שלום לכולם, אני כרגע מבצע את התוכנית FBW הזאת, שהיא בעצם פחות או יותר SS עם תרגילי עזר:
A1
סקוואט 3x5
בנץ' פרס 3x5
צ'ין-אפס עם משקל 3x5
יד אחורית עם דאמבלים 3x10
חתירה עם דאמבלים 3x8
A2
סקוואט 3x5
פרס 3x5
פול-אפס 3x5
מקבילים עם משקל 3x8
יד קדמית עם דאמבלים 3x10
מתאמן בימי ראשון, שלישי וחמישי
בימי חמישי מוסיף דדליפט 1x5 (לפי האימון שיצא בחמישי, זה כל פעם מתחלף).
אני בעיקרון רוצה להחליף תוכנית בעיקר בגלל שאני מעוניין להתאמן יותר מ3 פעמים בשבוע, וכי דיי נמאס לעשות סקוואט עצים בכל אימון. עלייה במשקלי העבודה כן חשובה לי אבל המטרה העיקרית שלי היא אסתטיקה בכל מובניה, אם זה היפרטרופיה כשצריך ואם זה הורדת שומן.
אני כרגע אוכל במאזן נייטרלי, בהמשך כנראה אעבור למסה נקייה מאוד (גג 200 מעל הRMR).
1.האם לדעתכם כדאי לעבור לAB? או שמא תוכנית אחרת.
2.אם אני עושה AB אפשר להתאמן יום אחרי יום? (הכוונה לABxABxx)
3.האם כדאי להכניס דדליפט לתוכנית בנפח שהוא יותר מסט אחד? כי למען האמת עד עכשיו לא הבנתי במה הסט היחיד הזה אמור לעזור לי (בעיקר כשהוא בא פעם בשבוע).
4.איך זה אמור לעבוד עם החלוקה? לדוגמה מה נכנס לגב - צ'ין-אפס או פול-אפס? ובכלל, זה אמור להיות ככה שA תהיה לחיצה אחת (בנץ') ובB השניה (פרס)?
A1
סקוואט 3x5
בנץ' פרס 3x5
צ'ין-אפס עם משקל 3x5
יד אחורית עם דאמבלים 3x10
חתירה עם דאמבלים 3x8
A2
סקוואט 3x5
פרס 3x5
פול-אפס 3x5
מקבילים עם משקל 3x8
יד קדמית עם דאמבלים 3x10
מתאמן בימי ראשון, שלישי וחמישי
בימי חמישי מוסיף דדליפט 1x5 (לפי האימון שיצא בחמישי, זה כל פעם מתחלף).
אני בעיקרון רוצה להחליף תוכנית בעיקר בגלל שאני מעוניין להתאמן יותר מ3 פעמים בשבוע, וכי דיי נמאס לעשות סקוואט עצים בכל אימון. עלייה במשקלי העבודה כן חשובה לי אבל המטרה העיקרית שלי היא אסתטיקה בכל מובניה, אם זה היפרטרופיה כשצריך ואם זה הורדת שומן.
אני כרגע אוכל במאזן נייטרלי, בהמשך כנראה אעבור למסה נקייה מאוד (גג 200 מעל הRMR).
1.האם לדעתכם כדאי לעבור לAB? או שמא תוכנית אחרת.
2.אם אני עושה AB אפשר להתאמן יום אחרי יום? (הכוונה לABxABxx)
3.האם כדאי להכניס דדליפט לתוכנית בנפח שהוא יותר מסט אחד? כי למען האמת עד עכשיו לא הבנתי במה הסט היחיד הזה אמור לעזור לי (בעיקר כשהוא בא פעם בשבוע).
4.איך זה אמור לעבוד עם החלוקה? לדוגמה מה נכנס לגב - צ'ין-אפס או פול-אפס? ובכלל, זה אמור להיות ככה שA תהיה לחיצה אחת (בנץ') ובB השניה (פרס)?