הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחוז שומן ויעוץ

• פותח/ת השרשור
הייתי מתחיל עם SS כבר ופשוט מעלה לאט לאט, אם טכניקה מתחילה להראות לא טוב להוריד 10 קילו ולחזור
הקטע שבss אי אפשר להעלות לאט לאט, אם אני עולה יותר מאיזור ה60 בדדליפט הגב מתעקם... ואני לא ממש רוצה להזניח חלקים אחרים בגוף

תתחיל חיטוב. או שתחליף א התוכנית שלך.
בלי להעליב אבל חוץ מלהשמין לא נראה שעלית כמעט במסת שריר.
איך התוכנית שלך נראית? מה אתה אוכל?

• פותח/ת השרשור
תתחיל חיטוב. או שתחליף א התוכנית שלך.
בלי להעליב אבל חוץ מלהשמין לא נראה שעלית כמעט במסת שריר.
איך התוכנית שלך נראית? מה אתה אוכל?
לא נעלב. הייתי עושה ab עם 3 תרגילים לשריר גדול 2 לקטן עם דגש על מורכבים לחודשיים. לא ראיתי כלום גם לא התקדמות במשקלים אז לא מזמן עברתי לfbw שבניתי:
סקוואט 5.3
דדליפט 5.2 פעם כן פעם לא
מתח כשל.3
מסור 10.3
בנץ 5.3
פרפר 3.10 פעם כן פעם לא
יד קדמית 4.10
יד אחורית 4.10
אני בזמן האחרון לא אוכל אוכל איכותי... חטיפים מדיי פעם וזה אבל מגיע לערכים... זה קשור?

הקטע שבss אי אפשר להעלות לאט לאט, אם אני עולה יותר מאיזור ה60 בדדליפט הגב מתעקם... ואני לא ממש רוצה להזניח חלקים אחרים בגוף
תזניח למשך חודשיים-שלוש לטובת התקדמות יפה ואז תמשיך לאן שאתה רוצה.
תעלה 2.5 כל אימון וכשטכניקה מתחילה להתחרבש תוריד משקל קצת. אתה יכול גם לעבוד פלג גוף עליון לא במתכונת SS כי לרגליים יש מספיק נפח בכל מקרה

• פותח/ת השרשור
תזניח למשך חודשיים-שלוש לטובת התקדמות יפה ואז תמשיך לאן שאתה רוצה.
תעלה 2.5 כל אימון וכשטכניקה מתחילה להתחרבש תוריד משקל קצת. אתה יכול גם לעבוד פלג גוף עליון לא במתכונת SS כי לרגליים יש מספיק נפח בכל מקרה
לא הבנתי. לעשות ss לרגליים ופלג גוף עליון כמו שאני עושה למעלה? זה בערך מה שאני עושה.. לא מבין למה אין תוצאות

אתה מתאמן חודשיים ולא עלית בכלל במשקלי העבודה. אין פלא למה לא העלת מסת שריר.

מן הסתם. אבל בחודשיים האלה משקלי העבודה שלך נראים אותו הדבר. רשמת לפני חודשיים בדיוק את אותם המשקלים ועלית ב-8 קילו פלוס מינוס.. מה שאומר שהאימון היה לא אפקטיבי (אלא אם העלת את כמות הסטים או חזרות לסט) ולכן זה נראה שעלית בעיקר בשומן.
גם 8 קילו בחודשיים זה די הרבה.

לגבי האוכל, אולי לא מסכימים איתי פה אבל אני כן מאמין שיש חשיבות למאיפה מגיעות הקלוריות.

• פותח/ת השרשור
מן הסתם. אבל בחודשיים האלה משקלי העבודה שלך נראים אותו הדבר. רשמת לפני חודשיים בדיוק את אותם המשקלים ועלית ב-8 קילו פלוס מינוס.. מה שאומר שהאימון היה לא אפקטיבי (אלא אם העלת את כמות הסטים או חזרות לסט) ולכן זה נראה שעלית בעיקר בשומן.
גם 8 קילו בחודשיים זה די הרבה.

לגבי האוכל, אולי לא מסכימים איתי פה אבל אני כן מאמין שיש חשיבות למאיפה מגיעות הקלוריות.
המשקלי עבודה לא היו ככה לפני חודשיים, אולי ברגליים כן אבל עם טכניקה נוראית שמבחינתי לא נחשבת לתרגיל מורכב. בבנץ עלה ב20 קילו ובפרס באיזור העשר אם אני לא טועה. מה שכן אני אתחיל לאכול בריא יותר עכשיו. חושב אם כדאי אולי לחטב... מה נראלך? וה8 קילו האלה זה בערך 5 קילו נוזלים שאיבדתי בחיטוב הקודם. עליתי 5 קילו בשבוע- שבוע וחצי הראשון... מאז עלה בצורה דיי מבוקרת..
בנוסף, אפשר הערכה של אחוז שומן?
@Mike חשבתי לקנות ייעוץ, אתה חושב שמסה זה אופצייה בכלל או שעדיף שאני אעשה חיטוב ורק אחריו לקנות יעוץ? (יודע לעשות חיטוב אז פחות קריטי)

המשקלי עבודה לא היו ככה לפני חודשיים, אולי ברגליים כן אבל עם טכניקה נוראית שמבחינתי לא נחשבת לתרגיל מורכב. בבנץ עלה ב20 קילו ובפרס באיזור העשר אם אני לא טועה. מה שכן אני אתחיל לאכול בריא יותר עכשיו. חושב אם כדאי אולי לחטב... מה נראלך? וה8 קילו האלה זה בערך 5 קילו נוזלים שאיבדתי בחיטוב הקודם. עליתי 5 קילו בשבוע- שבוע וחצי הראשון... מאז עלה בצורה דיי מבוקרת..
בנוסף, אפשר הערכה של אחוז שומן?
@Mike חשבתי לקנות ייעוץ, אתה חושב שמסה זה אופצייה בכלל או שעדיף שאני אעשה חיטוב ורק אחריו לקנות יעוץ? (יודע לעשות חיטוב אז פחות קריטי)
פתח את האשכול בפורום של הייעוץ אישי תקבל ממייק תשובה מהר יותר

משקלי עבודה זה הקשר היחיד? התחזקתי מאוד התאמנתי על כל הגוף אכלתי בהתאם... משהו לא מסתדר
לא התחזקת בצורה שמספקת עלייה כזאת במשקל.
עלית 8 קג ב 3 חודשים, שכולל נוזלים זה אומר שבערך (הערכה גסה) עלייה של חצי קילו בשבוע.
אני מהמר שהטכניקה מנעה ממך מלהתקדם, אחרת לפי הספר היית אמור להיות במקום אחר היום.

אפשר בבקשה המלצה אם כדי יעוץ אישי או עדיף חיטוב ואז?
לדעתי חיטוב קצר, ולבחור בתוכנית אחרת ולא ב SS.

לדעת לחטב זה לא מספיק, כולם יודעים שגירעון קלורי = ירידה במשקל.
אבל אתה צריך ויכול בזמן הירידה במשקל גם להתחזק ולנצל את הזמן לשיפור הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
לא התחזקת בצורה שמספקת עלייה כזאת במשקל.
עלית 8 קג ב 3 חודשים, שכולל נוזלים זה אומר שבערך (הערכה גסה) עלייה של חצי קילו בשבוע.
אני מהמר שהטכניקה מנעה ממך מלהתקדם, אחרת לפי הספר היית אמור להיות במקום אחר היום.

לדעתי חיטוב קצר, ולבחור בתוכנית אחרת ולא ב SS.

לדעת לחטב זה לא מספיק, כולם יודעים שגירעון קלורי = ירידה במשקל.
אבל אתה צריך ויכול בזמן הירידה במשקל גם להתחזק ולנצל את הזמן לשיפור הטכניקה.
תודה. התחלתי חיטוב, משפר טכניקה בינתיים ומתחזק לאט לאט. חשבתי להתחיל עם מינוס של 300 ואז לאט לאט לרדת ל500... מה אתה חושב? ואיזה אש אני כרגע?

תודה. התחלתי חיטוב, משפר טכניקה בינתיים ומתחזק לאט לאט. חשבתי להתחיל עם מינוס של 300 ואז לאט לאט לרדת ל500... מה אתה חושב? ואיזה אש אני כרגע?
תוריד בכל יום 100 קלוריות עד שתגיע ל 500 ואז תישאר שם, אין לך מה לחטב לאט כי מסת השריר לא גבוהה במילא. רק תשמור על מספיק חלבון.
אתה לא באחוז שומן גבוהה, רואים שמדובר רק בשומן עיקש ומסת שריר נמוכה, כך שאני לא חושב שיש לך הרבה לחטב ובגיל הזה גם לא הייתי ממליץ לחטב אלא אם נמצאים בעודף משקל.

• פותח/ת השרשור
תוריד בכל יום 100 קלוריות עד שתגיע ל 500 ואז תישאר שם, אין לך מה לחטב לאט כי מסת השריר לא גבוהה במילא. רק תשמור על מספיק חלבון.
אתה לא באחוז שומן גבוהה, רואים שמדובר רק בשומן עיקש ומסת שריר נמוכה, כך שאני לא חושב שיש לך הרבה לחטב ובגיל הזה גם לא הייתי ממליץ לחטב אלא אם נמצאים בעודף משקל.
זה יפגע לי בגדילה? בן 15 וחצי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית