הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה בבחירת ברנד של טרן

• פותח/ת השרשור shone
  • פורסם בתאריך

shone

מושעה
111
11
נק' מוניטין:
40
111
11
חברים שלום
טרן קצר
יש לי אפשרות להשיג טרן בחברות הללו:
נובה
HD
אמריקן פרמה
סיירוקס.

ומה המינון המקובל לקחת ?
3*100 בשבוע זה פסדר?

שוב , נתון מניסיון אישי , לפני תחילת הסייקל הקודם היה ניסיון עם אמריקן והבנתי שהחומר לא עובד.
באופן כללי אני בדעה שבכל חומר ניתן ליפול 50%. תלוי כמה ידיים החומר עובר עד המכירה , ואם עבר דילול או לא.
לבנתיים אני נצמד לזנקו רק מניסיון אישי. כל אחד יעשה את הבחירה שלו.

בכל צחוק טיפת אמת...
איך אפשר ״להבין״ שהחומר לא עובד? אתה אדם קצת מוזר תסלח לי,השתמשתי גם בזנקו וגם באמריקן ושניהם עבדו ממש טוב,ואם כבר מדברים על ייצור ישראלי כאחד שנפגע אין ספור פעמים דוקא 2 הברנדים האלה היו ממש טובים,גם מי שעומד מאחורי הייצור שלהם אלה חברה רציניים שיודעים את העבודה כבר שנים

איך אפשר ״להבין״ שהחומר לא עובד? אתה אדם קצת מוזר תסלח לי,השתמשתי גם בזנקו וגם באמריקן ושניהם עבדו ממש טוב,ואם כבר מדברים על ייצור ישראלי כאחד שנפגע אין ספור פעמים דוקא 2 הברנדים האלה היו ממש טובים,גם מי שעומד מאחורי הייצור שלהם אלה חברה רציניים שיודעים את העבודה כבר שנים
איך מבנים שחומר לא עובד?
אין עליה בכוח, משקל , אין שינוי חיצוני. אין תופעות לוואי כמו לחץ דם, חרמנות.
נראה לי משתמש וותיק ידע להגיד אם חומר עובד או לא כשהוא משתמש בו. במיוחד אם מדובר בטסט.

אח שלנו הגיבור , אם אתה שואל כיצד אני יודע אם חומר עובד לא עובד , אז אתה צריך לצבור עוד כמה שנות וותק בענף החומרים.
סוף פסוק נקודה

אח שלנו הגיבור , אם אתה שואל כיצד אני יודע אם חומר עובד לא עובד , אז אתה צריך לצבור עוד כמה שנות וותק בענף החומרים.
סוף פסוק נקודה
אני לא גיבור ולא אחיך,יש להגיד השתמשתי בחומרים הנ״ל ולא היו תוצאות ויש להגיד הבנתי שזה יכול להתפרש לכמה פנים כמו למשל שמעתי מאנשים,הדבר הכי בזוי שיכול להיות זה להגיד לאדם שאתה לא ראית או מכיר את מה שאמרת במיוחד שאתה נמצא מאחורי מקלדת או סמארטפון,לי עושה רושם שאתה סוג של מטריל כמו שאמרו לך קודם מר אלוף עולם,בנימה זאת אאחל לך חג שמח ואמליץ למנהל לנעול

אני לא גיבור ולא אחיך,יש להגיד השתמשתי בחומרים הנ״ל ולא היו תוצאות ויש להגיד הבנתי שזה יכול להתפרש לכמה פנים כמו למשל שמעתי מאנשים,הדבר הכי בזוי שיכול להיות זה להגיד לאדם שאתה לא ראית או מכיר את מה שאמרת במיוחד שאתה נמצא מאחורי מקלדת או סמארטפון,לי עושה רושם שאתה סוג של מטריל כמו שאמרו לך קודם מר אלוף עולם,בנימה זאת אאחל לך חג שמח ואמליץ למנהל לנעול

1) מה למעשה ניסית לומר כאן חבר? זו אמורה להיות טענה או ביסוס למה שאמרתי?
2)מה אמרתי? שאתה צריך לצבור עוד כמה שנות וותק בענף החומרים כדי להרגיש שחומר אכן עובד או לא?
3)מדוע אני צריך לראות אותך כדי להניח שאין לך מספיק ניסיון אם אתה לא מבין מתי חומר פעיל ומתי לא? וגם אם אתה מפתח גוף ברמה מקצועית מאוד ונמצא באחלה שייפ , זה מעיד על משהו הן מבחינת הניסיון והן מבחינת השימוש?
4)איפה אתה מצפה שאהיה ? אנחנו לא מתכתבים בפורום ? לא ידעתי שיכלתי לומר לך את מה שאמרתי פנים אל פנים.
5)איך לעזאזל הטרלה מתקשרת לעניין ? מה שרשמתי זה בגדר עובדה.

משתמע מדברייך שאתה מנסה לתת פה עניין שיווקי לחומרי אמריקן פארמה , תקן אותי אם אנוכי טועה.

1) מה למעשה ניסית לומר כאן חבר? זו אמורה להיות טענה או ביסוס למה שאמרתי?
2)מה אמרתי? שאתה צריך לצבור עוד כמה שנות וותק בענף החומרים כדי להרגיש שחומר אכן עובד או לא?
3)מדוע אני צריך לראות אותך כדי להניח שאין לך מספיק ניסיון אם אתה לא מבין מתי חומר פעיל ומתי לא? וגם אם אתה מפתח גוף ברמה מקצועית מאוד ונמצא באחלה שייפ , זה מעיד על משהו הן מבחינת הניסיון והן מבחינת השימוש?
4)איפה אתה מצפה שאהיה ? אנחנו לא מתכתבים בפורום ? לא ידעתי שיכלתי לומר לך את מה שאמרתי פנים אל פנים.
5)איך לעזאזל הטרלה מתקשרת לעניין ? מה שרשמתי זה בגדר עובדה.

משתמע מדברייך שאתה מנסה לתת פה עניין שיווקי לחומרי אמריקן פארמה , תקן אותי אם אנוכי טועה.
לא יכנס איתך לויכוח מי מבין בחומרים ולמי יש גדול יותר,ואני לא בא לתת שום עניין שיווקי לא לזנקו ולא לאמריקן,השתמשתי ב2 החברות האלה הייתי מאוד מאוד מרוצה ואני בסך הכל נותן את חוות דעתי,אם כבר מדברים אז מספיק לגלול אחורה בתגובות בשביל להבין שאתה סוג של ״משווק״ לכן אני ועוד מישהו כאן אמרנו שאתה טרול,כל האנשים שהשתמשו ב2 הברנדים האלה אמרו עליהם את אותו הדבר שהם עובדים חוץ ממך שקבע ״עובדה״ וזה מה שסיקרן אותי לדעת למה,ואני אמליץ שוב למנהל לנעול את השרשור מאחר ויש פה כבר סוג של עניין שיווקי באמת וזה לא בא ממני....

חבר'ה, כל עוד תשמרו על רלוונטיות ותמנעו מירידה לפסים אישיים, האשכול הזה ימשיך לפעול.

הדיון ביניכם תורם למשתמשים האחרים לקבל פרספקטיבה, וזה חשוב. אבל לשמור על רלוונטיות

חבר'ה, כל עוד תשמרו על רלוונטיות ותמנעו מירידה לפסים אישיים, האשכול הזה ימשיך לפעול.

הדיון ביניכם תורם למשתמשים האחרים לקבל פרספקטיבה, וזה חשוב. אבל לשמור על רלוונטיות
הבחור ירד קצת לפסים אישיים לכן המלצתי לנעול,בא תגיד לי אתה איזה אינטרס שיווקי בדיוק יש לי שאני בעצם מפרגן ל2-3 ברנדים שונים? על פניו זה נראה שלבחור יש יותר אינטרס שיווקי ממני אם הוא אומר על זנקו כן ואמריקן לא,איך אלי פיניש אומר בפרסומת למחסני חשמל.....זה שקוף אחי כמו להבקיע מול שער ריק:79nb:

לא יכנס איתך לויכוח מי מבין בחומרים ולמי יש גדול יותר,ואני לא בא לתת שום עניין שיווקי לא לזנקו ולא לאמריקן,השתמשתי ב2 החברות האלה הייתי מאוד מאוד מרוצה ואני בסך הכל נותן את חוות דעתי,אם כבר מדברים אז מספיק לגלול אחורה בתגובות בשביל להבין שאתה סוג של ״משווק״ לכן אני ועוד מישהו כאן אמרנו שאתה טרול,כל האנשים שהשתמשו ב2 הברנדים האלה אמרו עליהם את אותו הדבר שהם עובדים חוץ ממך שקבע ״עובדה״ וזה מה שסיקרן אותי לדעת למה,ואני אמליץ שוב למנהל לנעול את השרשור מאחר ויש פה כבר סוג של עניין שיווקי באמת וזה לא בא ממני....

התחמקת מהשאלות עליהן נשאלת. כל מה שנאמר לעיל אינו קשור באופן כזה או עקיף למה שנשאלת. נתת דעה אחת בלבד שאתה לא מנסה לשווק שום ברנד , על פניו נראה שכן אבל אולי אני טועה. משתמשים אחרים רואים גם את האשכול במקרה , אתן להם לעשות את החושבים.

1)מתי התווכחנו מי 'יותר' מבין בחומרים?
2)היכן זיהית שירדתי ל'פסים אישיים' אדוני?
3)אתה ממליץ למנהל לנעול את האשכול לא כי יש פה עניין שיווקי , אלא כי אתה לא יודע להתמודד עם השאלות עליהן נשאלת חבר.

צר לי , זו האמת. עד כה נתתי לך כמה עובדות ,תקבל לא תקבל כבר לא מעניין. באופן כללי רציתי להבהיר לפותח האשכול דבר אחד או שניים בענף.

חברים, לאור מה שקורה בפורום בזמן האחרון מציע שתורידו הילוך בויכוחים. מנהל שלנו הוא דמוקרטי בעניין זה האחרים פחות.

התחמקת מהשאלות עליהן נשאלת. כל מה שנאמר לעיל אינו קשור באופן כזה או עקיף למה שנשאלת. נתת דעה אחת בלבד שאתה לא מנסה לשווק שום ברנד , על פניו נראה שכן אבל אולי אני טועה. משתמשים אחרים רואים גם את האשכול במקרה , אתן להם לעשות את החושבים.

1)מתי התווכחנו מי 'יותר' מבין בחומרים?
2)היכן זיהית שירדתי ל'פסים אישיים' אדוני?
3)אתה ממליץ למנהל לנעול את האשכול לא כי יש פה עניין שיווקי , אלא כי אתה לא יודע להתמודד עם השאלות עליהן נשאלת חבר.

צר לי , זו האמת. עד כה נתתי לך כמה עובדות ,תקבל לא תקבל כבר לא מעניין. באופן כללי רציתי להבהיר לפותח האשכול דבר אחד או שניים בענף.
נכון אתה צודק,חג שמח
חברים, לאור מה שקורה בפורום בזמן האחרון מציע שתורידו הילוך בויכוחים. מנהל שלנו הוא דמוקרטי בעניין זה האחרים פחות.
לא נכנס לויכוחים עם אף אחד,דיבורים לחוד ומציאות לחוד

יש לזנקו אתר באינטרנט?
למה אני לא מוצא שום זכר עליהם
אין אתר למיטב ידיעתי.
לעומת זאת, לבלקן יש אתר נהדר, זה לא עוזר לחומרים שלהם להיות טובים..
בקיצור אתר אינטרנט זה כמו קופסא יפה- שווה לתחת.

אין אתר למיטב ידיעתי.
לעומת זאת, לבלקן יש אתר נהדר, זה לא עוזר לחומרים שלהם להיות טובים..
בקיצור אתר אינטרנט זה כמו קופסא יפה- שווה לתחת.
לא יכול להסכים יותר מכך.
לזנקו אין אתר. הם לא צריכים נראה לי.
מה שעובד - עובד. ללא קוד

מעניין אתה אומר בעצם שזנקו זה יצור ישראלי אחרי שדובר בפורום פעמים רבות שזה תאילנד מאפה הבאת את זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית