הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בודיבילדינג

מצב
השרשור נעול

The Asaf

משתמש מתחיל
286
27
נק' מוניטין:
33
286
27
היי.
מה לדעתכם התכנית הכי טובה לבודיבילדינג?

עשיתי SS חודשיים וחצי.
בודיבילדינג זה הולך עם מסה או חיטוב?
אתה צריך לקרוא בלינקייה קצת.
בחיטוב יורדים באחוזי שומן ומשמרים מסת שריר.
ss זאת תכנית כח, שעולים איתה גם במסת שריר ושגם מתאימה למי שרוצה אחר כך לעשות מסה.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לקרוא בלינקייה קצת.
בחיטוב יורדים באחוזי שומן ומשמרים מסת שריר.
ss זאת תכנית כח, שעולים איתה גם במסת שריר ושגם מתאימה למי שרוצה אחר כך לעשות מסה.
כן אני מבין.
עשיתי SS חודשיים ואני במשקלים די סבבה;
בנץ 50
סקוואט 75
דדליפט 80
פרס 40
להעלות במשקלים ולהתחיל AB במסה?

היי.
מה לדעתכם התכנית הכי טובה לבודיבילדינג?
אין כזה דבר תוכנית לבודי בילדינג. השלב הראשון בבחירת תוכנית אימון זה להבין באיזו רמת מתאמן מדובר, אחר כך אפשר להתאים לפי מטרות.

• פותח/ת השרשור
אין כזה דבר תוכנית לבודי בילדינג. השלב הראשון בבחירת תוכנית אימון זה להבין באיזו רמת מתאמן מדובר, אחר כך אפשר להתאים לפי מטרות.
אתה יכול לקרוא למעלה את המשקלים שלי

אתה יכול לקרוא למעלה את המשקלים שלי

עדיין מתחיל, משקלים מאוד נמוכים ואתה אפילו לא קרוב ללמצות אותה. לא יודע מה ציפית להשיג בתקופה כ"כ קצרה.

ולעשות את ה-SS ל"תקופה" של חודשיים זה לעשות צחוק מהעבודה. מסה עושים לתקופה של משו בין 4 ל-6 חודשים.

• פותח/ת השרשור
עדיין מתחיל, משקלים מאוד נמוכים ואתה אפילו לא קרוב ללמצות אותה. לא יודע מה ציפית להשיג בתקופה כ"כ קצרה.

ולעשות את ה-SS ל"תקופה" של חודשיים זה לעשות צחוק מהעבודה. מסה עושים לתקופה של משו בין 4 ל-6 חודשים.
איפה רשמתי שסיימתי מסה או סיימתי SS? אני גם רשמתי שאני במשקלים נמוכים.
זה לא קשור לשאלה שלי; שאלתי מה הכי טוב לבודיבילדינג.

איפה רשמתי שסיימתי מסה או סיימתי SS? אני גם רשמתי שאני במשקלים נמוכים.
זה לא קשור לשאלה שלי; שאלתי מה הכי טוב לבודיבילדינג.
מהזה השאלה הזאת ביחיאת?! אין דבר כזה ״התוכנית הכי טובה״.
התוכנית הכי טובה זה שתפסיק להתעסק בשטויות ותעלה את משקלי העבודה שלך ואחרי זה תחשוב על תוכנית יותר מתקדמת.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית