
אלפאדסטיני ממליץ לעשות נק קורלס למאה חזרות , אחרי עשרים כבר נגמרתי
באימוני היאבקות ואיגרוף עשינו כל מיני תרגילים לצוואר. בשבילי תרגיל הכי תורם היה - לשים מגבת על העורף כאשר הראש מקופף ולעשות תנועות עם הראש לצדדים וקדימה אחורה.
בעיה היא שהיו מאמנים שאמרו שעבודה ישירה על צוואר יכולה להזיק ולגרום נזק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית