הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתחיל חיטוב לאחר מסה בסוף חודש מאי, מאוחר? (21)

Protien96

מושעה
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
אהלן, אני 5 חודש בתקופת מסה ואני משרת בקרבי אז לוקח זמן בגלל התזונה הלקוייה שיש לפני 3-4 חודשים התחלתי לקחת גיינר וואלה עוזר, יש התקדמות מעולה.

העניין הוא שאני משלים תמסה רק בסוף מאי שזה עוד חודש וחצי כזה, ואני יעמוד על כ18% שומן שזה טיפה הרבה תיכננתי 15% אבל מה לעשות.. קשה לשמור על מסה נקייה, ואם אני אתחיל חיטוב עכשיו אז אני אהיה ממוצע ולא התוצאה שאני רוצה כי יש לי עוד לתת עבודה של חודש- חודש וחצי במסה להשלמת המטרה.

השאלה אם לדעתכם להתחיל בסוף מאי תחיטוב זה מאוחר או שאפשרי עדיין להראות טוב בתקופת הקיץ? נגיד עד אוגוסט שזה השיא של הקיץ והים אוכל לרדת לאזור ה 11אחוז שומן?

כמובן שכל גוף מגיב אחרת אבל אני שואל האם פיזיולוגית אפשרי להגיע מסוף מאי עד לאוגוסט שזה אזור ה 3 חודש מ 18% שומן לאזור ה 11% כדי לא להראות שמן כמו שאני עכשיו במסה.

בן 21
1.78
74 קילו מטרה עד סוף מאי 76-78
אזור ה 16% שומן בסוף המסה כנראה אעמוד על 17-18

בגדול זה נראה לי אפשרי
אתה יכול כבר עכשיו להוריד איזה 100-200 קלוריות מהתפריט ולהיות בפלוס קטן יותר, ככה תצבור פחות שומן עד מאי, אבל עדיין תצבור שריר
ככה לא תצטרך לעלות הרבה בשביל לרדת הרבה, אלא תצטרך לחטב פחות

אין באמת דרך להעריך את זה, כי נגיד ובתיאוריה זה יספיק, אבל בפועל יהיו כמה שבועות שלא תרד במשקל (לאו דווקא ברצף אלא פה שבוע שם שבוע).
בעיקרון אבל כן, להתחיל בתחילת מאי זה אחלה, גם אם לא תגיע בשיא החיטוב לשיא של הקיץ, אתה עדיין תיהיה מחוטב יותר מעכשיו.

• פותח/ת השרשור
אין באמת דרך להעריך את זה, כי נגיד ובתיאוריה זה יספיק, אבל בפועל יהיו כמה שבועות שלא תרד במשקל (לאו דווקא ברצף אלא פה שבוע שם שבוע).
בעיקרון אבל כן, להתחיל בתחילת מאי זה אחלה, גם אם לא תגיע בשיא החיטוב לשיא של הקיץ, אתה עדיין תיהיה מחוטב יותר מעכשיו.

סוף מאי אחי, לא תחילת.
וברור שאני אהיה יותר מחוטב גם לרדת ל 14% שומן זה יותר מחוטב השאלה אם אספיק להיות חטוב ברמה שרואים כבר תורידים והכל שזה 10% ומטה.

סוף מאי אחי, לא תחילת.
וברור שאני אהיה יותר מחוטב גם לרדת ל 14% שומן זה יותר מחוטב השאלה אם אספיק להיות חטוב ברמה שרואים כבר תורידים והכל שזה 10% ומטה.
זה לא 10% ומטה, זה איזה 15% ומטה
להיות חטוב ברמה שרואים הרבה שריר ומעט שומן דורש הרבה מאוד זמן, לא רק של החיטוב, אלא גם של בניית שריר.
אבל כדי לרדת לרמה של חטוב גוף קיץ יכול להיות שתספיק, אבל זה לא בטוח וקשה לצפות לחלוטין מה תהיה התוצאה

• פותח/ת השרשור
זה לא 10% ומטה, זה איזה 15% ומטה
להיות חטוב ברמה שרואים הרבה שריר ומעט שומן דורש הרבה מאוד זמן, לא רק של החיטוב, אלא גם של בניית שריר.
אבל כדי לרדת לרמה של חטוב גוף קיץ יכול להיות שתספיק, אבל זה לא בטוח וקשה לצפות לחלוטין מה תהיה התוצאה

תאורתית על פי נתונים של ממוצע זה אפשרי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית