הייתי מתחיל עם SS כבר ופשוט מעלה לאט לאט, אם טכניקה מתחילה להראות לא טוב להוריד 10 קילו ולחזוראוקיי ולגבי תכנית? להישאר בfbw? דדליפט פעם כן פעם לא? סקוואט פרס ובנץ כל אימון?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי מתחיל עם SS כבר ופשוט מעלה לאט לאט, אם טכניקה מתחילה להראות לא טוב להוריד 10 קילו ולחזוראוקיי ולגבי תכנית? להישאר בfbw? דדליפט פעם כן פעם לא? סקוואט פרס ובנץ כל אימון?
הקטע שבss אי אפשר להעלות לאט לאט, אם אני עולה יותר מאיזור ה60 בדדליפט הגב מתעקם... ואני לא ממש רוצה להזניח חלקים אחרים בגוףהייתי מתחיל עם SS כבר ופשוט מעלה לאט לאט, אם טכניקה מתחילה להראות לא טוב להוריד 10 קילו ולחזור
לא נעלב. הייתי עושה ab עם 3 תרגילים לשריר גדול 2 לקטן עם דגש על מורכבים לחודשיים. לא ראיתי כלום גם לא התקדמות במשקלים אז לא מזמן עברתי לfbw שבניתי:תתחיל חיטוב. או שתחליף א התוכנית שלך.
בלי להעליב אבל חוץ מלהשמין לא נראה שעלית כמעט במסת שריר.
איך התוכנית שלך נראית? מה אתה אוכל?
בנץ 47.5מה המשקלי עבודה?
תזניח למשך חודשיים-שלוש לטובת התקדמות יפה ואז תמשיך לאן שאתה רוצה.הקטע שבss אי אפשר להעלות לאט לאט, אם אני עולה יותר מאיזור ה60 בדדליפט הגב מתעקם... ואני לא ממש רוצה להזניח חלקים אחרים בגוף
לא הבנתי. לעשות ss לרגליים ופלג גוף עליון כמו שאני עושה למעלה? זה בערך מה שאני עושה.. לא מבין למה אין תוצאותתזניח למשך חודשיים-שלוש לטובת התקדמות יפה ואז תמשיך לאן שאתה רוצה.
תעלה 2.5 כל אימון וכשטכניקה מתחילה להתחרבש תוריד משקל קצת. אתה יכול גם לעבוד פלג גוף עליון לא במתכונת SS כי לרגליים יש מספיק נפח בכל מקרה
משקלי עבודה זה הקשר היחיד? התחזקתי מאוד התאמנתי על כל הגוף אכלתי בהתאם... משהו לא מסתדראתה מתאמן חודשיים ולא עלית בכלל במשקלי העבודה. אין פלא למה לא העלת מסת שריר.
המשקלי עבודה לא היו ככה לפני חודשיים, אולי ברגליים כן אבל עם טכניקה נוראית שמבחינתי לא נחשבת לתרגיל מורכב. בבנץ עלה ב20 קילו ובפרס באיזור העשר אם אני לא טועה. מה שכן אני אתחיל לאכול בריא יותר עכשיו. חושב אם כדאי אולי לחטב... מה נראלך? וה8 קילו האלה זה בערך 5 קילו נוזלים שאיבדתי בחיטוב הקודם. עליתי 5 קילו בשבוע- שבוע וחצי הראשון... מאז עלה בצורה דיי מבוקרת..מן הסתם. אבל בחודשיים האלה משקלי העבודה שלך נראים אותו הדבר. רשמת לפני חודשיים בדיוק את אותם המשקלים ועלית ב-8 קילו פלוס מינוס.. מה שאומר שהאימון היה לא אפקטיבי (אלא אם העלת את כמות הסטים או חזרות לסט) ולכן זה נראה שעלית בעיקר בשומן.
גם 8 קילו בחודשיים זה די הרבה.
לגבי האוכל, אולי לא מסכימים איתי פה אבל אני כן מאמין שיש חשיבות למאיפה מגיעות הקלוריות.
פתח את האשכול בפורום של הייעוץ אישי תקבל ממייק תשובה מהר יותרהמשקלי עבודה לא היו ככה לפני חודשיים, אולי ברגליים כן אבל עם טכניקה נוראית שמבחינתי לא נחשבת לתרגיל מורכב. בבנץ עלה ב20 קילו ובפרס באיזור העשר אם אני לא טועה. מה שכן אני אתחיל לאכול בריא יותר עכשיו. חושב אם כדאי אולי לחטב... מה נראלך? וה8 קילו האלה זה בערך 5 קילו נוזלים שאיבדתי בחיטוב הקודם. עליתי 5 קילו בשבוע- שבוע וחצי הראשון... מאז עלה בצורה דיי מבוקרת..
בנוסף, אפשר הערכה של אחוז שומן?
@Mike חשבתי לקנות ייעוץ, אתה חושב שמסה זה אופצייה בכלל או שעדיף שאני אעשה חיטוב ורק אחריו לקנות יעוץ? (יודע לעשות חיטוב אז פחות קריטי)
לא התחזקת בצורה שמספקת עלייה כזאת במשקל.משקלי עבודה זה הקשר היחיד? התחזקתי מאוד התאמנתי על כל הגוף אכלתי בהתאם... משהו לא מסתדר
לדעתי חיטוב קצר, ולבחור בתוכנית אחרת ולא ב SS.אפשר בבקשה המלצה אם כדי יעוץ אישי או עדיף חיטוב ואז?
לדעת לחטב זה לא מספיק, כולם יודעים שגירעון קלורי = ירידה במשקל.@Mike חשבתי לקנות ייעוץ, אתה חושב שמסה זה אופצייה בכלל או שעדיף שאני אעשה חיטוב ורק אחריו לקנות יעוץ? (יודע לעשות חיטוב אז פחות קריטי)
תודה. התחלתי חיטוב, משפר טכניקה בינתיים ומתחזק לאט לאט. חשבתי להתחיל עם מינוס של 300 ואז לאט לאט לרדת ל500... מה אתה חושב? ואיזה אש אני כרגע?לא התחזקת בצורה שמספקת עלייה כזאת במשקל.
עלית 8 קג ב 3 חודשים, שכולל נוזלים זה אומר שבערך (הערכה גסה) עלייה של חצי קילו בשבוע.
אני מהמר שהטכניקה מנעה ממך מלהתקדם, אחרת לפי הספר היית אמור להיות במקום אחר היום.
לדעתי חיטוב קצר, ולבחור בתוכנית אחרת ולא ב SS.
לדעת לחטב זה לא מספיק, כולם יודעים שגירעון קלורי = ירידה במשקל.
אבל אתה צריך ויכול בזמן הירידה במשקל גם להתחזק ולנצל את הזמן לשיפור הטכניקה.
תוריד בכל יום 100 קלוריות עד שתגיע ל 500 ואז תישאר שם, אין לך מה לחטב לאט כי מסת השריר לא גבוהה במילא. רק תשמור על מספיק חלבון.תודה. התחלתי חיטוב, משפר טכניקה בינתיים ומתחזק לאט לאט. חשבתי להתחיל עם מינוס של 300 ואז לאט לאט לרדת ל500... מה אתה חושב? ואיזה אש אני כרגע?
זה יפגע לי בגדילה? בן 15 וחצי..תוריד בכל יום 100 קלוריות עד שתגיע ל 500 ואז תישאר שם, אין לך מה לחטב לאט כי מסת השריר לא גבוהה במילא. רק תשמור על מספיק חלבון.
אתה לא באחוז שומן גבוהה, רואים שמדובר רק בשומן עיקש ומסת שריר נמוכה, כך שאני לא חושב שיש לך הרבה לחטב ובגיל הזה גם לא הייתי ממליץ לחטב אלא אם נמצאים בעודף משקל.